Bebeği hastanede bırakıp kaçtı!! Akıla ihtiyacım var..

Yetiştirne yurdunda şartları çok daha iyi olur kendini istemeyen annelik vasfını haketmeyen birinin yanındansa, hiç değilse onu sevecek değer verecek bir aile evlat edinir.

ya bu sefer bebeği oradan alıp ölüme terk ederlerse. simdi en azından yurda gidecek.oradanda evlat edinmek isteyen güzel bir aileye...

Etik olmayan benim yaptığımmı yoksa onun vicdansızlığımı burda haklısın a bana resim yollayan da benim en yakın arkadaşım sadece Bebek çok tatlı bakarmısın annesi bırakıp kaçtı demesi mi yanlış bu konuda sizi hiç anlamadım benim amacım dedektiflik değil bu arada
Etik olmayan sizin ve arkadaşınızın yaptığı, evet. Vicdan yapmanız sizi haklı çıkarmıyor, üzgünüm.

çocuğu kendi isteğin ile, yasal yollarla bırakmak ayrı
hastaneye terkedip kaçmak ayrı
sanırım siz Türk emniyetini fazla hafife alıyorsunuz

ayrıca
neden kızla-aileyle iletişime geçmeyi düşünüyorsunuz da
Türk yetkililerle iletişime geçmeyi düşünmüyorsunuz?
veya
zaten hastane çalışanı arkadaşınız
o neden polisle paylaşmıyor bilgileri?

Bence polis ve diğer yetkililere bildirilmiştir hastane tarafından. Koskoca hastane kafasına göre iş yapmaz, yetiştirme yurduna bırakması filan hep resmi şeylerdir diye düşünüyorum. Kafasına göre iş yapmak isteyen konu sahibi. Dediğiniz gibi, gereken yere bildirim yapıp, yasal olarak iş yapmak yerine, kendisinin olaya alakasız ve kişisel olarak karışmak istemesi ayrı bir çelişki ve merak konısu. Konu garip.

Kiz belkide tecavuze ugradi, bilemeyiz.
Burda cocugun sucu ne denile bilir ama biz olayin gercek yuzunu bilmiyoruz.
Sakin ailesine ulasma.
Ben senin yerinde olsam kiza ulasirdim.

Mrb herkese, benimle ilgili bir durum değil ama içim rahat etmiyo fikire ihtiyacım var. Benim arkadaşımın çalıştığı hastanede bir bayan sezeryan ile doğum yapıyor bir erkek bebek hemen o gece vicdansız bebeği hastanede bırakıp kaçıyor. Arkadaşımda bana resimlerini videolarını yolladı. Doğum yapan kızın adından faceni filan bulmuşlar kız yabancı benimle aynı ülkede hatta aynı şehirde yaşıyormuş ve erkek arkadaşı tahminimce Türk zaten Türkiye'de doğum yapma fikri ordan gelmiş olabilir. Şimdi ben bu kıza yada sevgilisine yada Türk bir kaç arkadaşı varmış onlara faceden mesaj atmak istiyorum ama doğru mu olur Nasıl olur bilemiyorum kaç gündür içim rahat etmiyor belki pişman olur alırlar yada bi şekilde ailelerine mi ulaşsam benim de bebeğim var hemde çok zor anne oldum o bebeğin yetiştirme yurduna verileceği aklıma geldikçe mahvoluyorum bana bir akıl verin bebek cuma günü yetiştirme yurduna verilecekmiş mecburen ne yapsam???

Bence hiç karışmayın, en fazla belki kızın üstüne giderler ordan alır başka yere bırakır. Sonuçta bir kere bırakmış doğuran kadın, demekki ya istemiyor ya durumu yok. zorla geri alırsa gazetelerde neler neler okuyoruz Allah korusun...en azından şimdi hastanede gözetim altında, çocuk yuvasına bile verilecek olsa, evlat edinme sırasında bekleyen bir anne adayı olarak söyleyebilirim ki, zaten yuvada çok fazla kalmayacak ve değerini bilen bir aileye evlat edindirilecektir.

Lohusalık başına vurmuş heralde anında
Mesaj at bir ise yaramasada kayıtsız kalmadığın için ilerde pismanlik yapamazsın
Allahım o bebek için güzel bir kader yazsın inşallah

Bence hiç karışmayın, en fazla belki kızın üstüne giderler ordan alır başka yere bırakır. Sonuçta bir kere bırakmış doğuran kadın, demekki ya istemiyor ya durumu yok. zorla geri alırsa gazetelerde neler neler okuyoruz Allah korusun...en azından şimdi hastanede gözetim altında, çocuk yuvasına bile verilecek olsa, evlat edinme sırasında bekleyen bir anne adayı olarak söyleyebilirim ki, zaten yuvada çok fazla kalmayacak ve değerini bilen bir aileye evlat edindirilecektir.

harika birşey bu yaptığınız, canı gönülden takdir ediyorum sizi ve sizin gibileri
bir akrabamız evlat edindi diye ailesi neler çektirdi onlara, ama dayandılar karı koca, harika bir kızları ve yuvaları var şimdi
hayırlısı ile evladınıza bir an önce kavuşursunuz inşallah

Sizin zorunuzla ya da ailesine haber vererek belki de onların zoruyla yanlarına alacakları bir bebeğe sizce daha mı iyi bakacaklar? Ne psikopat anneler var. Belki de o kadının anne olmaması bir hayırdır o bebek için bilemeyiz ki.

Kız terk etmiş , sevgilisi veya onun ailesi bilmiyor olabilir. Öğrenirlerse sahip çıkmak isteyebilirler. Bence haber verin. İsterseniz facebookta yeni bir hesap oluşturun oradan yazın. Ama mutlaka haber verin. Bebeği görünen o ki sadece annesi terk etmiş. Eğer ulaştığınız kişiler sahip çıkmazsa zaten yetiştirme yurduna gidecek. Bebis için bir şey değişmiyor. Allah batını güzel yapsın yavruçağın.

Bence sizin karismamaniz gerekir.
Sizin arkadasinizin calistigi hastanede dogum yapip kacmis birisinin ailesini durumdan haberdar etmek sizin isiniz degil.Polis anneye ulasmaya calisir saniyorum.Ayrica iyilik yapayım derken, kucucuk bebege kotulukde yapiyor olabilirsiniz.

Biliyorsanız ve eminseniz karışın tabiki .ne demek seni ilglendirmez ..belki oğlnın ailesi sahip çıkar bilemeyiz yada en azından kendileri bi sorun yaşasınlar yok öyle doğurduk attık gtti unuttuk demek .en azından toplum içinde bi Rahatsızlık duysunlar .belki bulunduğunuz ülkenin hukuki prosedürü farklıdır .çocukuk belki o ülkenin vatandaşıda olacak geleceği için daha iyi olacak bilemeyiz.çocuk esirgeme kurumlarında herşey güllük gülistanlık değil herçocukta evlatlık gitmiyo malesef

Allah bebeğin yardımcısı olsun... onca bebek sahibi olmak isteyn insan varken... bence işe dahil olmayın olacaksanız bile emniyetle konuşun...

Mrb herkese, benimle ilgili bir durum değil ama içim rahat etmiyo fikire ihtiyacım var. Benim arkadaşımın çalıştığı hastanede bir bayan sezeryan ile doğum yapıyor bir erkek bebek hemen o gece vicdansız bebeği hastanede bırakıp kaçıyor. Arkadaşımda bana resimlerini videolarını yolladı. Doğum yapan kızın adından faceni filan bulmuşlar kız yabancı benimle aynı ülkede hatta aynı şehirde yaşıyormuş ve erkek arkadaşı tahminimce Türk zaten Türkiye'de doğum yapma fikri ordan gelmiş olabilir. Şimdi ben bu kıza yada sevgilisine yada Türk bir kaç arkadaşı varmış onlara faceden mesaj atmak istiyorum ama doğru mu olur Nasıl olur bilemiyorum kaç gündür içim rahat etmiyor belki pişman olur alırlar yada bi şekilde ailelerine mi ulaşsam benim de bebeğim var hemde çok zor anne oldum o bebeğin yetiştirme yurduna verileceği aklıma geldikçe mahvoluyorum bana bir akıl verin bebek cuma günü yetiştirme yurduna verilecekmiş mecburen ne yapsam???

Böyle olması daha iyi bırakın yetiştirme yurduna versinler
Daha ilkgünden yavrusuna bunu reva görüyorsa bir insan bunun adı
ANNELİK olmasın yakışmıyor...

Bence kiza direk mesaj atin sevgilisini bulup soyleyin olmadi.Ya da polise bildirin kizin adini iletisim adresini

Back
X