Bebeği çocuğu olanlar acill bakabilir mi?

Canim abim bundan 31 yıl kadar once tam 6 aylikken olmus ameliyat. Ameliyattan sonraki bi ay biraz zorlu gecmis bide azicik kucaga düşkün olmus cunku annem her biraktiinda terkedilme korkusundan dolayi kucaktan inmez olmus bi sure

Eyvaaaahh bnm kızım zaten kucağa düşkün allah yardımcımız olsun

Ben yaşamadım ama bebeğimle aynı tarihte doğum yapan kk de bir anne yaşadı. Ameliyatını oldu. Ve rahatladı. Sizinki daha küçük o yüzden daha rahat atlatır. Ayağa kalkıp yürüme dönemine girince daha zor oluyor. Bide çok ağlayıp kendini kasmaması gerek diye biliyorum.

Mrb bizde ilk kasığında diye biliyorduk ultrasyon sonucumuzu yazayım isterseniz
Bide bebek ya en çok endişem o yüzden ameliyattan sonra yoğun bakıma alınmıyo demi
Yok yahu ne yogun bakimi basit bir fitiksa ikinci gunu taburcu olur. Ultrasondan pek bisey anlamam ki ben ona doktor bakar

Teşekkür ederim...
Sanırım ikisi farklı şeyler ama ameliyat sonuçta..
Biz de ameliyat için tetkikleri yaptırdığımızda en son anestezi uzmanına götürün demişlerdi..
"Kaç aylık" demişti doktor ben de "Daha 45 günlük" demiştim..
"Ohoo 45 gün çok uzun bir süre bu sürede 3 kere ameliyata girip çıkan bebekler var" demişti..
Rabbim beterinden sakınsın..
İnsan psikolojik olarak çok yıpranıyor canım...
O günümü anlatmak istemem ben bir anne olarak, etkilenme diye..
Ameliyattan tabi ağlayarak çıktı damar yolu bulamadıkça delik deşik etmişler oğlumu..
Odaya geldik dedim çıkarın şunu istemiyorum acıksın da canı acımasın dedim çıkarttırdım fitil verdiler...
O güne kadar yüksek sesle ağladığını hiç duymamıştık o günden sonra ağlaması değişmişti oğlumun...
Fitil etkisini gösterene kadar ayağımda salladım yavaş yavaş oğlumu sonra uyudu dedim Rabbim şükürler olsun acısı dindi..
3 saat sonra da emzirmeye başladım...
Sonraki iki gün için fitil vermişti doktor ağrısı olur verirsiniz diye..
Ameliyat yerini pansuman etmek, oraya çiş vs değmemesi çok önemliydi o konuda bebek olduğu için biraz zorlandık bezi tam sıkı bağlayamıyorduk ameliyat yarası yüzünden ama şükür geçti gitti..
Sağlığına kavuştu ya kafi...
Sadece o bir günü ömrümden yaşanmış saymıyorum...
Rabbim acilinden şifa versin ameliyat kaçınılmazsa bence uzatmayın..
Çünkü muallakta kalmak da bu süreç de insanı mahvediyor biran önce olsun sağlığına kavuşsun miniğin inşallah..

Kızlar dün gittik hemen bugün için yapalım dediler birden hem kabul edemedik hem de hafif öksürüğü var diye 13üne erteledik keşke bi uynsam ayın 14ü olmuş iyi dilekleriniz için herkeze tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…