Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bebeğim 2 aylık anne sütüyle sadece besleniyor bu dediklerinizin hepsini uyguluyorum sadece tavuk eti içiyorum yemem onuda üzülüyorum halen ishal dua edin lütfen geçsin Allahin izniyle
Benim bebişte inek sütü yumurta beyazı domates ve arpa alerjisi çıktı. Tüm bu ürünleri ve içerebilecek tüm ürünleri kestim kanlı kaka geçmiyor. Ardından tavuk ve dana etini de kestik yine geçmedi. Şimdi çoğu besin yasak, vegan ve glutensiz besleniyorum hala kakada kan var bir çözüm bulamadık biz..
Doktor bana çiğ domates salça ve ketçap tüketme demişti. Pişmişte sorun olmaz demişti. Ben pişmiş olarak dahi tüketmiyorum ne olur ne olmaz diye, yemeklerimi de domatessiz salçasız yapıyorum.
Doktor bana çiğ domates salça ve ketçap tüketme demişti. Pişmişte sorun olmaz demişti. Ben pişmiş olarak dahi tüketmiyorum ne olur ne olmaz diye, yemeklerimi de domatessiz salçasız yapıyorum.