- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
Anlam olayı da garip değil mi? Yüz yıllar önce biri bi isim uydurmuş ona bi anlam yüklemiş biz de aa anlamı ne güzel diye kullanıyoruz işte. Harf ve sesler işte başka bi şey değil. Ben de isim uydurmak istiyorum.Ya bu isim konusu anlam itibariyle güzel kulağa hoş gelen bir çağrılış değil mi?
Kültür din aidiyet vs ya yeni dünyaya gelecek bir masum için bu kavramlar çok saçma değil mi?
anlami guzel turkce veya arapca isim bilen varsa kiz isimi, bende kisa ve kolay olsun istiyorum aslinda
Yüklediği anlam güzel ise sorun yok ismin dili dini olmasın ne olur:)Anlam olayı da garip değil mi? Yüz yıllar önce biri bi isim uydurmuş ona bi anlam yüklemiş biz de aa anlamı ne güzel diye kullanıyoruz işte. Harf ve sesler işte başka bi şey değil. Ben de isim uydurmak istiyorum.
Aişe?Vera ismi takvanın en üst hali demek. Genelde çift isim şeklinde konulabiliyor.
Aişe(yaşam demektir) Vera, Gülce Verxa, Gülru Vera gibi isimleri önerebilirim.
Uyduran ben olacağım için Türkçe olacak mecbuuur.Kabul ama
Arapça yada türkçe olsun cancağızım kriterimiz bu:)
Zor bi sorumluluk aslında.. şimdi herkese garip gelebilir ama benim cocuğum 5 yıl olmadı sebepsiz.. eşimle benim en sevdiğim ve bi dönem yaşadığım bi ülkeye tatile gitmiştik meğer ben orda hamile kalmışım eşim ısrarla o şehrin adını koymak istiyo yüksek ihtimal onu koycaz.. kimin ne düşğndüğünü de asla umursamam bizim için anlamı büyük sonuçta..
Aminn çok teşekkür ederimmAy çok güzel, benim ismimin böyle bir hikayesi olsaydı bayıla bayıla taşırdım. Kimin ne dediği de umrumda olmazdı. Adıyla yaşasın minnoş, sağlıklı doğumlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?