Bebeği aldırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben çok şey yaşadım kocamla. 2 gün önce de ayrıldık ailemin yanına geldim. Şimdi de hamile olduğumu öğrendim. Tamamen kafamdan atmıştım kararım kesindi ayrılacaktım çünkü çok çirkin şeyler yaşadı. Ondan da soğudum. Şimdi bebek 2 3 haftalık henüz kalbi atmıyor doktor dedi istersen aldırabilirsin kalbi atmadan diye. Ben ne yapacağım ldaha 26 yaşındayım boşanıp hayatıma bakacaktım bebek çıktı. Oturdum ağlıyorum

Mesela neden sana verdi bana niye vermedi belki bu çocuk senin son şansın belki bunu aldırırsan bir daha Allah sana bu duyguyu yaşatmayacak

Bu karara buradaki yorumlardan varman çok sağlıksız olur senin için. Sakince kendini dinle. Her iki durumda da nasıl hissedeceğini tart kafanda. Umarım en doğru kararı verirsin. Evde çocuk düşürmeye çalışmak kadar cahilce bir şey olamaz. Lütfen kimse bu konuda bir şey önermesin, lütfen.

Bol bol bitki çayı için. Rahim kasılmalarını artırdığı için mesela hamilelere önerilmez. Daha tutunma aşamasında olduğu için kendiliginden düşer.
dolaylı yoldan düşürmeye çalışmakla aldırmak arasında fark göremiyorum. vicdan meselesiyse eğer, bilemem tabii. kendini kandırmak bence.

Kızlar ben çok şey yaşadım kocamla. 2 gün önce de ayrıldık ailemin yanına geldim. Şimdi de hamile olduğumu öğrendim. Tamamen kafamdan atmıştım kararım kesindi ayrılacaktım çünkü çok çirkin şeyler yaşadı. Ondan da soğudum. Şimdi bebek 2 3 haftalık henüz kalbi atmıyor doktor dedi istersen aldırabilirsin kalbi atmadan diye. Ben ne yapacağım ldaha 26 yaşındayım boşanıp hayatıma bakacaktım bebek çıktı. Oturdum ağlıyorum
Rabbim yardımcın olsun zor bi durum yerinde olsam aldırmam sonuçta canından bi parça ama yinede senin kararın tabi ben olsam asla aldirmazdim

Eşim bilmiyor. Doktor da dedi ki özel hastane senin kararınla da yapar diye
Sadece senin mi o çocuk. Babanın hiç mi söz hakkı yok. Hayır 3 4 haftalık bebek 2 hafta önce ilişki demek. Korunsaydınız ozaman. Bir can almak bu kadar kolay olmamalı

Hayır yapamaz.
Evlilik birliği içerisindesiniz, eşinizinde imza atması gerekiyor.
O özel hastaneden de hayır gelmez.
Ayrıca eşiniz öğrenirse hem size hem hastaneye dava açabiliyor.

3 yıldır mutlu olmadığınız bir evlilikte iyice korunsaydınız keşke ama durun tahmin edeyim korunurken oldu değil mi?
o özel değil, merdiven altı hastane derim ben.

Bol bol bitki çayı için. Rahim kasılmalarını artırdığı için mesela hamilelere önerilmez. Daha tutunma aşamasında olduğu için kendiliginden düşer.
Off bi bitin ya.
Ya aşırı kanaması olsa konu sahibine birşey olsa ne olacak?
Sorumluluk alabilecek misiniz?
Her ilaç aynı etkiyi göstermediği gibi her bitki de aynı etkiyi göstermez, siz doktor musunuz da tıbbi yardım gerektiren bir konuda "bitki çayı içiiiğn" diyebiliyorsunuz. Yıl 2021,utanıyorum gerçekten.

Ne biçim akıllara vermissiniz ya yuh artık yuh biri de demiyor ki sevisirken aklın neredeydi hay sizin modernliginize.
3 yıldır sorun yaşanıyor ama nedense çocuk oluyor.. sonra ay ben vazgeçtim yapamayacağım
Kürtaj korunma yöntemi değil ki.
Yani empati yapsan elde kalıyor kusura bakilmasin

Ben kurtaja karsi degilim ama bu konuda karari verecek tek kişi siz degilsiniz eş imzasi olmadan boyle bir karar verilmiyordu bildigim kadariyla.
Birlikte konuşup bir karara varin en iyisi.
Eşim konuşsam ya isterse ben ne yaparım. Doktor dedi özel hastane tek sen istersen de yapabilir diye

Bu nasıl bir yorum bu nasıl bir tavsiye yaaa. Cehalet akıyor. Doktor musunuz da böyle tavsiyeler verebiliyorsunuz yaa! Siz insanı öldürürsünüz gerçekten.
Bitki çayı iç demek için doktor olmaya gerek yok. İlla çirkeflik yapacaksan, yanlış kişiye çattın mahalle karısı değilim.

BOSANMA AREFESİNDE, HAMİLELİK NASİL BİR CARESİZLİK İYİ BİLİRİM.

ASIL İNSANİ, SENİN GİBİ CİRKEFCE SALDİRAN, ELESTİREN İNSANLAR ÖLDÜRÜR.

Eşim bilmiyor. Doktor da dedi ki özel hastane senin kararınla da yapar diye
Hangi doktor ya bunu diyen. Evliyseniz eş imzası lazım onunda çocuğu karnınızdaki.

Kesin ayrılma kararınız varsa anlayabiliyorum yola çocuksuz devam etme isteğinizi ama çok kişisel bi karar bu. Ben aldıramam mesela kalbi atsın atmasın bütün hayatıma vicdan yükü olur gibi hissederim. Ama siz sizsiniz. Oturun eşinizle konuşun sonrada kararınızı verin. Başka kimsenin fikir hakkı yok bu konuda.

Canım karar senin ama iyice düşünmeden yapma bir ikincisi bu kadar sağlıksız bir ilişkide neden korunmadın ki

Konuya yorum yapmayacaktık ama net bilgi vermek istedim.
Mesela ünlü yada adı az duyulmuş özel bir hastane düşünün.kadin doğuma gidin.bebegi aldırmak istiyorum diye söyleyin.
Fiyatı söylerler,hangi doktor kürtaj yapıyorsa adını verirler(bazı doktorlar asla kürtaj yapmaz).ertesi gün sadece kişinin imzasıyla kürtaj olunur.
Merdiven altı falan değil.gercekten normal hatta çok bilinen özel hastanelerde bu böyle yapılır.

Asla konu sahibi aldırdım,eşine sormasın,canını ve bebeği tehlikeye atsın diye demiyorum.ama ne yazikki çok şahit oldum ve hala oluyorum.

3 yıldır sorun yaşanıyor ama nedense çocuk oluyor.. sonra ay ben vazgeçtim yapamayacağım
Kürtaj korunma yöntemi değil ki.
Yani empati yapsan elde kalıyor kusura bakilmasin
3 yıldır sorun varsa ee sevişesinde varsa korun demi aklım almıyor Bebekten çıkıyor tüm sinir.

3 yıldır hiç mutlu olmadım. Kaynana benimle evli gibi ailenin içinde kocamla özelim yok çünkü kocam annesine çok düşkün. Onun yanında bile beni eleştiriyor. Kocam aynı zamanda benim aileme düşman anneme babama etmediği laf hakaret kalmadı. Kaynana da bu son olayda annemi aramış beddualar etmiş iyice çirkinleşmiş. Yani geri dönüşü imkansız gibi bişey
Yahu şimdi kötü konuşacağım ablacım sen madem 3 yıldır çekiyorsun bu adamı ailesini de neden birliktelik yaşıyorsun haala aynı yatağa neden giriyorsun haala. Bir gün sabah kalkıp ben boşanacağım demiş gibisin. En kötü 5 haftalık hamilesin sen bebeği görüp kalp atışı olmadığını bilmediğine göre!

Bu anı yaşamak için bebek haberini almak için uğraşan o kadar insan var Rabbim tutup da sizin gibi insanları anne baba yapıyo tövbe tövbe o nasıl doktor ya istersen aldır diyen doktoru da yeni gördüm.

Ama bencede aldır böyle Bi annesi olmasından daha iyidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X