Büşra44 ve diğer arkadaşlar hepimize geçmiş olsun.
Paylaşımın için sağol Büşra.
Dilerim çok beklemez sağlıkla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi :)
bende hala gelen giden yok ama idrar testleri negatif diyor.bugün gittim kan testi yaptırdım sonucunu yarın alıcam.ama artık herkes kafayı bununla bozduğumu düşünüyor.ben keyfimden böyle değilimki.her negatif sonuçta canım biraz daha yanıyor.ama derdimi kime anlatayım ki anlamıyorlar evet bende biliyorum çok üsteliyorum ama sanki benim elimde bende kızıyorum kendime.psikolojim çok ama çok kötü.ve nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.allahım ban yardım et lütfen.senağlama
kan testi sonucun ne çıktı tatlım ????
inşallah olumlu sonuçlar vardır opuyorumnanaktan
NE Düşünürsünüz bilemiyorum ama psikolog olan bir öğrencim stres bozukluğunun en iyiilacı büyük kasları çalıştırmak dedi.Gerçekten de öyle 1 saat spor çok iyigeliyor.O SÜREDE BİŞEY DÜŞÜNEMİYORSUN.İNANIYORUM ALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA BİZLERE HAYIRLI SAĞLIKLI BEBELKER nasip edecek.Bizim şer bildiklerimizde hayır, hayır bildiklerimiz de şer vardır.Tabi bizler anlayamıyoruz .Bir de herşeyi ince ayrıntısıyla mükemmel olsun diye uğraşmıcaksın biraz bırakmak gerekiyor .bunu öğrendim ben hep en iyisi en güzeli olsun derken neler yaşadım inşallah ALLAH herkase huzur sağlık versin
Evet çok doğru söylüyorsun canım.Bende bebeğimi kaybedince spora yazıldım çok çok iyi geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?