bebeği olmayanların eşleri birbirine karşı nasıl davranıyor

Doktora gidiyoruz deme eşinle konuş çarşıya gezmeye falan de smdiden geçp doktor dersen kaynanangl farklı yorumlayabilir doktor bana da başta erken en son rahm filmi deemişti çatlatma iğnesi ile deneyelm 3 kez dedi ve denedk ama boştan yere zamanımız gtti lütfen rica ediyorum benm yaptğm hatayı sen yapma doktora soyle olsun ben rahm filmi ceknmek istiyorum eşime de sperm testı yapılsn ona göre bi yol belirleyelm de

Canm cok haklisin en kisa zamanda bu ay adet olursam bitince gdicem ve israrla rahim filmi isticem.dedigin gbi uydururuz bsy gderken.agrili oluyomu film?

Biraz ağrılı oluyor ama 5-10 dklık bişey bebişimz olsn da ona razı gelirz doktorunun numarası varsa ara Bi sor istersen rahim filmi çeknmek istiyorum adetin kaçıncı gunu gelmem lazm diye tam Bi sor ben doktoruma sormuştm adetinin bitti günden 1-2 gün içerisinde yapılır demişti öyle de yapmıştık

Tmm canm oyle yapicam cok sagol bilgilendirdigin icin bni.

Sen saol ama ihmal etme eşinin de test yapılması için 3 gün ilişki olmaması gerekiyor en musait zaman adetin oldğu zaman gbi oda çok önemli yaptırın kesn

Ne kadarlık evlisin yaşın kaçta

Bende 1 yıllık evliym 21 yaşındaym daha yaşımız genç canm ama kaynana varsa yakınlarda doktora gtmek şart

çok şükür benim eşim de sorun yapmıyor aksine ben kendi kendime sorun yapıyorum hakkımızda hayırlısı diyor demek ki daha zamanı deilmiş diyor. allah ıma şükürler olsun ki aramızda bir soğukluk falan yok

Ne guzel cnm.bnde dun karsima alip knustum yumusadi daha anlaysli suanda.ozur diledi bni siktgi icin.hayrlisi hakkmizda.

Kızlar ben hamiley mişin 5haftalık :))))))))))şoktayım halen

Buraya yazmıştım enson ,:)zamanı gelmiş demekki 3,yıldan sonra hamileymişim 5 haftalık teyzeleri ...Rabbim olmayan herkese nasip etsin

Buraya yazmıştım enson ,:)zamanı gelmiş demekki 3,yıldan sonra hamileymişim 5 haftalık teyzeleri ...Rabbim olmayan herkese nasip etsin
Cnm hayrli olsnn..bnde 7 aydr istiyorm.yarn adet gnum ama sancim ilk defa yok.goguslerm cok sis ve aciyo sdece.Snde ne gbi belrtiler vardi pylasrmisin..

Cnm hayrli olsnn..bnde 7 aydr istiyorm.yarn adet gnum ama sancim ilk defa yok.goguslerm cok sis ve aciyo sdece.Snde ne gbi belrtiler vardi pylasrmisin..
Cnm adetim geçince başladı bnm belirtilerim,sana tavsiyem 1hafta geçince belirtileri ciddiye al ,test yap

Dayanabilirsem oyle yapicam canm..hic gcikmez nrmalde.gogus agrn varmydi peki hic?
Yok cnm bnm geç döllenme oldu adetten 15gün sonra başladı ağrılarım kasık batmalarım da 10gün sonra başladı
Sabret heveslenme sakın geçince test yap
Ben 3yıl 1sün geçse test yaptım ve yayla kırıklığı
Bu sefer inan 20gün geçmişti ve ben adet olmayı bekliyorum :)düşün psikolojimi kesin kist oldu dedim ama geç döllenme 5haftalık hamileymişim gidince direk keseyi gördük :)

Ben 4 seneme girdim hic korunmadik desem yeri ve olmadi bunu takinti yapmamistim ama son zamanlarda iyice canimi sikmaya basladi..simdi asilama yaptirdim,29 da belli olucak..amabenim evlilihimde gecicidde olsa sorunlarim oluyodu cevreyi daha cok takiyodumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…