Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Allah razi olsun canim rabbim cumlemizin yavrusunu bagislasin insallah.saol canm bilgilendirdigin icin.gunluk igne vuruyorum clexsan 06 coaspirin kullaniyorum.

ALLAH bağışlasın canim bebeklerini.bebeklerin kalbi neden durmuş arasturdıniz mı?
3. Cu bebegim genetik tarmaya gitti herhangi bi sorun cikmadi.bizde de esimle bende bi sotun gorunmuyo buyuk bi ihtimal kan pihtilasamsinfan suphe edildi 2 genimde mutsyon var.onun disinda bende bilmiyorum malesef

3. Cu bebegim genetik tarmaya gitti herhangi bi sorun cikmadi.bizde de esimle bende bi sotun gorunmuyo buyuk bi ihtimal kan pihtilasamsinfan suphe edildi 2 genimde mutsyon var.onun disinda bende bilmiyorum malesef
ALLAHIM bu bebekleri sana bağıslasin canım.bende 8.haftadayım.hala kalp atisını duyamadım.doktor büyük ihtimal kalbi durmuş dedi.kese bebeğe göre çok büyümüs.bebek ve yolk sach çok kücük.kesenin yapısi da bozulmus dedi.1 hafta daha bekleyelim.olmazsa kürtaj yapacam dedi.durumum hakıkında bi akıl verirmisin.sence ne olmus olabilir.Allah razi olsun.

İyi geceler kızlar.. Ben de Ocak ayında ikili test yaptırmaya gittiğimde bebegımn kalbinin durduğunu öğrendim. Ve kürtaja aldılar. Bes ay korundum..patoloji temiz cıktı. Dr corasprin e baslatıcam seni dedi. Hamile kalır kalmaz. Aradan 9 ay gecti. Rutin kan testi yaptırırım hersey e baktırırm.Kan testi yaptırdım dahiliye Dr u pıhtılaşma gözüküyor cok az dedi. Corasprin verdi. . Ve ben hamile kaldım. 4 haftalık tı düştü. Kanamayla adetle kaybettim. .genetik test yaptıracağım.bir ay sonraya anca yer bulabildim. Bakalım ne olacak. Adet ime 2gun var ve pembe akıntı geldi...

Allah rqzi olsun canm rabbim senn de yuzunu guldursun insallah tez zamanda.benim bebeklerimin hep kalp atislari vardi ama sonradan duruyodu.en son gebeligimde doktorum yolk sac nn buyuk oldugunu sagliksiz bi bebek olacagini soledi.ama bi yandan da o yolk sac in 9 haftadan sonra kayboldugunu beklememiz gerktgini soyledi.tam bekliyoduk ki 6.haftda kalbi durdu melegimin doktorlar bzen dogru bazende evhamda baska bisey soylemiyolar.aslinda gelisebilcek olaylarin anlatiyolar ama ...bisey diyemiyorum.korkutmak istemm ama kese bozulduysa sknti.ama kalp atisini 12 .haftda duyan arkdslar var burda hic duyulmadiysa bekleyebilirisin.ama duydun sonradan yoksa pekde bisey yapilmiyo malesef rabbim yardimcin olsun

Saol canim Allah razi olsun.benim bebegimin kalp atısları hiç duymadık.kese de az bisey düzlesmiş üstten.

Ben bebeğimle öyle uzun uzun vakitler geçiremedim. Hamile olduğumu öğrendikten 1 gün sonra düşük yaptım. Herşeye rağmen hissetmek çok farklıydı. Çok çok üzgünüm.

Saol Allah razı olsun.dua edermisin bana.hamilesin belki duan kabul olur.
Amin cumlemizden razi olur insallah.ederim tabiki rabbim tez zamanfa kucagini doldursun insallah.gerci bana beddua etmislerdi allah 3 5 tane versin diye ama tuttu galiba :) insallah senn gonlunn istedigide tez zamanda olur canim

Amin cumlemizden razi olur insallah.ederim tabiki rabbim tez zamanfa kucagini doldursun insallah.gerci bana beddua etmislerdi allah 3 5 tane versin diye ama tuttu galiba :) insallah senn gonlunn istedigide tez zamanda olur canim
Allah razı olsun canim.Rabbim bebeklerini sana ve eşine bagışlasın

Kızlar merabalar cvp verirmisiniz bilmiyorum bende bugun bebegimi kalbi atmadigi icin aldirmak zorunda kaldim cok zordu cok aci bisey gercekten. İnsan tekrardan ayni seyi yasamaktan korkuyo o ani yasayinca sizin yazdiklarinizi okudum gerci cok zaman gecmis merak ediyorum bi cogunuz benmle ayni durumu yasamissiniz tekrardan hamilr kalip cocuk sahibi olan varmi aranizda hepinize com gecmis olsun rabbim bidaha yasatmasin

Canım sata göre kac haftalikdin.bilgisayara gore kac haftaliksin.dr bana da ayni seyi şoyledi.bende bekleme surecindeyim carsambaya bende kürtaja gideem.seni cok iyi anliyorum canim.Rabbim tez zamanda bu bebegini aratmayacak bebekler verir ins.lutfen kendini yıpratma.ben ćok okudum kurtajdan hemen sonra hamile kalanları.önemli olan korunmamak.hemen kendine bi ovulasyon testi temin et kanaman bitince çalısmaya bâslayin.

Mrb canm cok gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasin zor gercekten ama atlatiyosun zamanla.. ben 3 kere yasadim yasadigin aciyi tam bitti derken yeniden ddm rabbim bana bunu nasip ediyo ben beden pes ediyorum ki hep hayirlisini istedim rabbim bana bi bebek ver demedim giden meleklerimin yerini doldurcak bi sevinc yasat baglanma gucu ver ddim.herseye sil bastan basladik tedaviler kanlar vs... rabbim tamamina erdirirse insallah suan 3 uz hamileyim.bak bibtane demiyorum 3 tane bebek.l :) bak rabbim ne kadar buyuk bunu hissetmesi bile o kadar guzel ki.. rabbimsanada yasatsin insallah tez zamanda.uzulme hersey zamanla geciyo ama yilma.nefes aldikca hala umut vardir.. rabbim yardimcin olsun :)

Maillimiahir- canm ben 8 haftaya yakindim hic kalbi atmadi hep bekledik hatta bir hafta once cuma gunu bebek artik fasulye gibi nerdeyse bebek gibi sekli vardi hatta umitlendik bulantilarim baslamisti benm snra 3 4 gun surdu bulantim sonra birden kesildi en son cuma gunu belki duyariz canlanmistir die sonra artik keseninn icinde bebek bilee nerdeyse gorunmuyodu bn duyuyodum etraftan falan okuyodum kimi 8 kimi 9 haftada duyuyomus die ama bnm kismet olmadii cnm bidahakine artik doktor arastirca dedi ikinciyi ucuncuyu beklemeye gerek yok ddi

Esmerhatun66- cnm rabbim saglikla hayirlisiylaa kucagina almayii nasip eder ins. Bnmkide bidahakinee kucagima almamyii nasip eder allahim evet cok aci bn gidene kadr cikana kadr eve gelene kdr cok agladim ameliyatta cok agladim zor sakinlestirdilerr rabbim bidaha kimseyer boylee yasatmasiin

Amun canm allah razi olsun rabbim gonlunuzun meyvesini sag salim veriri insallah tez zamanda

Maşallah allah tamamina erdirsin saglikla kucağıniza aldirsin.. kendiligindem mi 3 ücz oldu

Ben de 2düsük 1 kimyasal yasadim en sonincusu 6ekimdi. Zor da hamile kalan biriyim bebekler dogal yolla geldi ama. Gen ve kromozom testi yaptirdik. Geni ilk düsükde yapmistik pıhtılaşma çıktı sonraki ikisinde coraspirin ve igne kullandim ama ona ragmen durdu kalpleri.. kromozomu daha sonra alcaz bunun disindabaska ne testler yapabiliriz dedim dr.a kan tahlilleri verdi lupus bakcaz dedi biraz bakindim düsükle alakasini bulamadim. Sizler basska neler yaptiniz arastirma icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…