- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
Allah razi olsun canim rabbim cumlemizin yavrusunu bagislasin insallah.saol canm bilgilendirdigin icin.gunluk igne vuruyorum clexsan 06 coaspirin kullaniyorum.Canım Rabbim sana bağışlasın inşallah kuzularini. Yalnız aklında bulunsun kan pıhtılaşması olabilir sende. Bu sebeple önlem amaçlı coraspin kullan hiç olmazsa dr.una danışıp. Bir de 20.haftadan sonra her muayenede bebeklerini besleyen damarlardaki kan akımına baktir dr.una. bu dediğim çok önemli, atlama lutfen. Kan pıhtılaşması var ise sende bir süre sonra bebegi besleyen damarlar tıkanıyor ve bebek yeterli beslenemedigi için kalbi duruyormaalesef ki bu acıyı deneyimledigim için biliyorum bunları
3. Cu bebegim genetik tarmaya gitti herhangi bi sorun cikmadi.bizde de esimle bende bi sotun gorunmuyo buyuk bi ihtimal kan pihtilasamsinfan suphe edildi 2 genimde mutsyon var.onun disinda bende bilmiyorum malesefALLAH bağışlasın canim bebeklerini.bebeklerin kalbi neden durmuş arasturdıniz mı?
ALLAHIM bu bebekleri sana bağıslasin canım.bende 8.haftadayım.hala kalp atisını duyamadım.doktor büyük ihtimal kalbi durmuş dedi.kese bebeğe göre çok büyümüs.bebek ve yolk sach çok kücük.kesenin yapısi da bozulmus dedi.1 hafta daha bekleyelim.olmazsa kürtaj yapacam dedi.durumum hakıkında bi akıl verirmisin.sence ne olmus olabilir.Allah razi olsun.3. Cu bebegim genetik tarmaya gitti herhangi bi sorun cikmadi.bizde de esimle bende bi sotun gorunmuyo buyuk bi ihtimal kan pihtilasamsinfan suphe edildi 2 genimde mutsyon var.onun disinda bende bilmiyorum malesef
Allah rqzi olsun canm rabbim senn de yuzunu guldursun insallah tez zamanda.benim bebeklerimin hep kalp atislari vardi ama sonradan duruyodu.en son gebeligimde doktorum yolk sac nn buyuk oldugunu sagliksiz bi bebek olacagini soledi.ama bi yandan da o yolk sac in 9 haftadan sonra kayboldugunu beklememiz gerktgini soyledi.tam bekliyoduk ki 6.haftda kalbi durdu melegimin doktorlar bzen dogru bazende evhamda baska bisey soylemiyolar.aslinda gelisebilcek olaylarin anlatiyolar ama ...bisey diyemiyorum.korkutmak istemm ama kese bozulduysa sknti.ama kalp atisini 12 .haftda duyan arkdslar var burda hic duyulmadiysa bekleyebilirisin.ama duydun sonradan yoksa pekde bisey yapilmiyo malesef rabbim yardimcin olsunALLAHIM bu bebekleri sana bağıslasin canım.bende 8.haftadayım.hala kalp atisını duyamadım.doktor büyük ihtimal kalbi durmuş dedi.kese bebeğe göre çok büyümüs.bebek ve yolk sach çok kücük.kesenin yapısi da bozulmus dedi.1 hafta daha bekleyelim.olmazsa kürtaj yapacam dedi.durumum hakıkında bi akıl verirmisin.sence ne olmus olabilir.Allah razi olsun.
Saol canim Allah razi olsun.benim bebegimin kalp atısları hiç duymadık.kese de az bisey düzlesmiş üstten.Allah rqzi olsun canm rabbim senn de yuzunu guldursun insallah tez zamanda.benim bebeklerimin hep kalp atislari vardi ama sonradan duruyodu.en son gebeligimde doktorum yolk sac nn buyuk oldugunu sagliksiz bi bebek olacagini soledi.ama bi yandan da o yolk sac in 9 haftadan sonra kayboldugunu beklememiz gerktgini soyledi.tam bekliyoduk ki 6.haftda kalbi durdu melegimin doktorlar bzen dogru bazende evhamda baska bisey soylemiyolar.aslinda gelisebilcek olaylarin anlatiyolar ama ...bisey diyemiyorum.korkutmak istemm ama kese bozulduysa sknti.ama kalp atisini 12 .haftda duyan arkdslar var burda hic duyulmadiysa bekleyebilirisin.ama duydun sonradan yoksa pekde bisey yapilmiyo malesef rabbim yardimcin olsun
Hadi bakalim insallah rabbim bu dunyada kismetini yazmistir allah yardimcin olsun sabretSaol canim Allah razi olsun.benim bebegimin kalp atısları hiç duymadık.kese de az bisey düzlesmiş üstten.
Saol Allah razı olsun.dua edermisin bana.hamilesin belki duan kabul olur.Hadi bakalim insallah rabbim bu dunyada kismetini yazmistir allah yardimcin olsun sabret
Amin cumlemizden razi olur insallah.ederim tabiki rabbim tez zamanfa kucagini doldursun insallah.gerci bana beddua etmislerdi allah 3 5 tane versin diye ama tuttu galiba :) insallah senn gonlunn istedigide tez zamanda olur canimSaol Allah razı olsun.dua edermisin bana.hamilesin belki duan kabul olur.
Allah razı olsun canim.Rabbim bebeklerini sana ve eşine bagışlasınAmin cumlemizden razi olur insallah.ederim tabiki rabbim tez zamanfa kucagini doldursun insallah.gerci bana beddua etmislerdi allah 3 5 tane versin diye ama tuttu galiba :) insallah senn gonlunn istedigide tez zamanda olur canim
Amin insallah saol canmAllah razı olsun canim.Rabbim bebeklerini sana ve eşine bagışlasın
Mrb canm cok gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasin zor gercekten ama atlatiyosun zamanla.. ben 3 kere yasadim yasadigin aciyi tam bitti derken yeniden ddm rabbim bana bunu nasip ediyo ben beden pes ediyorum ki hep hayirlisini istedim rabbim bana bi bebek ver demedim giden meleklerimin yerini doldurcak bi sevinc yasat baglanma gucu ver ddim.herseye sil bastan basladik tedaviler kanlar vs... rabbim tamamina erdirirse insallah suan 3 uz hamileyim.bak bibtane demiyorum 3 tane bebek.l :) bak rabbim ne kadar buyuk bunu hissetmesi bile o kadar guzel ki.. rabbimsanada yasatsin insallah tez zamanda.uzulme hersey zamanla geciyo ama yilma.nefes aldikca hala umut vardir.. rabbim yardimcin olsun :)Kızlar merabalar cvp verirmisiniz bilmiyorum bende bugun bebegimi kalbi atmadigi icin aldirmak zorunda kaldim cok zordu cok aci bisey gercekten. İnsan tekrardan ayni seyi yasamaktan korkuyo o ani yasayinca sizin yazdiklarinizi okudum gerci cok zaman gecmis merak ediyorum bi cogunuz benmle ayni durumu yasamissiniz tekrardan hamilr kalip cocuk sahibi olan varmi aranizda hepinize com gecmis olsun rabbim bidaha yasatmasin
Amun canm allah razi olsun rabbim gonlunuzun meyvesini sag salim veriri insallah tez zamandaMaillimiahir- canm ben 8 haftaya yakindim hic kalbi atmadi hep bekledik hatta bir hafta once cuma gunu bebek artik fasulye gibi nerdeyse bebek gibi sekli vardi hatta umitlendik bulantilarim baslamisti benm snra 3 4 gun surdu bulantim sonra birden kesildi en son cuma gunu belki duyariz canlanmistir die sonra artik keseninn icinde bebek bilee nerdeyse gorunmuyodu bn duyuyodum etraftan falan okuyodum kimi 8 kimi 9 haftada duyuyomus die ama bnm kismet olmadii cnm bidahakine artik doktor arastirca dedi ikinciyi ucuncuyu beklemeye gerek yok ddi
Esmerhatun66- cnm rabbim saglikla hayirlisiylaa kucagina almayii nasip eder ins. Bnmkide bidahakinee kucagima almamyii nasip eder allahim evet cok aci bn gidene kadr cikana kadr eve gelene kdr cok agladim ameliyatta cok agladim zor sakinlestirdilerr rabbim bidaha kimseyer boylee yasatmasiin
Amun canm allah razi olsun rabbim gonlunuzun meyvesini sag salim veriri insallah tez zamanda
Mrb canm cok gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasin zor gercekten ama atlatiyosun zamanla.. ben 3 kere yasadim yasadigin aciyi tam bitti derken yeniden ddm rabbim bana bunu nasip ediyo ben beden pes ediyorum ki hep hayirlisini istedim rabbim bana bi bebek ver demedim giden meleklerimin yerini doldurcak bi sevinc yasat baglanma gucu ver ddim.herseye sil bastan basladik tedaviler kanlar vs... rabbim tamamina erdirirse insallah suan 3 uz hamileyim.bak bibtane demiyorum 3 tane bebek.l :) bak rabbim ne kadar buyuk bunu hissetmesi bile o kadar guzel ki.. rabbimsanada yasatsin insallah tez zamanda.uzulme hersey zamanla geciyo ama yilma.nefes aldikca hala umut vardir.. rabbim yardimcin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?