bebeği olmayanların eşleri birbirine karşı nasıl davranıyor

Oo cok iyi sabretmissin cnmm..bnimde gecen ay adetim btti 10 gu snraa gogus agrm basladi.smdiki gunlerde siddetlendi.ptesi yapsam snuc verirmi acaba..

Canım bnm tam 3yıl 4aydır olmuyordu cnm ,inan bu ay aklımdan hamilelik düşüncesi yoktu ve çok rahattım ,,bu ayda nasip oldu ,sabret olmaz deme ,olur Rabbim isterse ben çift rahimli polikistik overliyim eşimin morfolojisi %4 sınırda
Çevreyi salla gitsin ,hatta bazen eşini bile takma kafaya

Oo cok iyi sabretmissin cnmm..bnimde gecen ay adetim btti 10 gu snraa gogus agrm basladi.smdiki gunlerde siddetlendi.ptesi yapsam snuc verirmi acaba..
Bak cnm adetin 10gün geçsin yine öyle yap ,testide ,varsa çıkar yoksa at kafandan ,bu ay ben şehir dışındaydım ve geldiğimde 19.gündü ve yumurt lima tarihlerim geçmişti ,kafam rahattı olcak ı diye düşünmedim ,geç döllenme olmuş

Ama yansiyo iste esimin demesine bakilirsa hic onemli degilmis ama onemli bence zaten 4 sene sonra cocuksuz nasil bi omur olur onuda bilemiyorum ama birbirimize karsi anlayissiz olabiliyoruzkismet bakarsin olur bu ay bebisimiz ☺

Ama yansiyo iste esimin demesine bakilirsa hic onemli degilmis ama onemli bence zaten 4 sene sonra cocuksuz nasil bi omur olur onuda bilemiyorum ama birbirimize karsi anlayissiz olabiliyoruzkismet bakarsin olur bu ay bebisimiz ☺
Canım olur tabi neden olmasın ,bu ay daha çok dua et ,inş olur ,

Allah yardımcınız olsun kızlar en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah ben kürtajdan 25 gün sonra dün ilk adetimi oldum bir ay daha bekleyip tekrar denicem Allah izin verirse rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…