Bebeği çocuğu olanlar acill bakabilir mi?

Çok geçmiş olsun doktorumuza güveniyorum ama başka doktordan fikir alıcam

Canım yumurtalık fıtığı kasık fıtığıyla aynı değil sanırım..
Benim bebeğim de 45 günlükken kasık fıtığı ameliyatı oldu..
Çok çok geçmiş olsun...
Korkunu endişeni anlıyorum..
Kusması da varmış sizin sıkıntılı demekki..
Ben şişlik farkettiğimde gitmiştik...
Doktorlar o kadar doğal ki ilk olarak aynen şu cümleyi kurmuştu
"Kasık fıtığı... Önümüzdeki pazartesi salı doluyum diğer üç günden birini seçin ameliyat olacak"
Biz şoka uğramıştık..
Fıtıklar bekletilmeye gelmiyormuş fıtık boğulması diye birşey varmış canım ama dedim ya yumurtalık fıtığı aynı değildir sanırım ama sonuçta ameliyat..
Bekletmeyin..
Biran önce sağlığına kavuşsun miniğiniz inşallah...
Kolay değil muhakkak ağlıyorsunuz korkuyorsunuz ama hepsi onun sağlığı için...
Benim bebeğim dahaa 45 günlüktü o sedyeye yattığında onu düşünün..
Kolay olacak diye kandırmak istemem o ameliyat günü sizin canınız ondan daha çok yanıyor ama geçiyor..
Rabbim inşallah biran önce atlatmanızı nasip etsin..

Rabbim acil şifalar versin. Yeğenim 6 aylıkken kasık fıtığı ameliyatı olmuştu. Hiçbir sorun sıkıntı yaşamadılar çok kısa sürede de toparladı şükürler olsun. Yumurtalık fıtığı daha önce duymamıştım tatlım ama eminim yavrun da bir an önce toparlayıp iyi olacak gönlünü ferah tut. Şifa duaları oku. Ben oğlum hastalanınca ne zaman felak- nas- ayetel kürsi- amener'rasulü- sureleriyle 131 kere ya selam, 180 kere de ya hayy okusam allahım hemen gönderir şifasını. Sende oku yavruna. Bende dua ediyor olucam size. İyi olucak içini ferah tut. Çok daha kötüsünü yaşayan yavrular, anneler var . Bunları düşün ve güçlü ol

oğlum 43 günlükken kasık fıtığı ameliyatı olmustu. yumurtalık fıtığını bilemiyorum.oglumda minicik bi kesi açılmıştı. dikkat edin ameliyathanede üşütüp hasta oluyolar. biz cok çekmiştik ameliyat sonrası avuc kadar bebege antibiyotikler vermiştik bide

Sizede çok geçmiş olsun ameliyat ne kadar sürmüştü bebeğinizin çok ağrısı oldu demi kıyamam ya sizinki daha küçükmüş
Bide yumurtalıkların dan detaylı USG ye girdik yumurtalıkların da bide kist olduğunu öğrendik herşey üst üste geldi insan nefes almakta bile zorlanıyo

Gecmiş olsun
Kusmaylamı bağlantılı
Bi akrabamızın oğlu kusuyo doğduğundan beri halla teşhis yok.

Çok geçmiş olsun bizimde p.tesi kontrolümüz var rahatsızdı ameliyata hazır mı diye muayene edicekler bide farklı doktora götürcez şimdi ne kadar lık bebeğiniz

Gecmiş olsun
Kusmaylamı bağlantılı
Bi akrabamızın oğlu kusuyo doğduğundan beri halla teşhis yok.
Yok hayır reflüsü varmış diyet mamaya geçince ve reflü ilaçlarında başlayınca durdu bebek ne kadar lık cnm

Yok hayır reflüsü varmış diyet mamaya geçince ve reflü ilaçlarında başlayınca durdu bebek ne kadar lık cnm

1 yaşında
süt alerjisi var demişler
Başka doktor reflü
Başka bi doktorda akciğerlerinde bi sorun gördü tahlil bekliyorlar şimi

Ben cocuk cerrahisinde hemsireyim yumurtalik fitigi tanili hic vakamiz olmadi ama normal fitik en basit olan ameliyat olarak bakiyorz icinizi ferah tutun

Ben cocuk cerrahisinde hemsireyim yumurtalik fitigi tanili hic vakamiz olmadi ama normal fitik en basit olan ameliyat olarak bakiyorz icinizi ferah tutun
Mrb bizde ilk kasığında diye biliyorduk ultrasyon sonucumuzu yazayım isterseniz
Bide bebek ya en çok endişem o yüzden ameliyattan sonra yoğun bakıma alınmıyo demi

1 yaşında
süt alerjisi var demişler
Başka doktor reflü
Başka bi doktorda akciğerlerinde bi sorun gördü tahlil bekliyorlar şimi
İnş temiz çıkar tahlilleriniz bende mamadan başka bişe verdiğim zaman akşama kadar kusuyo reflü maması denediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…