Bebeği ölen bir annenin bebeği bir gün rüyasına girer ve annesine bunları söyler

cok etkılendım yazıyı okuyunca...cok zordur emınım ama allah sabır versın meleklerini kaybedenlere..

cok güzel cok etkıleyıcı bır yazı paylaşımınız için teşekkürler.allah sabır versın tum yavrularrını kaybedenlere.

Bende ayni seyi dusunyrm hatta ben cok uzun bi ara vermk istedm ama cok ara vermemem gerktgini soledi bna bndeb3-4aygecsn dyrmm sezeryn yptgm icn bazen korkyrm bsey olur dyee

peki kan pıhtılaşması yapılan tahlide çıkıyo mu? kürtajdan sonra bebekler patalojiye gitti benim sonuçları almaya gidince herhangi bi sıkıntım olmadığı söylendi bana olsa belli olurmuydu pıhtılaşma veya herhangi bi sıkıntı kanser riskimin olmadığını bile söyledi doktor

hayır rutın tahlillerde çıkmıyor zaten.ve patoljiye bebeğim gittiğinde doktor hiçbir sonuç cıkmıyor dedi bize.ben doktoruma cok ısrar ettım sende bısey yok ılk bebekte olabilir diye beni başından savdı.sonra kadınlar kulübünü keşfettim.burda TRAMBOFİLİ PANELİ testini duydum.gittim doktora ben bu testi yaptırmak istiyorum dedim .o da bana en az 3 bebek kaybetmen gerekiyor devletin bu testi yapması için dedi bende tıp fak. gittim 3 bebek kaybettim dedim orda yaptılar testi.sonucta kan pıhtılaşmam yüksek oranda cıktı.2.hamileliğimde kan sulandırıcı heparin kulladım her gün 1 tane 9 ay boyunca sukurler olsun saglıkla kızıma kavustum.yani kan pıhtılaşman varsa ve ondan kaybettiysen sadece TRAMBOFİLİ PANELİ testinde cıkar.

bu yazı çok etkileyici bende ilk bebeğimi karnımda kaybettim çok üzüldüm ağladım 3 ay ara verdim ama hemen hamile kalamadım 4 ay sonra yani toplamda 7 ay sonra hamile kaldım bende kan pıhtısı testlerini yaptırmıştım hafif kan pıhtısına eğilim vardı 9 ay clexan kullandım oğlumu sağlıkla aldım kucağıma çok şükür. ama hala ilk bebeğimi düşünüyorum üzülüyorum o da erkekti yani içimize bi acı düşünce yerleşiyo gitmiyo bu yazıyı okuyunca ağladım cennette beklesin yavrum kardeşiyle birlikte gelicez elbet yanına ozaman birlikte oynayacaklar bende dokunamadığım yavruma sarılıcam orda büyütücem yavrumu inşallah... Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı...

anladım ama benim pataloji sonucunu söylediler aynı kesede oldukları için beslenememişler hiç pıhtılaşmadan bahsetmediler burda okuyunca merak ettim insan şüpeleniyor bunuda doktorumla konuşcam çok sağol bilgilendirdiğin için cnm

Başınız sağ olsun Allahım hayatınızın geri kalanında yüzünüzü hep güldürsün inşallah

Ne güzel almışsın yavrunu kucağına darısı bizim başımıza gelir mi o günler acaba daha hamile bile değilim

Allahım cok kotu oldum
tutamadım kendımı hıckırıklara boguldum

bu yazıyı kim yazdıysa Allah razı olsun..
konu eski ama ne fark eder bu acı zamansız ve evrensel.. içimdeki yangın azalmıyor, artıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…