Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet baktiğim usg kagitlarinda hep ya sagda yada solda olur benimki soldaydi simdide sagda anlamadimkesenin sabit bir yerimi var ben anlamadım.
Anladim canim ama baktigim tum hamilelerde kagitda hep bir tarafda oyuzden bana farkli geldi anlamadimkiBildgm kadaryla rahimin hepsini gostermiyor o kagitlar. Sadece kesenin.oldugu kisimi cekiyor doktor. Yani birinde sola dogru alip cekmistir birinde saga dogru.
Sizin bebeginiz nerde peki kagitda?Bildgm kadaryla rahimin hepsini gostermiyor o kagitlar. Sadece kesenin.oldugu kisimi cekiyor doktor. Yani birinde sola dogru alip cekmistir birinde saga dogru.
6.haftada ortada cikmis 9.haftada sol tarafta cikmisSizin bebeginiz nerde peki kagitda?
Cinsiyyeti bellimi6.haftada ortada cikmis 9.haftada sol tarafta cikmis
Evet bendede hep sag tarafim agriyor ve ilk gittiyimdede oradaydi ortada degildi resimde simdi de farkli yondeDoktorun çektiği yöne doğru değişir, bebek o haftalarda hep ortadadır, ben sol tarafım çok sızlıyor tam olarak solumun neresinde diye sormuştum geçen gebeliğimde ve o da bebekler bu aylarda hep ortada olur diye göbek deliğimin hizasında aşagıdan bir yer göstermişti
Canım o doktor ultrasonu ne tarafa tutuyorsa o tarafta görünüyor o yüzden öyle, rahmin sağında ve solunda lastik gibi kaslar varmış ve rahim büyüdükçe esniyormuş, lastiğin ortasına portakal bağladığını düşün nasıl esner? Bu esneme sırasında da agrı yapıyormuş işte bazen sağdan bazen soldan ama bebek ortadaEvet bendede hep sag tarafim agriyor ve ilk gittiyimdede oradaydi ortada degildi resimde simdi de farkli yonde
Anladim canim biraz acemiyim anlamiyorumda benbebeginizin cinsiyyeti ne oldu peki?Canım o doktor ultrasonu ne tarafa tutuyorsa o tarafta görünüyor o yüzden öyle, rahmin sağında ve solunda lastik gibi kaslar varmış ve rahim büyüdükçe esniyormuş, lastiğin ortasına portakal bağladığını düşün nasıl esner? Bu esneme sırasında da agrı yapıyormuş işte bazen sağdan bazen soldan ama bebek ortada
Daha belli degil canim. Ama ben biliyorum kiz olacak icime doguyorCinsiyyeti bellimi![]()
InsAllah hayirlisi olur bizimki sadece heves isde cinsiyyet falan gunumuzu geciriyoruz saglikla gelsin insAllahDaha belli degil canim. Ama ben biliyorum kiz olacak icime doguyorAllah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insalllah canim
![]()
Bulantilarim bir bitse ben beklemeye raziyim ya :)InsAllah hayirlisi olur bizimki sadece heves isde cinsiyyet falan gunumuzu geciriyoruz saglikla gelsin insAllah![]()
Bende bu kokular beni olduruyor Allah yardimcimiz olsun herseye raziyimda yemek yeyemiyorum ona uzuluyorumBulantilarim bir bitse ben beklemeye raziyim ya :)
Bebeğim kızdı ama 17 haftada Melek oldu canım, kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar yeterkiAnladim canim biraz acemiyim anlamiyorumda benbebeginizin cinsiyyeti ne oldu peki?
Allah yardimcin olsun uzuldum ama her seyde bir hayir var uzulme insAllah bunlari unutduracak guzel seyler olur aminBebeğim kızdı ama 17 haftada Melek oldu canım, kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar yeterki
Allah razı olsun canımAllah yardimcin olsun uzuldum ama her seyde bir hayir var uzulme insAllah bunlari unutduracak guzel seyler olur amin