- 4 Ocak 2011
- 270
- 3
- 116
- Konu Sahibi minik kelebek
-
21 aylık oğlum var 20 gün sonra kızımı doğuracağım allah yardımcımız olsun:)
slm kizlarr benimde biri ucbucuk biride ondort aylik iki oglum var topiginize arkadasim begonvil07 araciligiyla katiliyorum.topiginizin guzel paylasimlara vesile olmasi dilegiylebu arada allah bi avazda kurtarsinda hayirlisiyla saglikla alirsiniz bebeislerinizi kucaklariniza :)) ucuncusude benim basima dermisimmmm :)))
sebmencigim hosgeldin burada aralari cok az olupta bu sekilde bebgi olanlar dunyaya getirenler bize destek olmak icin yaziyorlar biz hamisler endiseliyiz nasil olacak nolacak ilk bebege yeterince ilgi gosterebilecek miyiz?? iki bebek arasi nasil anlasmalari nasil?? guzel taraflari neler?? bu konularda bize moral verecek seyler soyluyorlar bizim de icimiz rahat oluyor bu sekilde sen de destek olursun buradan hatta darisi da basina olursatam olur valla
yahu niye bakamiyasiniz hem bide ne guzel yaninizda anneniz bakiciniz felanda var hic bi zorlugu kalmaz ins..gerci gene kim olursa olsun yaninizda siz herseyi organize ediyorsunuz dusunuyorsunuz ama olsun genede hafifletici olur..aslinda dusunuldugu gibi degil ilk bebek daha fazla ilgi goruyor bence cunku ikinci zaten bi haber ikincisi anliyo herseyi ve yogunluk onda oluyor ister istemez ki ben hep ikinciyleyim evladin ayrisi gayrisi olmuyor tabi ama itiraf edeyim ilk gozagrim daha bi baska bu psikolojik bi seymi butun anneler aynimi bilmiyorum bak bi gun noldu hafif bi deprem oldu bizde esim ben ve iki numara salonda oturuyoruz efe yerde oynuyo mircanda disarda arka bahcede oynuyo sallandikya ben bi hisimla kalktim efenin ustunden atladim mircann diye disariya kostum..traji komik bi olay ama istem disi olan bisey sonra esime dedim su ise bak yahu efenin ustunden atlayip mircana kosuyorum kendi kendimede hayret ettim ama bilincli bi davranis degildi..ikinci bebegin sansida su oluyo daha tecrubelisin ne yapacagindan daha cok eminsin nasil davranacagindan yani her konuda dahaallahim emin oluyorsun..yorucu yanlari cok olsada ikisininde anne deyip seni optugunde butun yorgunluklarin bitiyor ve diyorsunki bi tane daha olsa yaparim :))) allah hepimizin cocuklarini hayirli birer evlat vatana millete hayirli birer insan olmayi bizede onlarla gurur duymayi nasip etsin...
benimde kızım 13 aylık ve 4.5 aylık hamileyim.ilk zamanlar çok ağladım üzüldüm nasıl üstesinden geleceğim die ama alıştım artık.allahın izniyle atlatacağız.en azından ikisi birlikte büyüyecek ve bizler birden rahat edeceğiz.
benimde kızım 13 aylık ve 4.5 aylık hamileyim.ilk zamanlar çok ağladım üzüldüm nasıl üstesinden geleceğim die ama alıştım artık.allahın izniyle atlatacağız.en azından ikisi birlikte büyüyecek ve bizler birden rahat edeceğiz.
selam arkadaşlar.Morallerim bozukOğlum 7 aylık dün test yaptım pozitif çıktı.1 ay sonra işe başlıyacağım.Ben şimdi ne diycem işyerine.Off allahım kafayı yicem ( Ben çalışan biriyim nasıl bakarım 2 çocuğa.Annem bakıcaktı oğluma ama 2.gelirse ikisine birden bakamaz.Haa bu arada tüp bebek yöntemiyle oğlum dünyaya geldi:)2 kere denedik ikincisinde tuttu ama maddi yönden çok yıprandık.Yüce allahım şimdi de kendiliğinden hamile kaldım inanamıyorum.Bana bir akıl ne olurrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?