doktoruna tekrar göründünmü canım 1 hafta sonra çağırıyolar genelde??
canım bence tekrar git kontrole benimde öyle olmuştu gittim içerde kan birikmesi olmuş rahimde yapışma olmuş umarım sende öle bişi yoktur ama parça fln da kalmış olabilir ihmal etme git hemen..Evet canım gittim hiç bir sorun yok dedi
Akıntında normal dedi ama bukadar uzun sürmesi ve ilişkiye girerken bukadar çok ağrımın olması normalmi 15gün oldu kürtaj ollalı
Merhaba arkadaşlar benimde 6 yaşında bir kızım var bende geçen eylül ayında 5 aylık bebeğim karnımda öldü.mart sonuda ayında tekrar hamile kaldım fakat oda 10 haftalıkken kalp atışları durdu.Ayrıca ilk bebeğimde 8 aylıkken karnımda ölmüştü.Çok moralim bozuk acaba kızımın kardeşi olamayacakmı
mirmirmirmir
Merhaba arkadaşım.Bende homozigot yok,sadece heterozigot.Bana doktorum korunmayı bırakınca coraspine ve folbiole başla dedi.Mthfr geni folik asitle ilgiliymiş,bizim hamilelik boyunca folik asit almamız gerekiyormuş.Her yüz kadından 40 ındada varmış.Bana şimdiden asprin alma demişti.
Canım ben bebeğimi 37+5 te kaybettim.3ay olmak üzere.Sezaryanla alındığı için hamile kalmak için biraz beklemeliymişim.Doktor 9 ay bekle dedi ama benim kafamda 6 ay beklemek var.Yanlış bir kararda almak istemiyorum ama hayırlısı olur inşaallah...Bu arada doktorum kah pıhtılaşmasından dolayı olduğunu sanmıyorum dedi.Çünkü kan pıhtılaşmasından dolayı olsaydı 37+5 e kadar gelmezdi diyor.Kan pıhtılaşmasında benimde bildiğim kadarıyla 20 haftayı geçmek önemliymiş...
Canım inşaallah buradan iyi haberleri birbirimize veririz.Seninde değin gibi herkese sağlıklı hamileleik ve sağlıklı bebekler diliyorum...
....Bebeği karnında ölen ve yeniden hamile kalmak isteyenlerin takvimi......
doremi-7 haziran
yaz34-7 haziran.....
Ben erken hastalandım..
Merhaba ben de 33+3 te kaybettim kızımı.ben de MTHFRC677T GENİNDE HETEROZİGOT Bulundu.doktorum coraspirin ve hamileyken kullandığım eleviti verdi.ve bu sonucu önemsemedi her 4 kadından 1 inde varmış.ölüm sebebi bu değildedi.İNŞALLAH RABBİM BİZLERE HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEKLER VERİR tekrar geçmiş olsun.
filzim ve dinamiss teşekkür ederim sağolun
Merhaba Melek76
Canım benim test sonuçlarımda şunlar yazıyordu
"protein s, prıtein c nin normal
Faktör V leiden analizinin normal
protrombin gen mutasyonu normal,
MTFHR gen mutasyonu Mutant 1298AC heterozigot ve Mutant 1298CC Homozigot."
Ama detayına girecek olursak bana söylenen de aslında ikinci bir hamileliğin sadece aspirinle denenebileceği ancak doktorum risk almayalım, iğnelerin düşük dozda olanlarının hiçbir zararı yok, o yüzden kullanalım dedi.
Bunda yaş da etkiliymiş, yani ben 30 yaşındayım, doktorum ikinci bir düşük seni hem psikolojik olarak çok etkiler, hem de bekleme süreni uzatır dedi.
Bir de şu an bu sonuçlara göre pıhtılaşmaya meyil varmış, hamilelik sürecinde de kan zaten biraz yoğunlaşırmış, bu nedenle ikisi bir araya gelince iğne mantıklı geldi bana da..
Bir de benim babam da da kan pıhtılaşması var, o da bilindiği için sanırım bu karar verildi.
Ve düşükten sonra başlayarak hamile kalana kadar hergün (3 ay ara ver demişti doktorum) 3 ay boyunca bir tane bebe aspirini ile günde iki tane folic plus kullanmamı istemişti. Bu da önemliymiş canım kanı önceden de biraz sulandırmış oluyomuş.
Sen şimdi ne yapıyorsun Melek, aspirine falan başladın mı?
Sen de moralini bozma, stres yapmamaya çalış lütfen yaz34, unutma iyi düşünelim iyi şeyler olsun:)
Melek76, yaz34 ve tüm isteyenler Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik dönemi, ve güzel günlerde büyüteceğimiz bebekler verir inşallah:)
....Bebeği karnında ölen ve yeniden hamile kalmak isteyenlerin takvimi......
doremi-7 haziran
yaz34-7 haziran
tuanacambaz-8 haziran...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?