Merhabalar,öncelikle sevgili annelere bebekleriyle-çocuklarıyla mutluluklar dilerim.
Epeydir kafamı kurcalayan bir soru var.
Bebeklerimizi beslerken eminim çoğu anne çok hassas davranıyor bu konuda.
Tabi bende öyle,herşeyin doğalı,tazesi olsun diye bir çaba var.
Bebeklerin vazgeçilmezlerinden olan meyve püreleri ile ilgili benim sorum.
Minik bebeğime en başından beri hiç hazır meyve püresi vermedim.
Fakat hep şunu düşündüm en başından beri.
'Ya pazardan aldığımız meyve ve sebzeler hormonluysa'!
'Bizler taze taze doğal besliyoruz bebeklerimizi derken,ya o severek verdiklerimiz bebekleremize zararlıysa?'
Birde madalyonun öbür yüzü var,bu hazır marka kavonoz meyve pürelerini beğenmeyiz..Fakat fark ettim ki;
Bu ara reklamlarda çok dönüyor,numunelik gelen kavonozların üstündede belirtmişler..
Tüm meyveler kontrollü tarım ile yetiştirilmiştir!
Organik meyve püreleri..vs gibi başlıklar atılıyor kavonozlara.
Şimdi içim içimi yiyor,biz mi doğru yapıyoruz böyle güvensiz bir gıda sektöründe,yoksa gerçekten masum mu o kavanozdaki meyve sebze püreleri?
Tazecik kabuğundan soyduğumuz bir meyvenin yerini hiç bir hazır meyve püresi tutamaz elbet..
Fakat ya bu kadar masum değilse pazardan evimize getirdiğimiz sebze ve meyveler..
Korktuğum KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARMAK arkadaşlar..
Bir fikir danışmak istedim annelere!
Epeydir kafamı kurcalayan bir soru var.
Bebeklerimizi beslerken eminim çoğu anne çok hassas davranıyor bu konuda.
Tabi bende öyle,herşeyin doğalı,tazesi olsun diye bir çaba var.
Bebeklerin vazgeçilmezlerinden olan meyve püreleri ile ilgili benim sorum.
Minik bebeğime en başından beri hiç hazır meyve püresi vermedim.
Fakat hep şunu düşündüm en başından beri.
'Ya pazardan aldığımız meyve ve sebzeler hormonluysa'!
'Bizler taze taze doğal besliyoruz bebeklerimizi derken,ya o severek verdiklerimiz bebekleremize zararlıysa?'
Birde madalyonun öbür yüzü var,bu hazır marka kavonoz meyve pürelerini beğenmeyiz..Fakat fark ettim ki;
Bu ara reklamlarda çok dönüyor,numunelik gelen kavonozların üstündede belirtmişler..
Tüm meyveler kontrollü tarım ile yetiştirilmiştir!
Organik meyve püreleri..vs gibi başlıklar atılıyor kavonozlara.
Şimdi içim içimi yiyor,biz mi doğru yapıyoruz böyle güvensiz bir gıda sektöründe,yoksa gerçekten masum mu o kavanozdaki meyve sebze püreleri?
Tazecik kabuğundan soyduğumuz bir meyvenin yerini hiç bir hazır meyve püresi tutamaz elbet..
Fakat ya bu kadar masum değilse pazardan evimize getirdiğimiz sebze ve meyveler..
Korktuğum KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARMAK arkadaşlar..
Bir fikir danışmak istedim annelere!