Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalniz değilsin üzülmeEh tabi ki duyarlıyım o duyarlığa sebep şimdi banlanmayayım daMune da geldi ipi ilk kopan genelde ben oluyorum
banlanmaktan sayfayı unutuyorum bazenAma aşk olsun size, kib yapmamışsınız hiç, bu kadar sayfayı bu yaşlı kurda okutturacaksınız şimdi![]()
Şimdi ne gerek var gözleri yormayaAma aşk olsun size, kib yapmamışsınız hiç, bu kadar sayfayı bu yaşlı kurda okutturacaksınız şimdi![]()
Pışıkkkkk etiketlendim bir kereKib yoksa bence sucta yok![]()
Ama aşk olsun size, kib yapmamışsınız hiç, bu kadar sayfayı bu yaşlı kurda okutturacaksınız şimdi![]()
Pışıkkkkk etiketlendim bir kere![]()

Çırpınmayın hüküm kesinleşir az sonra:)) okuya okuya geliyorum son sürat bilet kesmeye başlarım, ön koltuk mu olsun ortalardan mıDelil yetersizliginden bu konu dusmeli
Hukukcu arkadaslar bakabilir mi![]()
Ama aşk olsun size, kib yapmamışsınız hiç, bu kadar sayfayı bu yaşlı kurda okutturacaksınız şimdi![]()

yaa kahkaha attımBence 'kim lan bu rojda' diyerekteeen ofise girmeliydin. Süslenip püslenip gitmekte neymiş böyle daha çok göz dağı verirdin
![]()
Pışıkkkkk etiketlendim bir kere![]()
Çırpınmayın hüküm kesinleşir az sonra:)) okuya okuya geliyorum son sürat bilet kesmeye başlarım, ön koltuk mu olsun ortalardan mı![]()