Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

....Bebeği karnında ölen ve yeniden hamile kalmak isteyenlerin takvimi......

doremi-7 haziran
yaz34-7 haziran.....
Ben erken hastalandım..​

bende aynı durumları yaşadım çok geçmiş olsun arkadaşım.
bende yarın doktora gidicem inşş.bi araştırmadan geçmek istiyoruz.
inşş bende girerim listeye ama şuan tedavi oluruz deneyemicem :)

ya kızlar bişey sorcam ben 20 mayısta kürtaj oldum ama kahve rengi akıntım hala bitmedi normalmi acaba birde hala ilişkiyede giremiyoruz ağrım çok oluıyor ama doktor 10gün sonra ilişkiye girebilirsiniz demişti

doktoruna tekrar göründünmü canım 1 hafta sonra çağırıyolar genelde??

doktoruna tekrar göründünmü canım 1 hafta sonra çağırıyolar genelde??

Evet canım gittim hiç bir sorun yok dedi
Akıntında normal dedi ama bukadar uzun sürmesi ve ilişkiye girerken bukadar çok ağrımın olması normalmi 15gün oldu kürtaj ollalı

Merhaba arkadaşlar benimde 6 yaşında bir kızım var bende geçen eylül ayında 5 aylık bebeğim karnımda öldü.mart sonuda ayında tekrar hamile kaldım fakat oda 10 haftalıkken kalp atışları durdu.Ayrıca ilk bebeğimde 8 aylıkken karnımda ölmüştü.Çok moralim bozuk acaba kızımın kardeşi olamayacakmı
mirmirmirmir

Evet canım gittim hiç bir sorun yok dedi
Akıntında normal dedi ama bukadar uzun sürmesi ve ilişkiye girerken bukadar çok ağrımın olması normalmi 15gün oldu kürtaj ollalı
canım bence tekrar git kontrole benimde öyle olmuştu gittim içerde kan birikmesi olmuş rahimde yapışma olmuş umarım sende öle bişi yoktur ama parça fln da kalmış olabilir ihmal etme git hemen..

Canım öncelikle geçmiş olsun nedenini araştırdılarmı neden böyle oluyor?Genetik testi falan yapıyorlar.

düşüğün arkası içerde olur derlermiş.2buçuk yıl geçti bebk karnımdaolmuşkalp atışları duyulmadı.kurtaj oldum hala bekliyorum . benneyaptımki

düşükten sonra 2,5 yıl sonramı hamile kaldın canım nasıl anlayamadım?

pardon canım.yanlışyazdım galıba.düşük yapalı 2bucuk yıl oldu.korunmayı bıraktıktan 10 ay sonra hamile kalabilmiştim

Merhaba ben de 33+3 te kaybettim kızımı.ben de MTHFRC677T GENİNDE HETEROZİGOT Bulundu.doktorum coraspirin ve hamileyken kullandığım eleviti verdi.ve bu sonucu önemsemedi her 4 kadından 1 inde varmış.ölüm sebebi bu değildedi.İNŞALLAH RABBİM BİZLERE HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEKLER VERİR tekrar geçmiş olsun.
filzim ve dinamiss teşekkür ederim sağolun

Bu arada sanırım benim avantajım normal doğum yapmak .kornmuyoruz.Ancak eşim denizci yani işimizzor.korunmadığım halde 2.5 yıl sonra hamile kalmıştım hakkımızda hayırlısı.bye

Canım seni çok iyi anlıyorum...Aynı şeyi yaşamışız,sanada çok geçmiş olsun...Sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alrız inşaallah...

Benimde seninle sonucum aynı sayılır canım MTFHR 1298 A>C Homozigot mutant çıktı
Ama bena hiç bir doktor iğne ve aspirin vermeyi akıl edemedi
Ben netten araştırdım ve kan sulandırıcı iğne kullanam gerektiğini okudum bunu kendi doktorumla paylaştım ve senin için iğneye gerek yok dedi anca 9.haftada aspirin vermeyi akıl etti ama ben 9tane doktor gezdim hepside bu hastalık hakkında çok bilgimiz yok ama iğne kullanamana gerek yok dediler ve 10 haftalıkken pıhtı atması sonucu bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonra başka bir doktorla görüştüm erciyes üniversitesinde bana kesinlikle hamile kaldığın ilk gün iğneye başlaman gerekiyordu dedi biz heterezigot olanlara bile iğneye başlıyoruz ki seninki homozigot aspirinle beraber iğnede olman gerekiyordu dedi ama ben bir kere daha bebeğimi kaybettim şimdi en azından daha bilinçliyim doktorlar bilmesede ben ne yapacağımı biliyorum
İnşallah allahım bu acıyı bir daha ne bana nede size yaşatır

doremi-7 haziran
yaz34-7 haziran
tuanacambaz-8 haziran...

merhaba kızlar bende bir ay once 11haftalık bebegımı kalbi durdugu için kaybettım normal dogurttular sonrada içimde parca kalmış kurtaj ettıle düşük tehdıdımde vardı zaten sureklı yatıyodum zoor bı donem gecırdım doktor 6ay yasak koydu bakalım hayırlısı. şimdı bazen kasıklarımda sancı oluyo neden bılmıyorum.

doremi-7 haziran
yaz34-7 haziran
tuanacambaz-8 haziran...

ah canım.. ben adet olayım diye dua ediyorum, çünkü yumurtlamadım bu ay. benden ümit yok yani.. acaba bu yumurtlamamak adet düzensizliği yaparmı?
çünkü yarın adet günümün olmasına rağmen hiç adet belirtisi yok.. kafayı yicem..
gecikmese bari, çünkü hemen adetliyken tedaviye başlıycakmışız..

Büşra44 ve diğer arkadaşlar hepimize geçmiş olsun.
Paylaşımın için sağol Büşra.
Dilerim çok beklemez sağlıkla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…