- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Dogdugunda bir kere gordum... Hollandada oturuyorlardi... Kadin memleketi polonya dondu geri... Kardesim bizim sehire geldi belcikaya bosanma durumundanSiz çocuğun halası değil misiniz,sizin yanınızda neden yabancının yanındaymış gibi hissediyor.. yine sizin anlatımınız da yeğeniniz değil de yabancı bir çocukmuş gibi geldi, bir tek ben mi böyle anladım ben mi yanlış anladım acaba? ya da öncesinde pek görmüyor muydunuz. bi yabancılık var sanki çocukla aranızda
Esim benden cok istiyor,cok merhametlidir... Olay oldugundan beri cöktü... Birda ben vermem o kadina diyor baska bisey demiyor...Cok iyi bir insansiniz cabanizi takdir ettim peki esiniz ne diyor bu duruma
Anladım canım; çünkü çok bariz bi şekilde yabancılık sezinledim ben de, yani sizden de yana çocuktan da yana. Allah razı olsun sizden...Dogdugunda bir kere gordum... Hollandada oturuyorlardi... Kadin memleketi polonya dondu geri... Kardesim bizim sehire geldi belcikaya bosanma durumundan
oky bunu dışında sormuştum, bu tabi ki var; ancak sürekli gördüğü bir çocuk olsa çocuk bu kadar yabancılık çekmezdi. Ki tahminim doğruymuş çocuk halasını bir defa görmüş bu güne kadar, yani direk çocuk yabancı olduğu birinin yanında kalınca bu kadar gerilmiş .. (anne yokluğu dışında)Anneden ayrilmis onu ariyor.yabancilik olayi degil anne ozlemi bu
ne kadar üzücü değil mioff ya bu ara ikinci kez evladını istemeyen anne duyuyorum
Kardesim ve esi bosandilar...3yasinda cocuklari var... Kadin cocugu kesinlikle istemiyor...
Kardesim de sabah 8 aksam 10 bir calisma saati var ve mumkun degil bakmasi... Bakiciya sicak bakmiyor cunku sabahtan aksama tanimadigin birine cocugu emanet etmek cesaret...
Total de ben de kaliyor yegenim 4 gun bugun oldu...
Ama hep annesini soruyor
Onu istiyor...
Yemek yemiyor ben verirsem
Ancak zorluyorum,ozaman da iyice soguyor benden...
Annesini tek bir kez aradim
Ne yaparsan yap benim bir cocugum yok,benim oyle bir hayatim olmadi diyor...
Ben nasil sevdirebirim kendimi?
Pedegog yardimi almam sart... Sabah 8de kalktik... Kahvalti yapmadi... Ama kaldirmadim yer diye... Ben birseylerle ugrasirken tabaktan bir iki sey aldi... Benim gordugumu anlayinca tukurdu geri... Simdi oglen uykusu icin yatirdim...
çok garip böyle bir anne olabilirmi..ne kötü kocalara çocukları yüzünden katlanan anneler var..Hayir benim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?