Kendi gelinleri bir şey demiyor diye şanslı oldugunu soyleyen, ortaligi karıştırmaya yer aradığımı ima eden, istediğim gibi severim diyen, ben bebeğime fare diyorum diyen, kırılmaya yer arıyorsun diyen, ben kedicik diyorum ne var bunda diyen, bir şey yok bunda diyen, fare dememeli vb. diyen arkadaşlar hepinize cevaplariniz için teşekkür ederim ama benim niyetim kirmak, küsmek değil ki. Hoşlanmadığım bir sevme şekli var ortada ve ben buna tatlı dille son vermek istiyorum.
Gelinim uyarsa çok kirilirdim diyenler var, peki gelinin hoslanmadigi bir lakap varsa ve gelin bunu istemiyorsa mecbur mu bunu duymaya? Ben güzellikle halledicem. Görümcem neredeyse benimle yaşıt ve iyisek sözde iyi, taktikler insanı şeklinde bir insan. Bebeğimin resmini istediğinde gondermesem, hemen eltimin bebeğiyle ilgili paylaşımlar yapmaya başlıyor. ama fareli değil tabii ki, ballar havada uçuşuyor. Niyeti ne inanin hiç bilmiyorum. Evime davet edeceğim misafire bile karışan, o bize gelmedi, sen de onu çağırma diyen, boş ve eşim için katlandigim biri. Yazacak çok şey var ama, konuya yorum yapmak yerine, gelin gelin diyor bazı arkadaşlar. Gorumcelerin adı çıkmışta, gelinlerin çıkmamış sanki. : )