Doğuma Hazırlık Bebegi kiz denilipte sonradan erkek denilenler burdami

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kestane Sekeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
2.027
2.076
133
35
Kizlar bana doktorum 11+5de yuzde yetmis kiz dedi bugun gittim 12+5de yuzde yetmis erkek dedi kafam allak bullak usgsi asagida bacak arasi resmi var sizce cinsiyeti ne

Eklentiler

• 20171019_212524.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 128
  • 20171019_212516.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 158
Başka bir başlıkta yazışmıştık şimdi hatırladım. Daha önce de demiştim ablam 13. Haftanın içinde 2. Bebeğinin kız olduğunu öğrenmişti. Daha sonra 16 haftalıkken amniyosentez oldu. Ordaki sonuçta okumuştuk bebek xy yazıyordu. Şok olduk. İzmirliler bilir burda meşhır prof Namık demir kız demişti

Ablanla ayni kaderi yasioruz desenize cok inandirmisim kendimi doktora guvendigimden iki gun oldu hala alisamadim doktorlar goremiosa bence soylememeli bizim psikolojimize oluo olan

Bana kız dediler umarım daha sonra şoka uğramam :) kız kıyafetleri almaya başladım bile ben :) ama bana net olarak 16 haftadayken söyledi. 13 haftamda net değil demişti. Sonra onayladı..

Benim durum daha vahim , :)
12 haftalıkken erkek dedi 16 haftada çıkıntı var ama büyük ihtimal kızd dedi doktor 17. Haftada arkası dönük bişey diyemiyorum dedi.
Henüz sizin haftanızda net konuşmak için gerçektende 12. Haftada olan çıkıntı kaybolmuş gibiydi. Diğer kontrolüne daha net konuşur
Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah...

Ins bizim cikintida kaybolur:)saka bi yana herseyin hayirlisi ins gonlumdeki olur sizde saglikla alin ins bebisinizi

Ablanla ayni kaderi yasioruz desenize cok inandirmisim kendimi doktora guvendigimden iki gun oldu hala alisamadim doktorlar goremiosa bence soylememeli bizim psikolojimize oluo olan
Tatlım ablamın bir kızı vardı zaten ikinci bebeğin de Down sendromu şüphesi vardı amniyosentez oldu orda erkek olduğunu öğrendik. Tam şükür sonuç temiz çıktı hem de bebek erkekmiş diye sevinirken meğer bebeği kalp hastası imiş o yüzden ensesinde ödem varmış Down sendromlu bebek gibi görünüyormuş. 22 haftalık hamile iken bebeği karnında vefat etti. Ölü doğum yaptı. Doktor aldır yaşamaz dedi ama ablam aldırmadı. Sonra tekrar hamile kaldı bir kızı daha oldu. Nasipten öteye yol yok cidden

İnşallah kızın olur. Daha önce başka başlıkta yazışmıştık. 3 bebeğinmiş. 2 oğlum var demiştin. Sağlıkla gelsin inşallah

Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…