- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablanla ayni kaderi yasioruz desenize cok inandirmisim kendimi doktora guvendigimden iki gun oldu hala alisamadim doktorlar goremiosa bence soylememeli bizim psikolojimize oluo olanBaşka bir başlıkta yazışmıştık şimdi hatırladım. Daha önce de demiştim ablam 13. Haftanın içinde 2. Bebeğinin kız olduğunu öğrenmişti. Daha sonra 16 haftalıkken amniyosentez oldu. Ordaki sonuçta okumuştuk bebek xy yazıyordu. Şok olduk. İzmirliler bilir burda meşhır prof Namık demir kız demişti
Degismez insallah benimki gibiBana kız dediler umarım daha sonra şoka uğramam :) kız kıyafetleri almaya başladım bile ben :) ama bana net olarak 16 haftadayken söyledi. 13 haftamda net değil demişti. Sonra onayladı..
Ins bizim cikintida kaybolur:)saka bi yana herseyin hayirlisi ins gonlumdeki olur sizde saglikla alin ins bebisiniziBenim durum daha vahim , :)
12 haftalıkken erkek dedi 16 haftada çıkıntı var ama büyük ihtimal kızd dedi doktor 17. Haftada arkası dönük bişey diyemiyorum dedi.
Henüz sizin haftanızda net konuşmak için gerçektende 12. Haftada olan çıkıntı kaybolmuş gibiydi. Diğer kontrolüne daha net konuşur
Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah...
Tatlım ablamın bir kızı vardı zaten ikinci bebeğin de Down sendromu şüphesi vardı amniyosentez oldu orda erkek olduğunu öğrendik. Tam şükür sonuç temiz çıktı hem de bebek erkekmiş diye sevinirken meğer bebeği kalp hastası imiş o yüzden ensesinde ödem varmış Down sendromlu bebek gibi görünüyormuş. 22 haftalık hamile iken bebeği karnında vefat etti. Ölü doğum yaptı. Doktor aldır yaşamaz dedi ama ablam aldırmadı. Sonra tekrar hamile kaldı bir kızı daha oldu. Nasipten öteye yol yok ciddenAblanla ayni kaderi yasioruz desenize cok inandirmisim kendimi doktora guvendigimden iki gun oldu hala alisamadim doktorlar goremiosa bence soylememeli bizim psikolojimize oluo olan
İnşallah kızın olur. Daha önce başka başlıkta yazışmıştık. 3 bebeğinmiş. 2 oğlum var demiştin. Sağlıkla gelsin inşallahBenim durum daha vahim , :)
12 haftalıkken erkek dedi 16 haftada çıkıntı var ama büyük ihtimal kızd dedi doktor 17. Haftada arkası dönük bişey diyemiyorum dedi.
Henüz sizin haftanızda net konuşmak için gerçektende 12. Haftada olan çıkıntı kaybolmuş gibiydi. Diğer kontrolüne daha net konuşur
Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah...
Cok gecmis olsunTatlım ablamın bir kızı vardı zaten ikinci bebeğin de Down sendromu şüphesi vardı amniyosentez oldu orda erkek olduğunu öğrendik. Tam şükür sonuç temiz çıktı hem de bebek erkekmiş diye sevinirken meğer bebeği kalp hastası imiş o yüzden ensesinde ödem varmış Down sendromlu bebek gibi görünüyormuş. 22 haftalık hamile iken bebeği karnında vefat etti. Ölü doğum yaptı. Doktor aldır yaşamaz dedi ama ablam aldırmadı. Sonra tekrar hamile kaldı bir kızı daha oldu. Nasipten öteye yol yok cidden
Ayy çok teşekkür ederim canım evett hatırladım çok sağol güzel dileklerin için...İnşallah kızın olur. Daha önce başka başlıkta yazışmıştık. 3 bebeğinmiş. 2 oğlum var demiştin. Sağlıkla gelsin inşallah