Bebeği çocuğu olanlar acill bakabilir mi?

Benim oğlum doğduğunda doktor genelde erkek bebekler çok ağlarsa fıtık olur çok ağlatmamaya dikkat et demişti acaba gaz sanvısından filan ağlamaktanmı oldu.
yok ağlamaktan olan kasık fıtığı.yumurtalık fıtığı erkek bebeklerde oluyor benim oğlum da 2 yaşında ameliyat olmuştu yumurtalık fıtığından.korkma kurtulur inşallah.ameliyat sonrası biraz ağrısı oluyor doğal olarak ama sonuçta dermanı olan bir hastalık değil mi.Rabbim dermansız dert vermesin

erkek mi bebeğiniz?
bence amelıyatı gecıktırmeden yaptırın ılerıde ureme sorunu yasayabılır

Rabbim acil şifa versin öncelikle. Korkmayın benim yeğenim 6 aylıkken oldu aynı ameliyatı, bebekler daha çabuk toparlıyorlar. Zaten doktorlar kaldıramayacak olsa ameliyatı ertelerlerdi. İçinizi rahat tutun.

Rabbim acil şifa versin öncelikle. Korkmayın benim yeğenim 6 aylıkken oldu aynı ameliyatı, bebekler daha çabuk toparlıyorlar. Zaten doktorlar kaldıramayacak olsa ameliyatı ertelerlerdi. İçinizi rahat tutun.
Nasıl bi süreçti çok zor oldu mu tedavisi ne kadar sürdü bide ne kadar sürdü ameliyat k.bakmayın çok soru sordum ama kafam çok karışık

Nasıl bi süreçti çok zor oldu mu tedavisi ne kadar sürdü bide ne kadar sürdü ameliyat k.bakmayın çok soru sordum ama kafam çok karışık

Rica ederim ne kusuru. Hastanede 1 gün kaldı, daha sonra kontrole gitti bebek olduğu için farkında olmuyorlar zaten olayın çok fazla. Ameliyat 1-1,30 saat kadar sürdü.

Maalesef benim de bilgim yok ama Rabbim acil şifalar versin inşallah kuzucuğa size de sabır... Korkmayın sadece yaradana sığının dua edin geçmiş olsun...

iş yerinde bir arkadaşın kızı da olmuştu bu ameliyattan.
korkmayın doktora güvenin. ama grekli koşulu sağlayarak başka uzman bir doktora da götürebiilirsiniz. hani hasta ya götürürken dikkat edin ama. hatta önden siz götüreceğiniz doktora gidip durumu anlatın. o getir derse götürün hemen.

çok şükür dermanı olan bir rahatsızlığı varmış kuzunun. çok geçmiş olsun..

Sizin için araştırdım biraz ben bebeklere Kıyamam hiç iki çocuk annesiyim allah yardimci olsun öncelikle.ama çok zor bir süreç değilmiş kasık bölgesine küçük bir kesiyle yapılan bir ameliyatmış ve ağrılar ameliyat sonrası hep kontrol altındaymış hiç korkma bebeğin sağlıkla atlatır inşallah

Tşkler araştırdığın için arkadaşım bende internetten çok baktımda bebeğim küçük olduğu için ameliyat ve bebeğim yan yana bile düşünemiyorum en azından bu durumu yaşayan varsa daha iyi bilgilenirim diye düşündüm

Çok geçmiş olsun.Ameliyattan,alacağı anesteziden korkma; rabbim büyük bizden daha fazla dayanıklılar; çarçabuk atlatacak inş..Kızım daha ufakken ameliyat oldu 4.aya daha yeni girmişti ama bizim farklıydı,daha ağır bir ameliyattı.Yoğun bakımda fıtıktan ameliyat olan bebekler vardı ama tam detayını hatırlayamıyorum. Doktor/hastane güvenilir olsun,bol bol dua edin.

Biraz daha büyükmüş nasıl geçti neler yaşadınız acaba bnde bekletcektim karşı çıktım ama beklerse riski varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…