İnşallah bulursun canım yeniden.Hamilelik düşünüyosan tekrar hiç arama iş...
güzel haberler vereyim hepinimiz sevinelim çok isterdim ama biraz önce telefon geldi işyerimi aramışlar ve sonuç negatifmiş.şimdi daha mı iyiyim peki?hayır.çünkü yine kavuşamadım yine olmadı.birde bu yetmezmiş gibi adet düzensizliği çıktı.hala adet olmadım ve hamile değilim.bana desteğiniz için sağolun.
yaz cımm hiç moralini bozma yorma o güzel beynini içi ferah rahat tut.
moral bozukluğuda adet gecikmesine neden oluyor tatlım bende çok yaşadım yaşadıklarını
kafaya taktıkça valla aşağısı arıza yapıyo adetlerde mükemmel bir düzensizlik olmaya başlıyor.ben bunu sporla birazda kilo vermeyle atlattım spor en büyük stres topu oldu bana anlıyacağın.kendine çok iyi bak geç olsun güç olmasın inşallah...
yaz34 arkadaşım..
adet düzensizliği yumurtlamamaktanda kaynaklanabiliyor..
ben bu ay yumurtlamadım mesela ve adetim 5 gündür gecikti..
adetlerimin de çok düzenli olduğu halde..
doktor kontrolüne gidiyor musun? herhangi bir hormon testi falan yaptırdın mı?
hamile kalmadan önce kontrol amaçlı istersen bir doktora git..
gitmediysen tabi..
üzülme, yıpratma kendini.. inşaallah bizlerde alıcaz bebeklerimizi kucaklarımıza..
doremicim doktor kontrolüne gittim kürtajımdan bir ay sonra ve benden bişey istemedi dilediğim zaman hamile kalabileceğimi söyledi.sanırım ben biraz fazla kasıyorum kendimi buda hem adetimi hemde hamile kalmamı engelliyor.ama önümüzdeki hafta yine gidicem genel bir kontrol amaçlı.evet canım inşaallah bizlerde anne olacağız birgün buna inancımı kaybetmiyorum asla.kendim için de sizin içinde sağlıklı minikler diliyorum.:1hug:
bende dun kurtaj oldum
bakalim adetim ne zaman olcak
doktor hemen hamile kalabilirsin dedi ama ben bir iki ay istemiyorum
kurtaj olan arkadaslara bi sey sormak istiyorum
kurtajdan sonra cinsel ilskide ne kadar sure beklenmeli
doktorum yasak dedi ama sure belirtmedi bide kanama kac gun suruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?