Eşim bilmiyor. Doktor da dedi ki özel hastane senin kararınla da yapar diyeAyrılma sebebiniz nedir ?
Eşiniz biliyor mu?
net aldırırdım. çocuk için barışılan evlilikten hayır gelmez. tek başına baksan ayrı sıkıntıEşim bilmiyor. Doktor da dedi ki özel hastane senin kararınla da yapar diye
Çocuk için barışmak doğru değil, ya boşan ve bu çocuğu tek büyüt, ya da eğer gücüm yok çocuk perişan olacak dersen aldır, tamamen senin kararın, biz me dersek diyelim bu hayatı sen yaşayacaksın..Kızlar ben çok şey yaşadım kocamla. 2 gün önce de ayrıldık ailemin yanına geldim. Şimdi de hamile olduğumu öğrendim. Tamamen kafamdan atmıştım kararım kesindi ayrılacaktım çünkü çok çirkin şeyler yaşadı. Ondan da soğudum. Şimdi bebek 2 3 haftalık henüz kalbi atmıyor doktor dedi istersen aldırabilirsin kalbi atmadan diye. Ben ne yapacağım ldaha 26 yaşındayım boşanıp hayatıma bakacaktım bebek çıktı. Oturdum ağlıyorum
Doktor dedi ki böyle ilaç ağrı kesici falan içsem dedim çocuğa zarar verebilirsin engelli olabilir düşmeyebilir dediBol bol bitki çayı için. Rahim kasılmalarını artırdığı için mesela hamilelere önerilmez. Daha tutunma aşamasında olduğu için kendiliginden düşer.
Hayır yapamaz.Eşim bilmiyor. Doktor da dedi ki özel hastane senin kararınla da yapar diye
Ben ilaçtan bahsetmedim dikkat edersen. Bitki çayı icip de çocuğu engelli olan görmedim.Doktor dedi ki böyle ilaç ağrı kesici falan içsem dedim çocuğa zarar verebilirsin engelli olabilir düşmeyebilir dedi
Bu nasıl bir yorum bu nasıl bir tavsiye yaaa. Siz insanı öldürürsünüz gerçekten!!Bol bol bitki çayı için. Rahim kasılmalarını artırdığı için mesela hamilelere önerilmez. Daha tutunma aşamasında olduğu için kendiliginden düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?