Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

ınşallah bulursun canım yeniden.Hamilelik düşünüyosan tekrar hiç arama iş...

yaz cımm hiç moralini bozma yorma o güzel beynini içi ferah rahat tut.
moral bozukluğuda adet gecikmesine neden oluyor tatlım bende çok yaşadım yaşadıklarını
kafaya taktıkça valla aşağısı arıza yapıyo adetlerde mükemmel bir düzensizlik olmaya başlıyor.ben bunu sporla birazda kilo vermeyle atlattım spor en büyük stres topu oldu bana anlıyacağın.kendine çok iyi bak geç olsun güç olmasın inşallah...

yaz34 arkadaşım..
adet düzensizliği yumurtlamamaktanda kaynaklanabiliyor..
ben bu ay yumurtlamadım mesela ve adetim 5 gündür gecikti..
adetlerimin de çok düzenli olduğu halde..
doktor kontrolüne gidiyor musun? herhangi bir hormon testi falan yaptırdın mı?
hamile kalmadan önce kontrol amaçlı istersen bir doktora git..
gitmediysen tabi..
üzülme, yıpratma kendini.. inşaallah bizlerde alıcaz bebeklerimizi kucaklarımıza..

canım çok sağol desteğin için inan nasıl iyi geliyor beni anladığınızı bilmek.öyle canım kafaya taktıkça daha da kötü oluyor.bende bundan sonra relax olmaya karar verdim.biliyorum ve inanıyorumki allahım bizlerede sağlıklı evlatlar verecek inşaallah.opuyorumnanaktan

doremicim doktor kontrolüne gittim kürtajımdan bir ay sonra ve benden bişey istemedi dilediğim zaman hamile kalabileceğimi söyledi.sanırım ben biraz fazla kasıyorum kendimi buda hem adetimi hemde hamile kalmamı engelliyor.ama önümüzdeki hafta yine gidicem genel bir kontrol amaçlı.evet canım inşaallah bizlerde anne olacağız birgün buna inancımı kaybetmiyorum asla.kendim için de sizin içinde sağlıklı minikler diliyorum.:1hug:

canım ne güzel bak herşey yolundayken kasma böyle kendini..
gerçekten herşeyimizi stres çok etkiliyor ..

bende dun kurtaj oldum
bakalim adetim ne zaman olcak
doktor hemen hamile kalabilirsin dedi ama ben bir iki ay istemiyorum
kurtaj olan arkadaslara bi sey sormak istiyorum
kurtajdan sonra cinsel ilskide ne kadar sure beklenmeli
doktorum yasak dedi ama sure belirtmedi bide kanama kac gun suruyo

geçmiş olsun gurbet gelini...
umarım bir daha aynı şeyi yaşamazsın..
ilk adetini 40 güne kadar görmen lazım..
ilişki süresini bilemiycem, bana da doktor bişey dememişti, ama sanırım kendini iyi hissedene kadar bu sürede..
bu arada bende hiç kanama olmamıştı..

40 güne kadar olursun canım adet.İlişkiide bana 1 hafta yasaktı...geçmiş olsun.

gurbet gelini çok geçmiş olsun inşallah ilk ve son olur
adet olman 40 günü buluyo kürtajdan sonra
korunma da 1 hafta yada 10 gün olarak söylüyor doktorlar
ben 10 gün beklemiştim ağrı olur diye
Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah hepimize

çok geçmiş olsun gurbet gelini dediğin gibi rabbim bidaha hiç birimize yaşatmasın böle kötü bir olayı.doktor bana cinsel ilişki için 15 gün bekle demişti.ama bu kişiye göre değişirmi bilmem canım fikrin olsun diye söylüyorüm.

merhaba...bende aranıza yeni katıldım..yaklaşık 3 ay önce 12 haftalık bebeğimi 9 haftalık kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım..hala bebek ve hamile birini görsem gözlerim doluyo sanırım uzun bir sürede devam edecek bu durum..bi tarafım deli gibi bebek isterken diğer tarafım tekrar aynı şeyleri yaşarım diye hamile kalmaktan korkuyo..allahım hepimize bebklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

gurbet gelini merhaba...benimde kanamam 40 gün kadar ara ara sürmüştü ve ilk adetimi kürtajdan 6 hafta sonra gördüm...biz 3 hafta ilişkiye girmemiştik..

Merhabalar bewnimde kürtajın üstünden 2 ay geçti.Ama biz korunmadık bu ay doktor 3 ay bekleyin demişti. ama biz beklemedik.Bu gün dayanamadım kan tahlili verdim.sonuç negatif
yıkıldım yıkıldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…