- 13 Haziran 2018
- 749
- 2.486
- 113
Kızlar ben çok şey yaşadım kocamla. 2 gün önce de ayrıldık ailemin yanına geldim. Şimdi de hamile olduğumu öğrendim. Tamamen kafamdan atmıştım kararım kesindi ayrılacaktım çünkü çok çirkin şeyler yaşadı. Ondan da soğudum. Şimdi bebek 2 3 haftalık henüz kalbi atmıyor doktor dedi istersen aldırabilirsin kalbi atmadan diye. Ben ne yapacağım ldaha 26 yaşındayım boşanıp hayatıma bakacaktım bebek çıktı. Oturdum ağlıyorum
dolaylı yoldan düşürmeye çalışmakla aldırmak arasında fark göremiyorum. vicdan meselesiyse eğer, bilemem tabii. kendini kandırmak bence.Bol bol bitki çayı için. Rahim kasılmalarını artırdığı için mesela hamilelere önerilmez. Daha tutunma aşamasında olduğu için kendiliginden düşer.
Rabbim yardımcın olsun zor bi durum yerinde olsam aldırmam sonuçta canından bi parça ama yinede senin kararın tabi ben olsam asla aldirmazdimKızlar ben çok şey yaşadım kocamla. 2 gün önce de ayrıldık ailemin yanına geldim. Şimdi de hamile olduğumu öğrendim. Tamamen kafamdan atmıştım kararım kesindi ayrılacaktım çünkü çok çirkin şeyler yaşadı. Ondan da soğudum. Şimdi bebek 2 3 haftalık henüz kalbi atmıyor doktor dedi istersen aldırabilirsin kalbi atmadan diye. Ben ne yapacağım ldaha 26 yaşındayım boşanıp hayatıma bakacaktım bebek çıktı. Oturdum ağlıyorum
Sadece senin mi o çocuk. Babanın hiç mi söz hakkı yok. Hayır 3 4 haftalık bebek 2 hafta önce ilişki demek. Korunsaydınız ozaman. Bir can almak bu kadar kolay olmamalıEşim bilmiyor. Doktor da dedi ki özel hastane senin kararınla da yapar diye
bu ne kadar acımasız bir yorumBol bol bitki çayı için. Rahim kasılmalarını artırdığı için mesela hamilelere önerilmez. Daha tutunma aşamasında olduğu için kendiliginden düşer.
o özel değil, merdiven altı hastane derim ben.Hayır yapamaz.
Evlilik birliği içerisindesiniz, eşinizinde imza atması gerekiyor.
O özel hastaneden de hayır gelmez.
Ayrıca eşiniz öğrenirse hem size hem hastaneye dava açabiliyor.
3 yıldır mutlu olmadığınız bir evlilikte iyice korunsaydınız keşke ama durun tahmin edeyim korunurken oldu değil mi?
senin ağzın bal yesinSadece senin mi o çocuk. Babanın hiç mi söz hakkı yok. Hayır 3 4 haftalık bebek 2 hafta önce ilişki demek. Korunsaydınız ozaman. Bir can almak bu kadar kolay olmamalı
Off bi bitin ya.Bol bol bitki çayı için. Rahim kasılmalarını artırdığı için mesela hamilelere önerilmez. Daha tutunma aşamasında olduğu için kendiliginden düşer.
3 yıldır sorun yaşanıyor ama nedense çocuk oluyor.. sonra ay ben vazgeçtim yapamayacağımNe biçim akıllara vermissiniz ya yuh artık yuh biri de demiyor ki sevisirken aklın neredeydi hay sizin modernliginize.
Eşim konuşsam ya isterse ben ne yaparım. Doktor dedi özel hastane tek sen istersen de yapabilir diyeBen kurtaja karsi degilim ama bu konuda karari verecek tek kişi siz degilsiniz eş imzasi olmadan boyle bir karar verilmiyordu bildigim kadariyla.
Birlikte konuşup bir karara varin en iyisi.
Bitki çayı iç demek için doktor olmaya gerek yok. İlla çirkeflik yapacaksan, yanlış kişiye çattın mahalle karısı değilim.Bu nasıl bir yorum bu nasıl bir tavsiye yaaa. Cehalet akıyor. Doktor musunuz da böyle tavsiyeler verebiliyorsunuz yaa! Siz insanı öldürürsünüz gerçekten.
Hangi doktor ya bunu diyen. Evliyseniz eş imzası lazım onunda çocuğu karnınızdaki.Eşim bilmiyor. Doktor da dedi ki özel hastane senin kararınla da yapar diye
Canım karar senin ama iyice düşünmeden yapma bir ikincisi bu kadar sağlıksız bir ilişkide neden korunmadın kiKızlar ben çok şey yaşadım kocamla. 2 gün önce de ayrıldık ailemin yanına geldim. Şimdi de hamile olduğumu öğrendim. Tamamen kafamdan atmıştım kararım kesindi ayrılacaktım çünkü çok çirkin şeyler yaşadı. Ondan da soğudum. Şimdi bebek 2 3 haftalık henüz kalbi atmıyor doktor dedi istersen aldırabilirsin kalbi atmadan diye. Ben ne yapacağım ldaha 26 yaşındayım boşanıp hayatıma bakacaktım bebek çıktı. Oturdum ağlıyorum
Ben ilaçtan bahsetmedim dikkat edersen. Bitki çayı icip de çocuğu engelli olan görmedim.
3 yıldır sorun varsa ee sevişesinde varsa korun demi aklım almıyor Bebekten çıkıyor tüm sinir.3 yıldır sorun yaşanıyor ama nedense çocuk oluyor.. sonra ay ben vazgeçtim yapamayacağım
Kürtaj korunma yöntemi değil ki.
Yani empati yapsan elde kalıyor kusura bakilmasin
Yahu şimdi kötü konuşacağım ablacım sen madem 3 yıldır çekiyorsun bu adamı ailesini de neden birliktelik yaşıyorsun haala aynı yatağa neden giriyorsun haala. Bir gün sabah kalkıp ben boşanacağım demiş gibisin. En kötü 5 haftalık hamilesin sen bebeği görüp kalp atışı olmadığını bilmediğine göre!3 yıldır hiç mutlu olmadım. Kaynana benimle evli gibi ailenin içinde kocamla özelim yok çünkü kocam annesine çok düşkün. Onun yanında bile beni eleştiriyor. Kocam aynı zamanda benim aileme düşman anneme babama etmediği laf hakaret kalmadı. Kaynana da bu son olayda annemi aramış beddualar etmiş iyice çirkinleşmiş. Yani geri dönüşü imkansız gibi bişey
Ağzına sağlık helal olsun sana şimdi linçlerler biziNe biçim akıllar vermissiniz ya yuh artık yuh biri de demiyor ki sevisirken aklın neredeydi hay sizin modernliginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?