• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegi olan yada hamile arkaslar bi bakarmisiniz

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
Arkadaslar tupbebek bolumunede yaziyorum ama sizede sormak istedim.hamile oldugunuzda goğuslerinizde bi hassasiyet varmiydi.gorunurde bi degisiklik yok ama elimi suremiyorum okadar cok aciyo.biliyorum adet onceside boyle oluyo ama ben diger turlusune inanmak istiyorum.varmi benm gibi olan hamileyken...

Benim canım 10 tane yumurtayı kırıp yemek istemişti. Ay yapmıştım ama yiyememiştim :))) bir de kurufasulye ve turşu istemişti. Bir de yemeğe gitmiştik öyle bir yemiştim ki kıtlıktan çıkmış gibi arkadaş hamile misin demişti :))) yani paso yemiştim ama onun dışında sadece göğüslerim hassaslaşmıştı başka belirti yoktu.

Evet canim goguslerde hassasiyet oluyor..ayrica alakasizc canim salgam suyu cekmisti ..canin birseyi cokkk istiyor oolmazsa olmaz gibi oluyor.. Allah gonlune gore versin

Cok saolun arkadaslar.ins bende hamileyimdir.dua edin nolur

benimde göğüslerim çok hassaslaştı ucunun rengi koyulaştı falan, belimde çok ağrımıştı, inşallah Rabbim gönlüne göre verir hamile olduğunu umuyorum

Ogluma hamileymisim haberim yok.aksam gec vakitte canim nasil mercimek koftesi cekti.ölüyorum.ben de hic yapmam annemde yerim esim sevmez.hic usenmeden gece yarisi yaptim ve acayip yedim esim de portlek gozle bakiyor bana.hemen anlamisti hamilesin sen demisti.cunku onceki hamileligimde de yine haberim yok aksam gec vakitte ben mutfakta onumde kornison tursu kavanozu goturuyorum.bilincini kaybetmis bir tipte.

Back
X