Bebeği aldırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Symgkyzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2021
91
41
3
Kızlar ben çok şey yaşadım kocamla. 2 gün önce de ayrıldık ailemin yanına geldim. Şimdi de hamile olduğumu öğrendim. Tamamen kafamdan atmıştım kararım kesindi ayrılacaktım çünkü çok çirkin şeyler yaşadı. Ondan da soğudum. Şimdi bebek 2 3 haftalık henüz kalbi atmıyor doktor dedi istersen aldırabilirsin kalbi atmadan diye. Ben ne yapacağım ldaha 26 yaşındayım boşanıp hayatıma bakacaktım bebek çıktı. Oturdum ağlıyorum

Bu çok hassas bir karar. Coğu insan ben güçlüyüm der yapar çoğu yapamaz. Ben yapamazdım mesela.

Çocuk için barışmak doğru değil, ya boşan ve bu çocuğu tek büyüt, ya da eğer gücüm yok çocuk perişan olacak dersen aldır, tamamen senin kararın, biz me dersek diyelim bu hayatı sen yaşayacaksın..

3 yıldır hiç mutlu olmadım. Kaynana benimle evli gibi ailenin içinde kocamla özelim yok çünkü kocam annesine çok düşkün. Onun yanında bile beni eleştiriyor. Kocam aynı zamanda benim aileme düşman anneme babama etmediği laf hakaret kalmadı. Kaynana da bu son olayda annemi aramış beddualar etmiş iyice çirkinleşmiş. Yani geri dönüşü imkansız gibi bişey

Bol bol bitki çayı için. Rahim kasılmalarını artırdığı için mesela hamilelere önerilmez. Daha tutunma aşamasında olduğu için kendiliginden düşer.
Doktor dedi ki böyle ilaç ağrı kesici falan içsem dedim çocuğa zarar verebilirsin engelli olabilir düşmeyebilir dedi

Bu çok kişisel bir durum . Ben tek başıma büyütmeyi secerdim ,siz aldırmayı . Yani her iki türlü de kişinin kendi insiyatifi. İyice düşünün istemediğiniz birşey yapmayın .

Eşim bilmiyor. Doktor da dedi ki özel hastane senin kararınla da yapar diye
Hayır yapamaz.
Evlilik birliği içerisindesiniz, eşinizinde imza atması gerekiyor.
O özel hastaneden de hayır gelmez.
Ayrıca eşiniz öğrenirse hem size hem hastaneye dava açabiliyor.

3 yıldır mutlu olmadığınız bir evlilikte iyice korunsaydınız keşke ama durun tahmin edeyim korunurken oldu değil mi?

Ben kurtaja karsi degilim ama bu konuda karari verecek tek kişi siz degilsiniz eş imzasi olmadan boyle bir karar verilmiyordu bildigim kadariyla.
Birlikte konuşup bir karara varin en iyisi.

Bol bol bitki çayı için. Rahim kasılmalarını artırdığı için mesela hamilelere önerilmez. Daha tutunma aşamasında olduğu için kendiliginden düşer.
Bu nasıl bir yorum bu nasıl bir tavsiye yaaa. Siz insanı öldürürsünüz gerçekten!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…