- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
sanki daha dayanıklı gibi geliyor bana da.bu bildigin kampta kurulan cadirlar gibi sanki hemen deforme olacakmis gibi duruyo.200-300lira vermis olsam acimam da ayni fiyata mobilya tarzi besikler var.tasinabiliyo olmasi beni cezbetmisti basta ama baktim ki kurdugumuz odanin kapisindan gecmiyo buyuk bi model baya.bir de bebek ilerleyen yaslarda icini oyun parki olarak kullanabilecekmis ama ben 2-3yasinda bi cocugun o 1 metre yerde 15 dakikadan fazla duracagini zannetmiyorum sıkılırlar benceİçinize ne siniyorsa ondan alın tabi ama ben büyüyen karyola alacağım bebeğime inşallah. Bana daha mantıklı geliyor .
canım benim valla kazıklandık mı naptık bilmiyorum ben de daha uyguna almıs olsam bebegim içinde yatmazsa gozden cikarabilirdim ama bildigin ciddi bi para verdik o yuzden de en azinda 4-5 yasina kadar yatak alma derdim olmasin diyorum.ilk zamanlar sorun olmaz biliyorum ama ilerleyen yillarda çocugun kilosu arttikca icinde dönmek ziplamak isteyecek sanki devrilir kirilir gibime geliyo.kaldi ki zaten ben yatak olarak kullanmak icin aldim icine cocugu oyuncaklariyla birakip oynamasini beklemicem bence surekli ayni yerde bi cocuk sıkılır keşfetmeye bayılıyolar çünküBen de park yatak kullanıyorum 200 tl ye almıştım. Gayet memnunum ama kızım çok sevmiyor çünkü benimki biraz deli yatıyor, kenarlarına falan çarpınca uyanıyor. Fiyatına göre de sağlam bir ürün. Büyüyen karyolayı da muhtemelen sevmezdi benimki, o da küçük gelir çünkü kızıma. Eğer içinize sinen büyüyen karyolaysa değiştirin, ya da aldığınız yere iade edip aynı tutarda farklı şeyler alın, park yatağı da daha uygun bir yerden alın.
iyi dileklerini icin çok teşekkür ederim umarım siz de miniginizi sagsalim hayirla saglikla kucaginiza alirsiniz :) bebek odasi kurmayi ben de hic dusunmedim hem zaten yerim de yok ama aldigim park yatagi bi görseniz bu büyüyen karyolalar yaninda ufak kalır kaldı ki oda kapilarindan da miyo tekerlekli olmasi da elimde patladi yani anlayacaginiz ne yerden tasarruf ettim ne de hafif tasinabilir olmasi benim icin bi avantajA annemiolcamben merhaba..
Öncelikle bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğimle
Bu yatak konusunu biz de çok araştırdık. Mobilya almayı düşündük. Ama doğum yapan tüm arkadaşlarım aynı şeyi soyledi: Mobilya tamamen anne babanın kendi hevesi. Özellikle ilk 2 yıl kesinlikle kullanamamışlar . Yani park yatakla doğru bir karar vermişsiniz bence. Biz de park yatak aldık. Bu yatağı zaten en az 4 5 sene kullanabiliyor. 3 4 yaşlarına geldiğinde alırız dedik. Kullanamayacağımız yatağı şimdiden neden alalım ki?
Edit: Bizimki de Kraft ve bu marka gayet sağlam ve kumaş olarak diğerlerine göre çok daha iyi. Çoğu marka naylon olduğu için bebeği naylon torba içerisinde yatırmamış olacaksınıziçiniz rahat olsun
sanki daha dayanıklı gibi geliyor bana da.bu bildigin kampta kurulan cadirlar gibi sanki hemen deforme olacakmis gibi duruyo.200-300lira vermis olsam acimam da ayni fiyata mobilya tarzi besikler var.tasinabiliyo olmasi beni cezbetmisti basta ama baktim ki kurdugumuz odanin kapisindan gecmiyo buyuk bi model baya.bir de bebek ilerleyen yaslarda icini oyun parki olarak kullanabilecekmis ama ben 2-3yasinda bi cocugun o 1 metre yerde 15 dakikadan fazla duracagini zannetmiyorum sıkılırlar bence
Bahsettiginiz besiktelere ben ogluma hamileyken bakiyordum 250 300 civari biseydi hemde ayni marka. 10 ay gecti. cok pahali cok cok pahali almissiniz. Yada zamlardan dolayi bilemiyorum şaşkinimtecrübeli anneler nolur yardım araştırmaktan gözlerim kör oldu ancak hala bi sonuca varamadım..
bugün 1 ay sonra doğacak olan bebeğime beşik almaya gittik kafamız zaten karışıktı 2 dükkan gezince iyice karıştı sonuç olarak eşimin de acele kararıyla kraft markasının park yatağını aldık.ben daha uygun bişeyler istiyodum ama 850 tlyi resmen bayıldık bebek magazasına.sorun şu ki bu kadar para vermişken acaba büyüyen mdf karyolalardan mı alsaydık bilemedim.
evde park yatagi kurduktan sonra pek içime sinmedi sanki bi kere çadır kumaşı gibi sallanınca hafif hışırdıyo bir de bebek büyüdükçe misal 2-3 yaşında uyurken saga sola dönünce fazla sarsilmaz mi yatak.saglam biseye benziyo kaliteli de bi marka ama bilemiyorum bu parayi park yataga vermekle iyi mi ettik yoksa yol yakinken ayni bütçeyle büyüyen mdf karyolalardan mi alalim
canım benim valla kazıklandık mı naptık bilmiyorum ben de daha uyguna almıs olsam bebegim içinde yatmazsa gozden cikarabilirdim ama bildigin ciddi bi para verdik o yuzden de en azinda 4-5 yasina kadar yatak alma derdim olmasin diyorum.ilk zamanlar sorun olmaz biliyorum ama ilerleyen yillarda çocugun kilosu arttikca icinde dönmek ziplamak isteyecek sanki devrilir kirilir gibime geliyo.kaldi ki zaten ben yatak olarak kullanmak icin aldim icine cocugu oyuncaklariyla birakip oynamasini beklemicem bence surekli ayni yerde bi cocuk sıkılır keşfetmeye bayılıyolar çünkü
tecrübeli anneler nolur yardım araştırmaktan gözlerim kör oldu ancak hala bi sonuca varamadım..
bugün 1 ay sonra doğacak olan bebeğime beşik almaya gittik kafamız zaten karışıktı 2 dükkan gezince iyice karıştı sonuç olarak eşimin de acele kararıyla kraft markasının park yatağını aldık.ben daha uygun bişeyler istiyodum ama 850 tlyi resmen bayıldık bebek magazasına.sorun şu ki bu kadar para vermişken acaba büyüyen mdf karyolalardan mı alsaydık bilemedim.
evde park yatagi kurduktan sonra pek içime sinmedi sanki bi kere çadır kumaşı gibi sallanınca hafif hışırdıyo bir de bebek büyüdükçe misal 2-3 yaşında uyurken saga sola dönünce fazla sarsilmaz mi yatak.saglam biseye benziyo kaliteli de bi marka ama bilemiyorum bu parayi park yataga vermekle iyi mi ettik yoksa yol yakinken ayni bütçeyle büyüyen mdf karyolalardan mi alalim
Oncelıkle bebeginiz hayırlı olsun. Biz ilk oglumuza buyuk karyola tarzı besık aldık dort cekmeceli gayette kullanışlı simdi ikinciye dogum yaptım onada onu kurduk ıcınde de gayet guzel yatıyor. Tabi karar sizın fazla zaman gecmeden degıstırme imkanınız varsa degıstırın. Ve bana cok pahalı geldi aldığınız ürün.tecrübeli anneler nolur yardım araştırmaktan gözlerim kör oldu ancak hala bi sonuca varamadım..
2 buçuk yaşına kadar kızıma kullandım. öyle oyun için duruyordu ama tabi tırmanıp çıkmayı öğrenene kadar. dediginiz gibi fazla durmuyorlar.sanki daha dayanıklı gibi geliyor bana da.bu bildigin kampta kurulan cadirlar gibi sanki hemen deforme olacakmis gibi duruyo.200-300lira vermis olsam acimam da ayni fiyata mobilya tarzi besikler var.tasinabiliyo olmasi beni cezbetmisti basta ama baktim ki kurdugumuz odanin kapisindan gecmiyo buyuk bi model baya.bir de bebek ilerleyen yaslarda icini oyun parki olarak kullanabilecekmis ama ben 2-3yasinda bi cocugun o 1 metre yerde 15 dakikadan fazla duracagini zannetmiyorum sıkılırlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?