Doğuma Hazırlık bebeğe beşik sorunu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Park yatagi 15 kiloya kadar kullanabiliyorsunuz oyle 5 yasindaki cocuk zayif degilse konforlu olmaz.
Ben de park yatak almayi dusunuyorum, odalar arasi tasinabilir katlanip gittigimiz yere goturulebilir vs. Renkleri cok cirkin kendisi kaba ama bana kullanisli geldi

Ben anne yanı beşiği aldım. Sürekli yataktan kalkmak zorunda kalmıyorum çok rahatım. Herkese de tavsiye ediyorum. Oğlum 1 yaşına gelince oda yapacağım ama şu montessori yataklardan genişçe yaptıracağım ki içinde rahat hareket etsin. Park yatakları ben sevmiyorum. Hele minicik bir bebek bir süre annesinin yanında olması lazım diye düşünüyorum. Bu yüzden anne yanı beşiği araştırın derim ama ben 6 ay önce 1,500e almıştım beşiğimi. Şu fiyatlara göre 850 çok da değil aslında.

Ben de büyüyen beşik istemiştim zamanında. İyi ki almamışım dedim sonradan. Normal beşik almıştım, tutunup ayağa kalktığı gün kafa üstü kendini attı. 10 aylıktı. Şanstır dedim ama değilmiş, sonra tekrar aynısını yaptı. Gittim normal 90x190 tek kişilik yatak aldım yer yatağına geçtim. Otele falan gittiğimizde hala park yatakta yatabiliyor, çıkamıyor içinden. Yani park yatak alsaydık muhtemelen hala kullanıyor olurduk.

Beşik araştırması benimde derdim konunuzu takipteyim.Birazda kişinin tercih meselesi sanirim bu iş.Ilk çocuğumda mobilya kullandım hatta cok da kullandığım soylenemez.Goruntu olarak evde beşik vardı sadece.Park yataklar bana cok hantal haşir huşur sallaması güç geldi.Sanirim daha pratik bisey alicam.Bu arada 850 lira sanki biraz cok gibi geldi park yatak icin.

Park yatak çok kullanisli ama gercekten çok para vermişsiniz...

Bence bebeğin rahat edeceği büyüebilen mdf beşiklerden alıp, park yatağıda, uygun fiyatlı, temiz kullanılmış (bazen hiç kullanılmamış nile çıkıyor) ikinci el alabilirsin. Bn ilk doğduğunda anne yanı/next to me almıştım fakat çok küçük, 6 ay kullanabildik.

Kızım 92 cm.deli yatar.devrilip kırılma vs bişey olmuyor.ses çıkmıyor.ancak deli yattığı için sigmiyorum.yeni yatak alın diyor.uc çocuğumu da park yatakla büyüttüm.3 yaşında yeni yatak aldım.ama 3 yaşına kadar memnun kaldım.

Bende park yatak almıştım ama 200 tl ye almıştım 1.5 yaşındaykende oda takımı aldım odasında uyumaya başladı bence park yatak için fazla verdiğin ücret en iyisi götürüp geri verip ya başka markadan daha uyguna almak ya da mobilya tarzı bi beşik Almak en iyisi

Doğum yapmadan keşke bende danışsaydım fikir alsaydım, kimsede dur kızım ona gerek yok demedi olan paralarına oldu hediye olarak alındı çoğu.

Bu şehzade yatağı deniyor sanırım çibindirikli görsel olarak harika birşey hevesim vardı aldılar, aynı şekilde oda takımıda alındı büyüyen karyola olacak şekilde oda hediye halasindan, ama yani diye bi beşik daha var onuda kendim aldim her odada yatacak bir yer oldu çocuğa. Sonuç şehzade beşiğinde yatmadı yada saraylı beşiği diyede geçiyor. Odasında hiç yatmadık hala süslük duruyo , ana yanında da yatmadı, çok dönen bir bebekti 40 günlükken yüz üstü dönünce korktum oda yalan oldu tabi. 15 aylık olacak yere yorgan serip yerde yatıyoruz ..en çok kullandığım şey hamak oldu . Uyutma amaçlı .

Abartmışsınız diyen olur diye yazıyorum tüp bebek 10 yıl sonra olunca iki aile ve ben ne alacağımızı şaşırdık hepsi müsriflik kabul ediyorum .

3-4 yıl denmiş ama park yatakta o kadar uzun süre yatabilen çocuk var mı ki?
ben hem oda takımı hem park yatak almıştım, ilk yaz tatilinde onda yattı ama 2 yaşındayken yazlığa götürdüm yatamadı, verdim birine.
hem çocuk ağırlaştıkça her hareketinde sallanıyor hem de alta indirdiğinde içi çok sıcak oluyor, çocuk ter içinde uyanıyordu.

Bebek için mdf ürün alma hayaliniz olmasına inanamadım. Ben kendim için bile almak istemiyorum. İlla ahşap alacaksanız masif hayali kurun bence. Biraz daha masraflı ama risksiz. Mdf mobilyalarda formaldehit (formaldehyde) tehlikesi var.

mobilya besikli bebek annesi olarak yaziyorum kizim daha 10 aylik ve gecen gun o besikten hop atlayiverdi yere boylari biraz uzayinca asansorude yetmiyor yorgani toplayip uzerine basip atlamisti gittim park yatak aldim tekrar mobilyalar cok tehlikeli oluyor bir sure sonra

park yatak iyidir bende yeğenim için park yatak aldık bu siteye sordum çoğunluk park yatak aldık sonrasında anne yanı yatağı var onu aldık yani kullanışlı

Verdiğiniz para bana çok gelmedi farkındaysanız herşey iki katına çıktı zaten

Ben büyüyen beşik almıştım. İlk zamanlar yattı güzelce. Ancak büyüdükçe sarkmaya başladı. Gece diken üstünde uyudum. Daha sonra içinde ki beşik kısmını çıkartıp direk yere koymuştum. Şimdi üç yaşında bu seferde büyüyen beşiğin eni dar olduğu için sığmaz oldu,baza aldık mecburen. Ben de park yatak almadığıma pişman olmuştum. Yani öyle beş yıl kullanırım olmuyor

ilk çocuğuma kraftın park yatağını aldık 3 seneye yakın kullandı .Canına okudu sıpa yan yatırıp üstüne çıkıyordu kırıldı tabiki. Ta 5 sene önce 500 tl vermiştik. Şimdi yine hamileyim aynı markadan alıcam yine. 850 lira çok pahalı gelmedi bana.

Oğlum 3 yaşını doldurdu park yatak kullanıyoruz hala biz çok memnunuz kraft kaliteli bir marka ama çok pahaliya almışsınız biz 350 tllik birsey almıştık hala sağlam ve oğlum çok seviyor....
Yalnız ilk 6 ay sallanan beşik almıştık odadan odaya taşıyorduk gündüz iyi oluyordu...
Beşiği verme imkanınız varsa değiştirin içinize sinmediyse.

Park yatak oldukça kullanışlıdır. İçinizi ferah tutun.

Bizim kızın hem oda takımı hem park yatağı vardı. Nedense hatun park yatakta uyumayı daha çok severdi. Orada büyüdü diyebilirim. Tam olarak 2 yaşından sonra tamamen odasında uyudu. O park yatak daha sonra eltimin kızını, eltimin kardeşinin oğlunu ve eltimin diğer kardeşinin oğlunu büyüttü. Parasının karşılığını fazlası ile verdi diyebiliriz.

Yeğenimin de aynı şekilde hem oda takımı hem park yatağı var. İlk doğduğunda chicco'nun anne yanı beşiğini kullandılar 6 ay kadar. Odasında hiç yatmadı. 6 aydan sonra park yatakta yatmaya başladı. Şimdi 2,5 yaşında ve hala gece uyandığında odasından aldıklarında anne babasının odasında park yatakta yatıyor ki bizimki yaşıtlarına göre çok uzun. Bize tatile geldiklerinde park yataklarını da getiriyorlar. Çocuk mutlu, biz mutlu.

Zıplamak, hoplamak bizim sıpadan sorulur. Henüz kırılmadı , kırılacak gibi de durmuyor.

Uzun lafı kısası; park yatak candır. Esas bol para bayılıp az kullanılan anne yanı beşiktir.

Not: Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.Hamileliğinizin hem en güzel hem en riskli zamanlarındasınız. Böyle bir konu için gözler kapanıncaya kadar ağlayıp strese girmeyiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…