Canim kanamam agir kokulu cok afedersin yikasamda temizlensemde gitmiyor tam 18 gun oldu bugun 12 kasima anca alabildim randevu insallah klmamistir parca yada iltihap fln mecbur beklicem psikoljik olarak anca topladm kendimi Rabbim herkezin yardimcisi olsun benimde...Geçen yıl bende oldu tam 40gün kanamam oldu eğer kanaman kokulu değilse sorun yok seni kontrole çağırmış olmaları gerekirdi eğer çağırmadılarsa mutlaka git rahminde parça kalmışmı kan değerinde düşüş var mı bakmaları lazım şakın ihmal etme çok geçmiş olsun
Nasıl bir tedavi düşünüyor dr bana bişey dememişti sadece antibiyotik vitamin vermişti. İlk zamanlar olur ben gebeliğim boyunca ta ki doğurana dek o ölmeseydi şimdi doğmuştu şöyle olurdu falan psikolojisindeydim ama İnan ki hepsi geçiyor sen kendini serbest bırak yoksa hiç atlatamazsınTeşekkür ederim. Doktorla konuştuk ilk tedavi görmem gerektiğini hamile kalırsam bebeğimin tekrar kalbi durabileceğini söyledi. Kafam çok karışık ne kadar zor olsa da unutmaya çalişiyorum ama olmuyor gözümün önünden hiç bişey silinmiyor. Neden bu durumda oldu onu dahi bilmiyorum kendimi daha çok suçlu hissediyorum. İçimden hiç bişey yapmak gelmiyor.
Amin o zaman eczaneden batikon al temizlenirlerken suyun içine bir iki damla damlat onunla yıkan o orayı temizletcektir benim ebe Doğum sonrası bu şekilde yap yoksa enfeksiyon kaparsın demişti.Canim kanamam agir kokulu cok afedersin yikasamda temizlensemde gitmiyor tam 18 gun oldu bugun 12 kasima anca alabildim randevu insallah klmamistir parca yada iltihap fln mecbur beklicem psikoljik olarak anca topladm kendimi Rabbim herkezin yardimcisi olsun benimde...
Proföser doktoru önerdi ona gitmemi söyledi onda tedavi görmedi istedi. Sadece tek tediği karnındaki duvarlarında pıhtı var onu temizlet dedi.Nasıl bir tedavi düşünüyor dr bana bişey dememişti sadece antibiyotik vitamin vermişti. İlk zamanlar olur ben gebeliğim boyunca ta ki doğurana dek o ölmeseydi şimdi doğmuştu şöyle olurdu falan psikolojisindeydim ama İnan ki hepsi geçiyor sen kendini serbest bırak yoksa hiç atlatamazsın
Merhaba çok geçmiş olsun. Ben doktora gittiğimde 6+4 günlükken gitmiştim çok iyi maşallah kalp atılı filan dedi. Ve geçtiğimiz perşembe gittim hazırlıklı olun kalbi durabilir dedi. İlaç yazdı coraspirin ve kan pıhtısını hızlandırıcı iğne verdi ilk gün vuruldum gecemde kahverengi leke geldi. Cuma sabahı gene aynı leke idi 5 dakika sonra tekrar baktığımda kırmızı leke idi. O gün bebeğim 8 haftalık idi. Kalbi durmuş tedavisi yok kürtaj diyerek bebeğimi aldılar benden. Konya da en iyi proföser doktor ile konuştum coraspirin ve o iğne aynı durumu yapıyor iki ilaçi vererek çok yanlış yapmış dedi yani bile bile bebeğinizi öldürmüş dedi açıkca. Çok zor Bi durum ben bile sorduğumda bana bile çok sebep dedi. Ama en büyük hatam şu oldu en iyi doktora gitmiş olsaydım bu durumda olmazdım diye düşünüyorum. Ne kadar ağlasak da gelmiyor ne kadar çok düşünsen de çıkacak yolun yok ne kadar sana kimse kafana takma deseler bile onların dediği gibi olmuyor. Evlat o. Hele senin bebeğin benim bebeğimden daha çok büyük senin acın daha çoktur. Tekrar bebek düşünmek için ilk Bi tedavi gör en iyi doktor da yani düşüncem o bende öyle yapcam ki tekrar hamile kaldığımda aynı durumları yaşayayım diye. Çünkü doktor hamile kaldığında kalbi gene durabilir dedi bana. En başinda yapılması gerekn en iyi doktor. Tekrardan çok geçmiş olsun.
İnşallah her şey yolunda gider sen ihmal etme o zaman öyle dedilerse rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsinProföser doktoru önerdi ona gitmemi söyledi onda tedavi görmedi istedi. Sadece tek tediği karnındaki duvarlarında pıhtı var onu temizlet dedi.
Tabii ki amin inşallah en kısa zaman da hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur.Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun ben artık ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım artık geçmiyor çünkü acısı dinmiyor daha 10 gün oldu ama hiç geçmicekmiş gibi en iyi doktora da gitsek Allahın dediği oluyor bizim elimizden bişe gelmiyor ondan gelene razı olmaktan başka biz okadar sorduk soruşturduk hiç bi nedeni yok hiç bir şey yok bianda oldu ne olduysa Rabbim hepimize yardım etsin inşallah bir daha yaşatmasın en kısa zamanda hayırlı evlatlarımız olur inşallah
Çok sağol amin teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese versinİnşallah her şey yolunda gider sen ihmal etme o zaman öyle dedilerse rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin
Nasıl bir tedavi düşünüyor dr bana bişey dememişti sadece antibiyotik vitamin vermişti. İlk zamanlar olur ben gebeliğim boyunca ta ki doğurana dek o ölmeseydi şimdi doğmuştu şöyle olurdu falan psikolojisindeydim ama İnan ki hepsi geçiyor sen kendini serbest bırak yoksa hiç atlatamazsın
Deneyim bakalim cnm ya up uzun solucan gbi kan pihtisi gelio ayriyetten kokuluAmin o zaman eczaneden batikon al temizlenirlerken suyun içine bir iki damla damlat onunla yıkan o orayı temizletcektir benim ebe Doğum sonrası bu şekilde yap yoksa enfeksiyon kaparsın demişti.
Hiç öyle düşünme hepsi geçiyor insanlarla vakit geçir kafanı dağıt mutlaka ikinci bebiş için acele etmene gerek yok ben kendimi 2ay sonra hazır hissetmiştim aslında şuan lohusalık dönemi geçiriyorsun onunda etkisi var o yüzden düşünme hem rabbim en iyisini biliyor belki sağlıksız bi bebekti nerden bilebilirsin ki yA da hamileliğinin ilerleyen döneminde kaybetmek zorunda kalacaktın şu an olması senin sağlığın açısından da aslında iyi olmuşBende aynı psikolojideyim yaşasaydı şöle olacaktı böle olacaktı diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim benimki daha çok yeni bugün 10 gün oldu ama sanki kötü bişe yapmışım gibi geliyor dışarı çıkmak insan yüzü görmek istemiyorum. İkinci bebeği ne zaman düşünürüm bilemiyorum
O son cümleyi yanlışlıkla yazdım kusura bakma olur muBende aynı psikolojideyim yaşasaydı şöle olacaktı böle olacaktı diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim benimki daha çok yeni bugün 10 gün oldu ama sanki kötü bişe yapmışım gibi geliyor dışarı çıkmak insan yüzü görmek istemiyorum. İkinci bebeği ne zaman düşünürüm bilemiyorum
Hiç öyle düşünme hepsi geçiyor insanlarla vakit geçir kafanı dağıt mutlaka ikinci bebiş için acele etmene gerek yok ben kendimi 2ay sonra hazır hissetmiştim aslında şuan lohusalık dönemi geçiriyorsun onunda etkisi var o yüzden düşünme hem rabbim en iyisini biliyor belki sağlıksız bi bebekti nerden bilebilirsin ki yA da hamileliğinin ilerleyen döneminde kaybetmek zorunda kalacaktın şu an olması senin sağlığın açısından da aslında iyi olmuş
O son cümleyi yanlışlıkla yazdım kusura bakma olur mu
ne cok ayni cileyi ceken olmusherkese cok ama cok gecmisler olsun .... Allah insallah baska aci gostermez ... bende yasadim iki kez , yaslarini takip etmek disinda aklima gelmiyor artik hic o gunler ... geciyor hanimlar, gecip gidiyor.
Kesinlikle katılıyorum benimde 11 haftalık öldü karnımda kürtajdan sonra 2 yıldır hamile kalamıyorum hekiminizi düzgün seçin gözünüzü seveyim.arkadaşlar kürtaj olmayon olmayın olmayın.olacaksnızda adam akıllı iui bir doktora hatta para ne gerekiyorsa verin.yaptırın.lanet olsun.ben antalya da prof. gittim bak düzeltmek için 60 milyar para harcadım düzelemiyorum ve tüp bebel deneyemiyorum.lanet olsun.kimse güveneceğiz.suni sancıyı deneyin daha gebelik yeni ise.kürtaj da çok iyi olmalı yani o dalda o hoca ihtisas görmüş iyi olan bir hekim olmalı.sakııınnnnn benim duruma düşmeuin böbkreklere kadar yspışıklık.ayrıca 2 tüp hidrosalpenkx vardı mecbur alındı.hafta da 3 4 kez histereskopi gördüm ve hala görüyorum
Doğrusunu yapmışlar canım , kürtajın acısı sonradan çıkıyor ben 11 haftalıkken kürtaj oldum da ne oldu 2 yıldır hamile kalamıyorum yapışıklık tanısıyla histeroskopi ameliyatı olmak zorunda kaldım , Allah korusun bir daha başıma gelmesin ama başıma gelirse doğal yollarla düşürmeye çalışacağım.Üye
Merhaba Arkadaşlar ben de maalesef çarşamba günü rutin kontrole gittiğimizde 13 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Doktorum hemen devlet hastanesine yollayıp acil almaları lazım dedi. 3 saatte bir kaba bir hemşire ya da neyse o artık hem alttan hem de ağız yoluyla hap verdi. Bebegimi 8 saat acı sonrasi düşürdüm maalesef. Bir de üstüne başka bir odaya alıp yine anestezi falan yapmadan acılarla içinde kalan parçaları temizlediler. O kadar zor saatler geçirdim ki. Bebeğime mi yanayım bana normal dogum gibi düşük yaptirdiklarina mi yanayım bilemedim. Böylesi daha saglikliymis öyle dendi. Patoloji sonucunu bekliyorum. Ben sadece sizlerden biraz.olsun moral almak için yazdım. Güçlü olmaya çalışıyorum ama zor . Bundan sonra beni ne bekliyor neler yaşarım bilemiyorum.
Merhaba canım,Merhaba arkadaşlar malesef ki aranıza yeni katıldım 10 gün önce 37 haftalık bebeğimi kaybettim hiç bir şey yokken kalbi durdu ve sezeryan ile aldılar yüzünü bile göremedim doktorum hiç bişe yoktu gayet sağlıklıydı neden olduğunu açıklayamıyoruz dedi. Ben kendimi suçluyorum sürekli acaba yanlış bişe mi yaptım diye bir türlü toparlanamıyorum yeni bir bebek için çok korkuyorum ya tekrar aynısı olur diye. Doktorum bir şey söylemedi tekrar ne zaman hamile kalabileceğime dair sadece 40 gün sonra toparlanırsın dedi. Sizce ne zaman düşünmeliyim ikinci bebeği((
Merhaba arkadaşlar malesef ki aranıza yeni katıldım 10 gün önce 37 haftalık bebeğimi kaybettim hiç bir şey yokken kalbi durdu ve sezeryan ile aldılar yüzünü bile göremedim doktorum hiç bişe yoktu gayet sağlıklıydı neden olduğunu açıklayamıyoruz dedi. Ben kendimi suçluyorum sürekli acaba yanlış bişe mi yaptım diye bir türlü toparlanamıyorum yeni bir bebek için çok korkuyorum ya tekrar aynısı olur diye. Doktorum bir şey söylemedi tekrar ne zaman hamile kalabileceğime dair sadece 40 gün sonra toparlanırsın dedi. Sizce ne zaman düşünmeliyim ikinci bebeği((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?