Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Canim kanamam agir kokulu cok afedersin yikasamda temizlensemde gitmiyor tam 18 gun oldu bugun 12 kasima anca alabildim randevu insallah klmamistir parca yada iltihap fln mecbur beklicem psikoljik olarak anca topladm kendimi Rabbim herkezin yardimcisi olsun benimde...

Nasıl bir tedavi düşünüyor dr bana bişey dememişti sadece antibiyotik vitamin vermişti. İlk zamanlar olur ben gebeliğim boyunca ta ki doğurana dek o ölmeseydi şimdi doğmuştu şöyle olurdu falan psikolojisindeydim ama İnan ki hepsi geçiyor sen kendini serbest bırak yoksa hiç atlatamazsın

Amin o zaman eczaneden batikon al temizlenirlerken suyun içine bir iki damla damlat onunla yıkan o orayı temizletcektir benim ebe Doğum sonrası bu şekilde yap yoksa enfeksiyon kaparsın demişti.

Proföser doktoru önerdi ona gitmemi söyledi onda tedavi görmedi istedi. Sadece tek tediği karnındaki duvarlarında pıhtı var onu temizlet dedi.

Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun ben artık ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım artık geçmiyor çünkü acısı dinmiyor daha 10 gün oldu ama hiç geçmicekmiş gibi en iyi doktora da gitsek Allahın dediği oluyor bizim elimizden bişe gelmiyor ondan gelene razı olmaktan başka biz okadar sorduk soruşturduk hiç bi nedeni yok hiç bir şey yok bianda oldu ne olduysa Rabbim hepimize yardım etsin inşallah bir daha yaşatmasın en kısa zamanda hayırlı evlatlarımız olur inşallah

Tabii ki amin inşallah en kısa zaman da hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur.

Bende aynı psikolojideyim yaşasaydı şöle olacaktı böle olacaktı diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim benimki daha çok yeni bugün 10 gün oldu ama sanki kötü bişe yapmışım gibi geliyor dışarı çıkmak insan yüzü görmek istemiyorum. İkinci bebeği ne zaman düşünürüm bilemiyorum

Amin o zaman eczaneden batikon al temizlenirlerken suyun içine bir iki damla damlat onunla yıkan o orayı temizletcektir benim ebe Doğum sonrası bu şekilde yap yoksa enfeksiyon kaparsın demişti.
Deneyim bakalim cnm ya up uzun solucan gbi kan pihtisi gelio ayriyetten kokulu

Hiç öyle düşünme hepsi geçiyor insanlarla vakit geçir kafanı dağıt mutlaka ikinci bebiş için acele etmene gerek yok ben kendimi 2ay sonra hazır hissetmiştim aslında şuan lohusalık dönemi geçiriyorsun onunda etkisi var o yüzden düşünme hem rabbim en iyisini biliyor belki sağlıksız bi bebekti nerden bilebilirsin ki yA da hamileliğinin ilerleyen döneminde kaybetmek zorunda kalacaktın şu an olması senin sağlığın açısından da aslında iyi olmuş

O son cümleyi yanlışlıkla yazdım kusura bakma olur mu

Biliyorum geçecek elbet farkındayım ama şuan çok yeni olduğu için hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. Şuan hiç dışarı çıkmak insanlarla diyaloğa girmek istemiyorum biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım. İkinci bebeği aslında çok istiyorum ama çokta korkuyorum Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin inşallah.

O son cümleyi yanlışlıkla yazdım kusura bakma olur mu

Olur mu ne kusuru kötü bişe yazmamışsı ki haklısın belki doğduktan sonra bi engeli olabilirdi herşey Allahtan diyecek hiç bişe yok razı gelmekten başka

ne cok ayni cileyi ceken olmus herkese cok ama cok gecmisler olsun .... Allah insallah baska aci gostermez ... bende yasadim iki kez , yaslarini takip etmek disinda aklima gelmiyor artik hic o gunler ... geciyor hanimlar, gecip gidiyor.

ne cok ayni cileyi ceken olmus herkese cok ama cok gecmisler olsun .... Allah insallah baska aci gostermez ... bende yasadim iki kez , yaslarini takip etmek disinda aklima gelmiyor artik hic o gunler ... geciyor hanimlar, gecip gidiyor.

Aminn çok zor bi durum gerçekten çok yaşayan varmış beterin beteri var Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Kesinlikle katılıyorum benimde 11 haftalık öldü karnımda kürtajdan sonra 2 yıldır hamile kalamıyorum hekiminizi düzgün seçin gözünüzü seveyim.

Doğrusunu yapmışlar canım , kürtajın acısı sonradan çıkıyor ben 11 haftalıkken kürtaj oldum da ne oldu 2 yıldır hamile kalamıyorum yapışıklık tanısıyla histeroskopi ameliyatı olmak zorunda kaldım , Allah korusun bir daha başıma gelmesin ama başıma gelirse doğal yollarla düşürmeye çalışacağım.

Merhabalar kizlar kurtaj olali 22 gun oldu adetimi bekliorum kanamam biter bitmez yumurtlamami yakaladim hc korunmadim hakkimizda hayirlisi..

Merhaba canım,
Öncelikle başın sağ olsun, Rabbim tekrarından korusun ve sana dayanma gücü versin. Ben de ilk bebeğimi 3 yıl önce 36+1 de kaybettim, aniden kalbi durdu. Gayet sağlıklı denilen bebeğimin kontrolden 3 gün sonra kalbi durdu

Sana tavsiyem bir eğitim ve araştırma hastanesine gidip 6 lı trombofili panali testi yaptırman. Kadın doğum ya da genetik uzmanından bu testi isteyebilirsin. Benim kendi araştırmalarım sonucunda kan pıhtılaşması hastası olduğum ortaya çıktı, gayet sağlıklı olan bebeğime yeteri kadar besin ve oksijen gitmediği için kalbi durmuş Sezaryen ile doğmuştu meleğim, meleğimin doğumundan 5 ay sonra hamile kaldım. Şuan zamanım yok ayrıntılı yazamıyorum. Yarın sana yapman gerekenlerle ilgili daha ayrıntılı bilgi vereceğim...

Sezaryen ile doğum yaptığın için dikişlerinin çabuk iyileşmesi için bol bol kelle paça çorbası iç, kolojen açısından çok zengin çünkü. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış, hemen hemen tüm yemeklerine kuzu kemiği kaynatıp, suyunu ekle. Bu şekilde ameliyat yerin daha çabuk toparlanır. Ben oğlumu kaybettikten 5 ay sonra kardeşine hamile kaldım ki doğum yaptıran Dr. 2 yıl beklemem gerektiğini söylüyordu... Bulunduğun şehirde bir pernatolog bul. Dikişlerinin iyileştiğini söyler söylemez gebe kalabilirsin.

Bir önceki mesajımda da dediğim gibi bir eğitim ve araştırma hastanesine gidip 6 trombofili panali testini yaptır ve sonucunun ne olursa olsun bir perinatoloğa göster. Normal Dr.lar çünkü mutasyon olsa da genlerde sorun yok deyip geçiştiriyorlar. E iyi de ben neden kaybettim o zaman bebeğimi diye çok sorgulamışlığım vardır. Çok şükür ki iyi bir perinatolog bulup 2.gebeliğimin tüm kontrollerini ona gittim. 2.bebeğimi de sorunsuz kucağıma aldım. Şuan 3.bebeğime hamileyim. Oğlumun bir erkek kardeşi var, bir de kız kardeşi olacak kısmetse... Ben yine aynı Dr.a gidiyorum. Tüm gebeliğim boyunca kan sulandırıcı iğne ve 33.haftaya kadar coraspin kullandım.

Biliyorum bir an önce hamile kalmak istiyorsun ama öncelikle bebeğini neden kaybettiğini bulman gerekiyor ki aynı şeyi bir daha yaşamayasın... İstersen özelden de bana yazabilir, sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin canım. Rabbim sabır versin tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…