bebegi kendime nasil alistirabilirim?

cocugun acıkmasını saglayın dısarı cıkarın parka goturun bu arada dıkkat edın usumesın sonunda susadım acıktım demeye baslayacaktır ne ıstedıgını sorun yemek olarak soyleyecektır böylece sızınle yemek yemeye alısmaya baslar ıstedıgını yaptıgınızda arkadas gıbı görur hele parkafalan göturmenız yada bır avmde eglence merkezındekı oyuncaklara bıdırıp avm de dolanmanız onun sızden bırsey ıstemesıne neden olucaktır bunu yaparken yapıcam ama yemek yıyeceksın dıye sakın uyarmayın onun acıktım demesını beklemekdaha ıyı olucaktır

Valla size de bravo demek istiyorum. Kalbiniz çok güzel. İnşallah tez vakitte alışır size.
Tesekkur ederim... Cok uzgunum...isterdim ki annesinin koynunda olsun...boyle birsey yasamasaydi...alismasi beni sevmesi icin baska ne yapabilirim? Ney hoslarina gider...?

Ben evliyim... Hep ben bakmak istiyorum nasip olursa...
Niyetiniz cok guzel Allah razi olsun ancak ben bunu da dogru bulmuyorum.
Yarin kendi evladiniz olabilir siz veya esiniz sevgi ve ilgiyi ayarlayamayabilirsiniz.

Ne yasandi bilemem ama anne kadar baba da sorumsuz sanirim. İsim elvermiyo diye kardesi ve kocasi mi buyutecek cocugu hem annesiz hem babasiz siginti gibi buyuyecek hic yere. Sozum size degil lutfe yanlis anlamayin ama cocuk malesef dogustan sanssiz olanlardan...

Tesekkur ederim... Cok uzgunum...isterdim ki annesinin koynunda olsun...boyle birsey yasamasaydi...alismasi beni sevmesi icin baska ne yapabilirim? Ney hoslarina gider...?
bir pedagogtan yardım alma imkanınız varsa sizin için çok iyi olur, onun dışında dışarı çıkarabilirsiniz imkanınız varsa. Parkta oynasa enerjisini atsa. Benim annem de 3 yaşındaki kuzenime bakmak zorunda kalmıştı teyzem ameliyat oldu diye. Düşün başka ülkeden gönderdi kızını teyzem. İlk başlarda çok zordu ama sürekli park bahçe geze geze kilo vermişti annem. Bir zaman sonra alıştı bize evimizi arabamızı bile benimsedi.

Cok haklisiniz,bende isterdim annesi babasi ile buyusun...ama olmadi iste...kardesimde sorumsuz dediginiz gibi... Benden baska bakacak kimse yok suan... Ve ben gercekten kendi cocugum oldugun da onu dislayacak bir tip degilim... Ayni ictenlik gosteririm... Dedigim gibi annesi kesinlikle benim oyle bir kocam da,cocugum da olmadi,hatirlamiyorum o hayatimi diyor...

Doğurmakla olmuyor işte annelik.. bi çocuğun yemek yiyebilmesi için kendini güvende, alıştığı bir ortamda hissedebilmesi lazım. Siz kendinize güvenin ki ona da hissettirebilin. Sevginizi belli edin, merhametli olun fakat aynı zamanda anne otoritesini de kurmaya çalışın. Yoksa çocuk benimsemekte güçlük çeker. Ona benim çocuğum olsan ancak bu kadar severdim deyin. Bol bol dokunun. Oyunlar oynayın. Yalnız annesini sorduğu sürece işiniz daha zor, uygun cevaplar verilmezse sıkıntılı bir birey yetişir. Bu yüzden muhakkak uzman yardımı alın. Pes etmeyin. Ben de olsam aynı şeyi yapardım, bir masuma yuva vermek dünyanın en güzel iyiliği.

Ne kotu ya siz de olmasaniz yuvaya mi vereceklerdi: (

Allah'tan sizin gibi bi'halasi var esiniz de bu tutumdaysa eminim size tez zamanda alisir.
Acele etmeyin bakin biz bile okurken sasiriyoruz o yasiyo ve daha kucucuk.

Allah kolaylik versin: /

cocuklar kendileriyle kim ilgilenir, ihtiyaclarini kim karsilarsa ona baglanirlar. merak etmeyin biraz zaman verin mutlaka sounda size baglanacaktir. yalniz bu zor bir surec olabilir, cocuk bir cok degisim yasamis, bir cok sorun cikaracaktir belki hasta olacak, belki tuvaletini ustune yapmak veya konusmamak gibi gerileme belirtileri gosterebilir. cok sabirli ve sefkatli olmaniz lazim. guc catismasina girmeyin, yemeye veya baska birseye zorlamayin. en onemlisi su; ne yaparsa yapsin onu seveceginizi ve terk etmeyeceginizi soyleyin, hissettirin.. insan zaman zaman kendi cocuguna tahammul edemiyor, sabriniz gucunuz bol olsun

Kadın abinize ders vermeye çalışıyor olabilir mi? Belki niyeti barışmaktır bunu yapan kadınlar duydum çocuk ile adamı bezdirir aman bir düzen olsun diye adam yeniden eski eşe döner, umarım böyledir ve annesi bakar çocuğa zira siz ne kadar iyi baksanızda o hep annesini isteyecek, eğer anne terk ettiyse tam olarak kısa bir sürede size alışacaktır emin olun bir süre sonra size anne demeye bile başlar, eşinizde çok iyi insanmış Allah sizin gibi iyi insanlardan razı olsun

Evlattan nasıl vazgeçilir prensesimin kokusu olmadan günmü geçer
Sizin çok sabırlı olmanız lazım annesinden dayak yiyen cocuk bile yine anne diye ağlar unutması zaman alacaktır ama çocuk kendini seveni bilir alışacaktır size

Siz çocuğun halası değil misiniz,sizin yanınızda neden yabancının yanındaymış gibi hissediyor.. yine sizin anlatımınız da yeğeniniz değil de yabancı bir çocukmuş gibi geldi, bir tek ben mi böyle anladım ben mi yanlış anladım acaba? ya da öncesinde pek görmüyor muydunuz. bi yabancılık var sanki çocukla aranızda

Anneden ayrilmis onu ariyor.yabancilik olayi degil anne ozlemi bu

Cocugun butun hayati degismis. Pedagoga gitmeniz lazim. Hem baba yok hem anne yok. 1 yila annesini unutur bile. Madem annesi bunu yapti istese de gostermeyin artik. Bir daha kafasini bulandirmayin cocugun. Yemek konusunda zorlamayin. Dua edin ki o vicdansuz kadindan kurtulmus. Sefkatinizi esirgemeyin yeter.

zamana bırak canım.. annesini sordugunda da annesi hakkında hoşuna gidecek şeyler söyle.. birlikte eğlenceli vakit geçirin.. parka gidin oyunlar oynayın.. sevdiği şeyleri yapın... alışır zamanla

O nasıl vicdan siz bir anne için sizladi sen hep sevgiyle yaklaş senden de uzaklasmasin kolay değil annesi yok yanında bi süre böyle devam eder çok uzun sürerse Pedagog a götürün

Oh ne ala memleket kocamdan boşandım, çocuğumdan da boşandım..
Halası alışır, sende sinirlenmemeye çalış mutlaka alışır..seni de ayrıca tebrik ediyorum benim de hem kızım var hem yeğenlerim, kendi çocuğumdan ayırmam onları da aynısını ben de yapardım..

Ona davranış gilan öğretmeden kendinize güven oluşturarak başlamalısınız, sıkça tensel temas da etkili olacaktır bir de geceleri bir ay kadar birlikte uyuyabilirsinix hiç olmazsa

Önce güven duygusu oluşturmalısınız davranış öğretmeden kızmadan bir ilişkiniz olsun, geceleri bir süre birlikte yatabilirsiniz , en azından uyuyana kadar. Ama siz de bırakacaksanız çocuğa ikinci kes travma yaşatmayın derm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…