• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeği tutunanlar

sezin011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
8
0
86
42
Adana
arkadaslar transferden sonra neler yaptınız hiç belirti falan oldumu bizlere yardımcı olun inşallah bekleyen herkese allah olumlu cevap almayı nasiı eder benim transferimin 4 günü blaktokist transfer ayın 23 de tahlil yaptıracam simdi idrarla baksam belli olurmu acaba birde adet sancısı gibi sancılarım var neler oluyo bilemiyorum

hayırlısı olsun canım...bence idrar yapma...benim çıkmadı idrarda...ve daha kötü oldum ağladım...gerek yok kendini üzmeye çünkü çıkmıyor....

Canım Allah yardımcın olsun. ınşallah ayın 23'ünde güzel haberi alırsın...

canim bencede idrar testi yapma zaten ondan belli olmuyor bendede yapmislardi moralimi daha cok bozuldu,sen kendini fazla yorma moralini yüksek tutmaya bak allah yardimcin olsun canim insallah 23de hayirli haberini verirsin

ben de sana söylenen tarihte test yapmanı öneririm... ayrıca mümkün olduğunca dinlen.. kendini yoracak üzecek şeylerden kaçın... beslenmene sanki gebeymiş gibi dikkat et... ağrılar olması normal.. 2 işlem geçridin bundan kaynaklanıyor.. bende de oldu... sürekli yatmak iyi değil, eğer ağrı bir işin yoksa çalışabilirsin... ya da günlük ağır olmayan işlerini yapabilirsin... ama kanaman olursa yatman gerek... inşallah hamilesindir... :lepi:

Merhaba dilerim 23 ü bizlere güzel haberler verirsin.Bende de adet ağrısı gibi ağrılar oldu belimde ve kasıklarımda hatta bububla beraber 5 gün boyunca kahverengi akıntılar geldi.ılk gün adet kanamalarına benziyordu....Ben ümidi kesmiştim ama kanda gebelik testi yaptırdığımda değerim 235 çıktı..Şu an 7 haftalık ikiz hamileyimm...Hiçbir şekilde stres yapma kabız olma..bol bol sıvı gıdalar tüket çok fazla yattarak geçirme..ınşalah Yüce rabbim yüzüne baksın..

Son düzenleme:
Back
X