bebegi ölüme terk etmek...

insan evde bir kusu olsun bir hayvani olsun akli kaliyor kime biraksam diye dusunuyor yada yemegini suyunu koyup gidiyor ama aklida kaliyor ne oldu diye can bu can ya isteyipte kavusamayan o kadar insan var bende dahil bu nasil insanlik sinir oldum agzimi bozmak istemiyorum.. ALLAH CEZASINI VERSIN... hic bir savunmasi aciklamasi olamaz bunun yok deliymis psikolojisi bozukmusta.. ogretmen olmaya zekasi yetiyor ama hapislerde cürür umarim..

Akil var mantik var bide gelmis mama vermeye calismis cocuga doyurup gittim demis yahu hangi vicdana sigar bu,
nasil rahat ettin resimlerine bakarsan saclar yapili giyim kusam yerinde belliki rahat rahat gezmis dolanmis vicdansiz..

canım ben pek inanmadım bu kadına doyurup gitmişmiş geri zekalı kadın 3 yaşındaki bi çocuk bile yalnız bırakmaz bebeği üstelik ağlama falan kimse duymamış bebek zaten evlilik dışı bence gitmeden bebği aç bıraktı ölsün diye ölünce bırakıp gitti şimdde ceza almamak için böyle konuşuyor hastaneyede bu yüzden götürmüştür ölüm sebebi anlaşılmaz diye düşünmüştür allah islah etsin

başkasının çocuğu emanet edilince bile aklım çıkıyor benim,en ufak bir zarar görecek diye.

insan bunu nasıl yapar,Allah kahretsin öyle kadını!

Dönüstede mama vermeye calismis aptal.. ne yaptiysa gitmeden yapti yoksa o cocuk aglama sesleriyle inletirdi binayi,
Bakamiyorsan gidip bi yuvaya verseydin cokmu zordu vicdansiz..
Doktorlar getirildiginden 3 gun once filan olmus demisler diyordu 2 aylik bebek ya saat basi emer o nasil dayansin

maalesef ülkemizde cezalar çok hafif 3 . 5 yıl yatıp çıkıyorlar dilber olayını duymuşsunuzdur oğlunu öldürdü ve şimdi serbest böyle olduğu sürece daha çookkkk böyle haberler duyarız

allah ıslah etsin....
biz evlat dilenirken allahtan olanların yaptığına bak.
asmalı böylelerini.
doğurmakla anne olunmuyor ne yazıkki

Allahim bunlar nasil insanlar
tatile giderken akli yerinde de bebege gelincemi,psikolojisi bozuk oluyor.pislik yaparken iyide,cocuk oluncami kotu olmus.su anda kizim kucagimda uyuyor.Aklim cikiyor gozlerinin icine bakarken bile.Dicek laf bulamiyorum boyle yaratiklara.

Tam su an haberlerde izledim. Cok kotu oldum yaa. Nasil bi insandir o. Birde beslemeye calismis bebegi. Birde sinif ogretmeni... Nasil bi kafadr bi yasamtarzi bi insanlik. Ne diyecegimi sasirdim

allah ıslah etsin....
biz evlat dilenirken allahtan olanların yaptığına bak.
asmalı böylelerini.
doğurmakla anne olunmuyor ne yazıkki

ne ıslahı! allah har ateşlerde yaksın o bedeni.
o yavrunun ahı sonsuza kadar yakasını bırakmasın.
böyle şeyler bana cehennemin varlığının ne kadar büyük bir nimet olduğunu düşündürüyor..

Ben evladım olsa gözümden sakınırım onu.Allah a isyan değil bu eğer ileri gidiyorsAm Rabbim affetsin ama böylelerine bebek veriyor ben aylardır hastane kapılarında yaşıyorum, ilaçlar tedaviler ama bebeğim bir türlü gelmiyor. Allah'ım hikmetinden suAl olunmaz vardır bir hayrın yine. Bana da en kısa zamanda bebeğimi gönder.

Adamlarla yatip kalkip hamile kalirken akillari gayet iyi..
Ama boyle seylerde akli dengeleri yok!!!!
Ceza da almaz simdi

Aslinda icim okadar rahat ki
Biliyorum ki boyle caniler
obur tarafta oyle bedeller odiyecekler ki....

akli dengesi yok mu? nasıl öğretmen olmuş o zaman?

iyi herşeyi yapalım akli dengemiz yok desinler ne ala.

valla bu yaratığı bana versinler parça pinçik eder atarım onu bi kenara!!!!

Bunu yapan bir öğretmen bayan.
Sanırım siz de ondan bahsediyorsunuz.
Hanımefendi 2 aylık bebeğini evde bırakıp Adana'ya bayram tatiline gitmiş.
Bir de eve gelince bebeği ölü bulmuş.
Biz koskoca insanlar açlığa 9 saat dayanamıyoruz.
2 aylık bebeğin 9 gün açlığa dayanabileceğini mi sandı?
Kimse bilmiyormuş bebeği,zaten evlilik dışıymış,bile bile ölüme terk etmiş işte yavrucağı.

Akıl sağlığının illa doğuştan mı bozuk olması gerekiyor!??
Nasıl yorumlar var yaa hayret!!

Evlilik dışı çocuk doğurmanın yarattığı stres ile başa çıkamayıp da dengesini kaybetmiştir.
Ruh sağlığı bozulmuştur. Yoksa mantıklı biri bu hareketi yapamaz.

Herkes akıl sağlığını kaybedebilir yaşadığı travmalar ile ayrıca.
Geçici de olabilir bu durum, kalıcı da.

Büyük konuşmasın kimse.!!

az önce okudum haberi Allahım nasıl bir iştir bu
o kadar insan anne olmak için uğraşıyor
9 gün bırakıp gelip karnını doyuruyor bu psikolojiyle nasıl öğretmenlik yapmış anlayamadım
bebeğin babası nerde acaba Allah sabır versin adama ...

akli dengesi yerinde değil besbelli. yoksa böyle bir saçmalığı kimse yapamaz. eğer akli dengesi terindeyse bebeği birine emanet etmiş olabilir emanet ettiği kişi bakmamıştır diye düşünüyorum.

Aaaaa bu nasıl vicdandır,nasıl analıktır aklım almıyor aman Allahım.Ben evimdeki çiçeklerimi bile bir yere gideceksem komşuma emanet edip giderken,bir insan nasıl olurda bebeğini bırakıp tatile gider yahu.İnsanın gözüne perdemi iner,insanlığınımı unutur.Kaç gündür gazetelerde okuyorum yavrucaklar hiç uğruna ölüp gidiyor.Bir kadında eşi ile beraber 3 yaşındaki Busesini elektirikler kesilince başucunda yanık vaziyette mum yakıp komşu gezmesine gitmiş,evde yangın çıkıyor,yetişene kadar yavrucak yanarak ölmüş.Bir diğer anne balkonda çamaşır asarken 3 yaşındaki yavrucak banyoda su dolu kovaya girmiş çıkamamış boğularak ölmüş.Anaların gözlerine yüreklerine perdemi iniyor.Ya Rab başa verme,düşmanıma evlat acısı vermesin.Nasıl olurda bir yavru evde yanan mumla tek bırakılıp konu komşu gezmesine gidilir ki.Nasıl bir bebek evde bırakılıp tatile gidilir ki.Ecel demek dile kolay.Off off içim sızladı.

Bu haberi bende okudum az önce icim parcalandi ya , 2 aylik bebeyi evde yanliz birakip 9 gün tatile gitmekde neymis , kadin ilkokul ögretmeni bide . akli basinda bi insan anlamali yani 2 aylik bi bebegin kendine bakamayacagini eve dönüncede hareket etmiyor diye hastaneyi götürmüs .

Bu haberi gordugumde sinirlerim bozuluyor
Herkez.gercekten cocuklarini farklimi seviyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…