Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Büşra44 ve diğer arkadaşlar hepimize geçmiş olsun.
Paylaşımın için sağol Büşra.
Dilerim çok beklemez sağlıkla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi :)

Amin canım inşallah allahım hiç birimize bir daha böyle acılar yaşatmasın

doktora gittik cuma günü bir sürü tahlil istedi
10 gün içinde sonuçlar çıkıp doktora tekrar gideceğim.
büyük bi ihtimal kan sulandırıcı iğne vericem demişti 3 bebeğiminde kalp durup 2. ayı geçemediği için
genetik araştırmada istedi
işimiz çok yola devammm
bakalım ne zaman denemeye başlayın diyecek sabırsızlanyorum

canlarım ben hala adet olmadım bugün itibariyle ama dün test yaptım negatifti.ne güzel umutluydum ama neden negatif çıktı.artık anne olmak istiyoruuuuummm...

Çok sevindim yaz inşallah bizi durumdan haberdar ettt...

bende hala gelen giden yok ama idrar testleri negatif diyor.bugün gittim kan testi yaptırdım sonucunu yarın alıcam.ama artık herkes kafayı bununla bozduğumu düşünüyor.ben keyfimden böyle değilimki.her negatif sonuçta canım biraz daha yanıyor.ama derdimi kime anlatayım ki anlamıyorlar evet bende biliyorum çok üsteliyorum ama sanki benim elimde bende kızıyorum kendime.psikolojim çok ama çok kötü.ve nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.allahım ban yardım et lütfen.senağlama

Seni çok iyi anlıorum canım çok zor ama bence akışına bırak bayağı bir bekle öle yap test...

kan testi sonucun ne çıktı tatlım ????
inşallah olumlu sonuçlar vardır opuyorumnanaktan

kan testi sonucun ne çıktı tatlım ????
inşallah olumlu sonuçlar vardır opuyorumnanaktan

daha almadım ki canım benim çıkınca arayacaklar.inşaallah vardır da kavuşurum bebeğime:Saruboceq:.ama hamileysem idrarda silikte olsa belli etmez miydi kendini.oyüzden umut beslemek istemiyorum.sonucu alınca sizide haberdar edicem.opuyorumnanaktan

yaz cım bence sen ara zaten kan verdikten sonra en fazla 2 saate kadar çıkıyo sonuçanlaşılıyo 24 saat beklemene yada onların aramasını bekleme bende heycanlandım nasıl dayanıyosun hadi ara opuyorumnanaktan inşallah hamileisndir

güzel haberler vereyim hepinimiz sevinelim çok isterdim ama biraz önce telefon geldi işyerimi aramışlar ve sonuç negatifmiş.şimdi daha mı iyiyim peki?hayır.çünkü yine kavuşamadım yine olmadı.birde bu yetmezmiş gibi adet düzensizliği çıktı.hala adet olmadım ve hamile değilim.bana desteğiniz için sağolun.

sağol canım.şuan inan beynim yorgun ben yorgun yine çok etkilendim.ümitlenmeyeceğim dedim yine böyle oldum.ama rabbim büyük birgün banada nasip edecek anne olmayı ve sizlerede.

Tabiki sakın moralini bozma ve her ay böyle bekleme canım hiç takma kafana düşünmede bak o zaman nasıl farklı oluyor.

ArkadaŞlar nasılsınız.sadece 2 gÜnlÜk bır gecıkme var ama yıne de farklı bır umut var ıÇımde.ınŞallah ıyı haberler verebılırım

evet canım haklısın kendimi fazla kaptırıyorum.zaman herşeyin ilacı.zaten artık tek düşüncem bir an önce adet olmak.çünkü daha önce düzensizlik yaşamadım.bu ikinci birincisinde hamileydim zaten.eee şimdide böyle.buna endişeleniyorum şimdi.

NE Düşünürsünüz bilemiyorum ama psikolog olan bir öğrencim stres bozukluğunun en iyiilacı büyük kasları çalıştırmak dedi.Gerçekten de öyle 1 saat spor çok iyigeliyor.O SÜREDE BıŞEY DÜŞÜNEMıYORSUN.ıNANIYORUM ALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA BıZLERE HAYIRLI SAĞLIKLI BEBELKER nasip edecek.Bizim şer bildiklerimizde hayır, hayır bildiklerimiz de şer vardır.Tabi bizler anlayamıyoruz .Bir de herşeyi ince ayrıntısıyla mükemmel olsun diye uğraşmıcaksın biraz bırakmak gerekiyor .bunu öğrendim ben hep en iyisi en güzeli olsun derken neler yaşadım inşallah ALLAH herkase huzur sağlık versin

Evet çok doğru söylüyorsun canım.Bende bebeğimi kaybedince spora yazıldım çok çok iyi geldi bana..

Evet çok doğru söylüyorsun canım.Bende bebeğimi kaybedince spora yazıldım çok çok iyi geldi bana..

bana da çok iyi geliyor hem yürüyüşyapıyorum hem de yüzmeye gidiyorum .Sanırım kilo vermek veeski kıyafetlerime tekrar girebilmek de kendimi biraz olsun iyihissettirdi.Bir de hamile olduğumu söylediğim de beni işten çıkartmışlardı.Şimdi iş arıyorum bana dua edin .Bir konudan bir konuya atlıyorum mazur görün.HOŞÇAKAL
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…