Allah razi olsun canm.saol dogal sayilir klomen kullandm sadeceMaşallah allah tamamina erdirsin saglikla kucağıniza aldirsin.. kendiligindem mi 3 ücz oldu
Amin amin ederim tabiAmin cnm rabbim senide sag salim yavrularina kavustursun ins. Bizede dogumda bol bol dua et
Cok gecmis olsun canim bende 3 gun once dusuk yaptim hala devam ediyor kanamam cok zordu kurtaj yapcaklardi istemedim ve kendiliginden düştü hala yatiyorum ne olcak bende bilemiyorum.Üye
Merhaba Arkadaşlar ben de maalesef çarşamba günü rutin kontrole gittiğimizde 13 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Doktorum hemen devlet hastanesine yollayıp acil almaları lazım dedi. 3 saatte bir kaba bir hemşire ya da neyse o artık hem alttan hem de ağız yoluyla hap verdi. Bebegimi 8 saat acı sonrasi düşürdüm maalesef. Bir de üstüne başka bir odaya alıp yine anestezi falan yapmadan acılarla içinde kalan parçaları temizlediler. O kadar zor saatler geçirdim ki. Bebeğime mi yanayım bana normal dogum gibi düşük yaptirdiklarina mi yanayım bilemedim. Böylesi daha saglikliymis öyle dendi. Patoloji sonucunu bekliyorum. Ben sadece sizlerden biraz.olsun moral almak için yazdım. Güçlü olmaya çalışıyorum ama zor . Bundan sonra beni ne bekliyor neler yaşarım bilemiyorum.
Canım benim Allah sabrını verir Inşallah. Ama çok zor. Bugün kendi doktoruma gittim. Parca falan kalmamış şükür. Doktor bana aynen şöyle dedi ilk hamileliklerde çok karşılaştığımız bir durum. Kendini resetliyosun 3 ay korunmadan sonra tekrar başlıyorsun dedi. Bir de muhakkak kilo vermem lazım benim . O yüzden diyetisyen gitmem lazım Birbirimize hep dua edelim . Inan herşey daha güzel olur.Cok gecmis olsun canim bende 3 gun once dusuk yaptim hala devam ediyor kanamam cok zordu kurtaj yapcaklardi istemedim ve kendiliginden düştü hala yatiyorum ne olcak bende bilemiyorum.
Cok gecmis olaun canim bende cuma gidicem doktora acildeki bana da 3 ay dedi ama 7 haftalik dusuklerde bekleneye gerek olmuyormus sanirim doktorlar da farkki dusunuyor ben bir ader bekleyip deniycem suan bir sey eksik gibi geliyor yerini doldurmam lazim.Canım benim Allah sabrını verir Inşallah. Ama çok zor. Bugün kendi doktoruma gittim. Parca falan kalmamış şükür. Doktor bana aynen şöyle dedi ilk hamileliklerde çok karşılaştığımız bir durum. Kendini resetliyosun 3 ay korunmadan sonra tekrar başlıyorsun dedi. Bir de muhakkak kilo vermem lazım benim . O yüzden diyetisyen gitmem lazım Birbirimize hep dua edelim . Inan herşey daha güzel olur.
Arkadaşlar yarın ben de kürtaj olacağım. Bugün doktora kalbinin durma nedenini öğrenebilir miyiz dedim. O da, ölüm yeni olsa araştırabilirdik ama yaklaşık 1 haftadır öldüğü için canlı hücre kalmamıştır, bir sonuç alamayız dedi. Gerçekten böyle mi acaba?
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun aynı durumu geçen yıl yaşadım kürtaj olduktan sonrA 2ay korunma süresi koydu dr iki ay sonrA yani ikinci adet kanamamın akabinde korunmayı bıraktık o ay hamile kaldım 13gün öncede bebişimi sağsalim kucağıma aldım kafana hiç takma rabbim sağlıklı sıhhatli nasip eder ama sakın hamile kaldıktan sonrA Benim gibi pimpirikli olma rahat tut kafanı şu aralar kendini suçlu hissedebilirsin sakın öyle düşünme kendine zaman ayır yalnız kalma bişeylerle oyalanMerhaba Arkadaşlar aranızda yeniyim. 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Doktor tekrardan hamile kalabilirsin dedi. Kürtaj olup hemen ardından hamile kalan var mı? Bebeğini sağlıklı sıhhatli doğuran oldu mu?
Geçen yıl bende oldu tam 40gün kanamam oldu eğer kanaman kokulu değilse sorun yok seni kontrole çağırmış olmaları gerekirdi eğer çağırmadılarsa mutlaka git rahminde parça kalmışmı kan değerinde düşüş var mı bakmaları lazım şakın ihmal etme çok geçmiş olsunMerhaba kizlar bende 13 haftalik bebgimi 9+3te kalbi durmasi uzerine kaybettim 19 ekimde kurtaj oldum ve hala kanamam var gevmiyo ilk 1 hafta yogun sonra leke leke ve hic durmadan simdide pıhtılı kan döküyorum nasil gecicek sinirlerim iyice bozuldu bi bilen yardimci olursa cok sevinirim
Teşekkür ederim. Doktorla konuştuk ilk tedavi görmem gerektiğini hamile kalırsam bebeğimin tekrar kalbi durabileceğini söyledi. Kafam çok karışık ne kadar zor olsa da unutmaya çalişiyorum ama olmuyor gözümün önünden hiç bişey silinmiyor. Neden bu durumda oldu onu dahi bilmiyorum kendimi daha çok suçlu hissediyorum. İçimden hiç bişey yapmak gelmiyor.Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun aynı durumu geçen yıl yaşadım kürtaj olduktan sonrA 2ay korunma süresi koydu dr iki ay sonrA yani ikinci adet kanamamın akabinde korunmayı bıraktık o ay hamile kaldım 13gün öncede bebişimi sağsalim kucağıma aldım kafana hiç takma rabbim sağlıklı sıhhatli nasip eder ama sakın hamile kaldıktan sonrA Benim gibi pimpirikli olma rahat tut kafanı şu aralar kendini suçlu hissedebilirsin sakın öyle düşünme kendine zaman ayır yalnız kalma bişeylerle oyalan
Merhaba çok geçmiş olsun. Ben doktora gittiğimde 6+4 günlükken gitmiştim çok iyi maşallah kalp atılı filan dedi. Ve geçtiğimiz perşembe gittim hazırlıklı olun kalbi durabilir dedi. İlaç yazdı coraspirin ve kan pıhtısını hızlandırıcı iğne verdi ilk gün vuruldum gecemde kahverengi leke geldi. Cuma sabahı gene aynı leke idi 5 dakika sonra tekrar baktığımda kırmızı leke idi. O gün bebeğim 8 haftalık idi. Kalbi durmuş tedavisi yok kürtaj diyerek bebeğimi aldılar benden. Konya da en iyi proföser doktor ile konuştum coraspirin ve o iğne aynı durumu yapıyor iki ilaçi vererek çok yanlış yapmış dedi yani bile bile bebeğinizi öldürmüş dedi açıkca. Çok zor Bi durum ben bile sorduğumda bana bile çok sebep dedi. Ama en büyük hatam şu oldu en iyi doktora gitmiş olsaydım bu durumda olmazdım diye düşünüyorum. Ne kadar ağlasak da gelmiyor ne kadar çok düşünsen de çıkacak yolun yok ne kadar sana kimse kafana takma deseler bile onların dediği gibi olmuyor. Evlat o. Hele senin bebeğin benim bebeğimden daha çok büyük senin acın daha çoktur. Tekrar bebek düşünmek için ilk Bi tedavi gör en iyi doktor da yani düşüncem o bende öyle yapcam ki tekrar hamile kaldığımda aynı durumları yaşayayım diye. Çünkü doktor hamile kaldığında kalbi gene durabilir dedi bana. En başinda yapılması gerekn en iyi doktor. Tekrardan çok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar malesef ki aranıza yeni katıldım 10 gün önce 37 haftalık bebeğimi kaybettim hiç bir şey yokken kalbi durdu ve sezeryan ile aldılar yüzünü bile göremedim doktorum hiç bişe yoktu gayet sağlıklıydı neden olduğunu açıklayamıyoruz dedi. Ben kendimi suçluyorum sürekli acaba yanlış bişe mi yaptım diye bir türlü toparlanamıyorum yeni bir bebek için çok korkuyorum ya tekrar aynısı olur diye. Doktorum bir şey söylemedi tekrar ne zaman hamile kalabileceğime dair sadece 40 gün sonra toparlanırsın dedi. Sizce ne zaman düşünmeliyim ikinci bebeği((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?