Doğuma Hazırlık bebeğe beşik sorunu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Iki çocuk annesi olarak size tavdtavs. Aldiginizi geri iade edin. Yarı fiyatına park yatak alın. 2.3 yıl rahat kullanırsınız. Sonra çocuğun uyumuna göre başka yatağa geçersiniz. Belki odasını ayırır oda kurarsiniz.
Ben mobilya yatak aldım 3 yıl önce 900 TL ödedim. epey para verdim çocuklarım içinde durmadı.
Arkadaşım büyüyen yatak aldı çocuk az büyüyünce ayağa kalktı içinden düşecek diye korktu kullanamadı.
Şimdiki aklım olsa kesin park yatak alırdım. Ablam ve yengem birlikte aldılar. Bana dandik göründü hoşuma gitmedi diye almadım. Onlar çocuklarını 3 yaşına kadar yatırdı. Ben doğru düzgün kullanmadım hic

Park yataktan pek cok kisi memnun ama benim ilk bebegim hic sevmemisti , yatirdigim anda deli gibi bagiriyordu mecburan daha 1 aylik olmamisken cilekten buyuyen besik almistim
2 yasina kadar onu kullandim
2 yasinda da araba yatak aldim
Ikincisine ise mothercare yataga donen besikten aldim , fiyati da cok iygundu , 5 yasina kadar kullanabilecek , simdilik memnunum o da seviyor besigini
O yuzden memnun olan cok olsa da park yatak olayini ben hic sevmiyorum kendi tecrubemden dolayi

Bende kraftin park yatagini aldim.oglum 4 yaşında hala kullanıyor. Sabahlari fermuarini az açık bırakıyorum kendi açıp çıkıyor. Hareketlenmeye başlayınca ara katını çıkardık. Su an içinde ziplasa bile düşme ihtimali yok. Çok şükür hiç düşmedi yataktan. Digerlerinin en büyük dezavantaji o. Bebek kenarlarindan tutunup ayaklaninca tepetaklak yere düşüyor. Buyuyen besiklerin genelde yandaki tahtalari çıkıyor ve yine güvenli değil. Bence doğru bir karar vermissiniz.

Park yatak inanılmaz kullanışlı ama son zamlardan sonra fiyatlar nasıl bilemedim. Normlde iyi markalar 500 tl civarı.
Ama emin olun nerdeyse 2 yaşa kadar ayıramıyorsunuz odayı. O yüzden park yatağı nereye çeksen oraya gelir. O yüzden pişman olmazsın.

Oğlum 4 yaşında 3 yaşına kadar park yatakta yatti , daha sonra odasını aldik kendi beğendi. Ben sevmiştim rahattı ama icinize sinmiyorsa o ayri tabi

Biz de park yatak kullandık öyle markalı da değil orta halli birşeydi. 3 yaşına kadar yattı. Yatılı gittiğimiz heryere götürdük. Hatta uyumadigi geceler alttaki fermuarını açıp esim bazen de ben yattık park yatakta bebek uyuyunca kendi tarafımıza geçtik. Tabi popomuza kadar ancak sigdik bacaklar dışarda. Ama kirilmadi hala sağlam. 3 yaş sonrası normal yatak aldık onda yattı.
Kraft olan park yataginizi da pahalı almamissiniz. Kardeşim 5 yıl önce 550 ye almıştı kraft geniş modelini

ben mobilya almistim buyuyen besik degildi ama buyuk bir besikti 5 yasina kadar hergun uyudu icinde simdi ogluma baza aldik
kizim icin tekrar ayni besigi kullancaz.

Nasıl bir yatak alacağımıza bir türlü karar veremedik. İlk etapta, belki de birkaç sene oda yapamayacağım. Yatak odasında yanımızda yatacak. Ekteki resimdeki gibi tekerlekli, sallanabilir, kademeli, biraz büyük bir anne yanı almak istiyorum. Park beşiği tavsiye eden çok; ama benim bir türlü içime sinmiyor. Diğer beşiklerden düştüğü filan yazılmış; ama ayağa kalktığında park yataktan da düşme ihtimali yok mu? Eltim anne yanı kullanıyor. Çocuğu 3 yaşında ve hala o beşikte yatıyor.

Eklentiler

• meltem-smart-bambino-ahsap-besik-70x110-takim-beyaz-pembe-tekstil-2755.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 47
ılk 5 ay bambu tahteravallı besık kullandım sonra dırek buyuyebılen karyola besık aldım tam set oda takımı
1 bucuk yasına kadar besık karyola seklınde yattı sonra yatagını buyuttuk karyolaya donusturduk ogunden berı cok rahat kullanıyor
buyuyebılen karyola almadan once 1 ay o hatayı yaptım park yatak aldım hıc sevmedım
toz cekıyor plastık hışır hışır
cocuk ahsap da uyumalı bır kere

ılk 5 ay kullandıgı buydu
sonra bunu aldık
bu yatagı buyuyebılen karyola
100-200 olcusunde aldık buyuk tek kısılık 20 yasına kadar kullanır

bence degıstırın derım park yatak ıcın degmez o para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…