Canm cok haklisin en kisa zamanda bu ay adet olursam bitince gdicem ve israrla rahim filmi isticem.dedigin gbi uydururuz bsy gderken.agrili oluyomu film?Doktora gidiyoruz deme eşinle konuş çarşıya gezmeye falan de smdiden geçp doktor dersen kaynanangl farklı yorumlayabilir doktor bana da başta erken en son rahm filmi deemişti çatlatma iğnesi ile deneyelm 3 kez dedi ve denedk ama boştan yere zamanımız gtti lütfen rica ediyorum benm yaptğm hatayı sen yapma doktora soyle olsun ben rahm filmi ceknmek istiyorum eşime de sperm testı yapılsn ona göre bi yol belirleyelm de
Tmm canm oyle yapicam cok sagol bilgilendirdigin icin bni.Biraz ağrılı oluyor ama 5-10 dklık bişey bebişimz olsn da ona razı gelirz doktorunun numarası varsa ara Bi sor istersen rahim filmi çeknmek istiyorum adetin kaçıncı gunu gelmem lazm diye tam Bi sor ben doktoruma sormuştm adetinin bitti günden 1-2 gün içerisinde yapılır demişti öyle de yapmıştık
Insallah bi seklde gdip yaptrcaz cnm esimi ikna edicemSen saol ama ihmal etme eşinin de test yapılması için 3 gün ilişki olmaması gerekiyor en musait zaman adetin oldğu zaman gbi oda çok önemli yaptırın kesn
1.5 snelik evliym yasim 23.sninNe kadarlık evlisin yaşın kaçta
Evt bebegim ya halledicem en kisa zmanda hrkes bebeksoruyo skildim artkBende 1 yıllık evliym 21 yaşındaym daha yaşımız genç canm ama kaynana varsa yakınlarda doktora gtmek şart
Ne guzel cnm.bnde dun karsima alip knustum yumusadi daha anlaysli suanda.ozur diledi bni siktgi icin.hayrlisi hakkmizda.çok şükür benim eşim de sorun yapmıyor aksine ben kendi kendime sorun yapıyorum hakkımızda hayırlısı diyor demek ki daha zamanı deilmiş diyor. allah ıma şükürler olsun ki aramızda bir soğukluk falan yok
Kızlar ben hamiley mişin 5haftalık :))))))))))şoktayım halen3yıldır olmuyor bizim ..bi soğukluk falan kesinlikle yok ,şükür çook iyiyiz ,ama işte mesela ben kendimi eksik hissediyorum ,eşim çocukları çok seviyor ,istiyorum ama olmadı daha ,bna bununla yani olmamadıysa ilgili tek kelime etmedi etmezse ama işte gelde bna sor
Cnm hayrli olsnn..bnde 7 aydr istiyorm.yarn adet gnum ama sancim ilk defa yok.goguslerm cok sis ve aciyo sdece.Snde ne gbi belrtiler vardi pylasrmisin..Buraya yazmıştım enson ,:)zamanı gelmiş demekki 3,yıldan sonra hamileymişim 5 haftalık teyzeleri ...Rabbim olmayan herkese nasip etsin
Cnm adetim geçince başladı bnm belirtilerim,sana tavsiyem 1hafta geçince belirtileri ciddiye al ,test yapCnm hayrli olsnn..bnde 7 aydr istiyorm.yarn adet gnum ama sancim ilk defa yok.goguslerm cok sis ve aciyo sdece.Snde ne gbi belrtiler vardi pylasrmisin..
Dayanabilirsem oyle yapicam canm..hic gcikmez nrmalde.gogus agrn varmydi peki hic?Cnm adetim geçince başladı bnm belirtilerim,sana tavsiyem 1hafta geçince belirtileri ciddiye al ,test yap
Yok cnm bnm geç döllenme oldu adetten 15gün sonra başladı ağrılarımDayanabilirsem oyle yapicam canm..hic gcikmez nrmalde.gogus agrn varmydi peki hic?
Ben 4 seneme girdim hic korunmadik desem yeri ve olmadi bunu takinti yapmamistim ama son zamanlarda iyice canimi sikmaya basladi..simdi asilama yaptirdim,29 da belli olucak..amabenim evlilihimde gecicidde olsa sorunlarim oluyodu cevreyi daha cok takiyodumm...3yıldır olmuyor bizim ..bi soğukluk falan kesinlikle yok ,şükür çook iyiyiz ,ama işte mesela ben kendimi eksik hissediyorum ,eşim çocukları çok seviyor ,istiyorum ama olmadı daha ,bna bununla yani olmamadıysa ilgili tek kelime etmedi etmezse ama işte gelde bna sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?