Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de yatsan jou jou yu beğenmiştim hem de fiyatı uygun geldi ama istediğim ölçülerde yok , benim de okudugum hep yarı ortopedik olsun çok sert olmasın yumuşak da olmasın ee peki nasıl olsun?
evet jou jou da güzel, eşim hatta onu seçti ama üstündeki kabartmalar benim içime sinmedi..dikişlerin olduğu yerler çok geniş, bebişin kafası kadar nerdeyse...ben mi abartıyorum bilemedim..
kızlar. bebeğe yatarken uyku tulumu giydirmeyi düşünüyorum sizce onun üzerine (nisan başı doğacak bebeğin üzerine) ne örtebilirim battaniye mi yorganmı ..
valla sitelerde gördüğüm herşeye özeniyorum diyebilirim .. baktığımda hoşuma gitti. yalnız onun üstüne bişey örtülüyomu örtülüyosa nekadar kalın bişey örtülüyo bilemedim..ben ne olur ne olmaz diye yorganı hazır edeceğim..biz nisan sonu buluşacağız kızımla inşallah, üstelik izmirde..başlarda battaniye örterim diyordum sonra da emin olamadım..uyku tulumunu yenidoğan için tavsiye etmiyorlar gibi kalmış aklımda, sen kullananlardan tavsiye aldın mı canım? ben de tekrar bakayım bakalım bloglara..
emzirme yastığı neden şart ve normal yastık aynı görevi görmezmi ?onuda araştırdım uyku tulumu iyi değilmiş bataniye veya ince yorganlar var bebekler için onlardan tavsiye ettiler bataniye veya yorganı üserinden atmaya gücü olmuyormuş bebeğin birde uyku tulumlarının bir çoğunun kolları öbürlerinde ise ağladığında müdahalesi daha zor oluyor latını değiştirme emzirme için bu arada yeni doğum yapmış arkadaşımın tavsiyesi kesinlikle emzirme yastığı alınması lazımmış zor oluyormuş diğer türlü
emzirme yastığı neden şart ve normal yastık aynı görevi görmezmi ?
bende öyle düşünüyrum .. emzirirken yastık neden gerekli ?bence görür..ben de emzirme yastığını almayı düşünmüyorum..hatta yan yatış yastığı yerine normal yastık da yeterliymiş..arkadaşım kargosu eline ulaşmayınca normal yastık kullanmaya başladı bebişinde, hiç gerek yok boşuna almışım dedi..
bende öyle düşünüyrum .. emzirirken yastık neden gerekli ?
ben bide şunu merak ediyorum hani normal yastıkta emzirme yastıkta neden gerekli ? yani yastık olmazsa ne olur bebek incinir diyemi gerekli ?VALLA CANIM HİÇ BİLMİYORUM İLK BEBEĞİM KISA BİR SÜRE ÖNCE DOĞUM YAPMIŞ ARKADAŞIM SÖYLEDİ NORMAL YASTIKTA İŞ GÖRÜR BENCE NASIL KULLANILICAK ONU BİLE BİLMİYORUM SADECE DEDİKİ BENDE GEREK YOK DİYE ALMADIM DEDİ SNR PİŞMAN OLMUŞ NORMAL YASTIKLA OLURMUYUDU OLMAZMIYDI ÖĞRENİR YAZARIM GENE BURAYA. HAKLISINIZ YANİ NORMAL YASTIKLA NEDEN OLMUYOR