bebeği uyumayanlar

Temelli alın beni, çocuktan anlarım çok güzel bakıcı da olurum mürebbiye de olurum dil de öğretirim evde :KK43: Hoffff, çok şanslısınız çok güzel bir ülkede yaşıyorsunuz. Allah'ım duy beni, keşke ben de yaşayabilsem :KK43:

mesajlarinizi okuyorum hep.Akilli hatunsunuz , en iyisi olursunuz walla hic suphem yok.Elimde olsa alirdim sizi , inan ki bir destege cok ihtiyacim var, 1 hakkim vardi onu da gorumceden yana kullandik , yakinda gelecek kendisi.
Eger gercekten istiyorsaniz , skilled worker listelerini takip edin derim.Kendinize uygun bir sey olursa , sartlari da temin ederseniz neden olmasin.Hersey gonlunuzce olsun insallah.

Yazılanları okudum da içim şişti :) Benim şuan uyuyamamamın sebebi, Ben,Keyfim ve Kahyası.. :):) ALLAH yardımcınız olsun kızlar. Bende bebek istiyorum Hayırlısıyla,ALLAH aratmasın tabii.. Ama şöyle bir okudum da,çocuk yapma konusunu bir daha mı düşünsem dedim :/ :) Üstelik Hem Aöf hem çocuk.. :|

Baya bir düşük hemde veya bir cooooookkkk zoooorrrrr ama annelik cooookkkk guzelllllll

Allah kolaylık versin hepinize.
Yaptığınız fedakarlıklar hep onların güldüğünü mutlu olduğunu görebilmek için.
Yaw yat uyu ne zorun var oturuyorsun? Bak uyudu yerine koydum mutfaktan su aldım yatıp uyuyacaktım ki kızımın odasından kıkırdama sesleri başladı. Beşikte kalkmış benle ilgilen sesleri çıkarıyor. Çok ararsın bu uyku keyfi yapacağın günleri...

Benim isim oluyo gunduzleri uyutmayinca bna isimi yaptirmiyo hep ilgi bekliyo kucaga alinmak istiyo

Iyi de şimdi de gece uyumuyor

Ne işin olabilir ki evde yemek bulaşık sil süpür çamaşır

En büyük işin bebeğin

Ortalığı b.k götürsün ama bebek düzenli ve huzurlu olsun

Böyle giderse uzun yıllar huzursuz olur çocuk

Gündüz hiç uyutma değil alışıncaya kadar zaten gece düzenli uyursa gündüz uykusu da düzenli olur sen de gece uyuyacağım için gündüz kısa sürede işini vs yaparsın sen de dinlenmiş ve huzurlu olursun

Yaw yat uyu ne zorun var oturuyorsun? Bak uyudu yerine koydum mutfaktan su aldım yatıp uyuyacaktım ki kızımın odasından kıkırdama sesleri başladı. Beşikte kalkmış benle ilgilen sesleri çıkarıyor. Çok ararsın bu uyku keyfi yapacağın günleri...
Aynen oyle oluyo bize keyif yok cocuklar okula gidene kadar tuvalete bile zor gidiyo insab

Iyi de şimdi de gece uyumuyor

Ne işin olabilir ki evde yemek bulaşık sil süpür çamaşır

En büyük işin bebeğin

Ortalığı b.k götürsün ama bebek düzenli ve huzurlu olsun

Böyle giderse uzun yıllar huzursuz olur çocuk

Gündüz hiç uyutma değil alışıncaya kadar zaten gece düzenli uyursa gündüz uykusu da düzenli olur sen de gece uyuyacağım için gündüz kısa sürede işini vs yaparsın sen de dinlenmiş ve huzurlu olursun
Beceremiyorumki bn hm is hem bebek bn isimi yaparken bakacak insan yok

İşini yapmayacaksın iş dediğini umursamayacaksın ki

Boş vermeyi öğren daha uzun yıl devam edecek bu süreç

Çocuğa başkası bakmıyor zaten kimsenin evinde çocuk uyanıkken konuşup eğlenmeyi öğrenmelisin
Olmuyor ya bnm temizlik takintim var sevmiyorum daginikligi

İşini yapmayacaksın iş dediğini umursamayacaksın ki

Boş vermeyi öğren daha uzun yıl devam edecek bu süreç

Çocuğa başkası bakmıyor zaten kimsenin evinde çocuk uyanıkken konuşup eğlenmeyi öğrenmelisin[QUOT
O zaman dağıtma henüz bebek dağıtmadığına göre sen dağıtıyorsun

Az dağıt az topla da hayat böyle geçmez

Huzurlu uykusu düzenli çocukla her işin kolay olur çocuğa düzen kur gerisi gelir
Sağol dusunip vakit ayirip yazdiğin için ama illaki dağiliyo bn duzenli biriyim belkide smetri hastaligidir esimde oyle diyo yerde bi sac tutami gorsem sinirleniyorum bulasiklaei yikarken aygazi silmeden gecemiuorum koltugun ortusu kaymissa duzeltmeden gecemiyorum

Ama işte törpüleyin kendini o çocuk büyüyünceye kadar çoooook dağılacak ortalık

Bir de bu gece uyumayan bebeğe bahane olmaz ki

Bir haftada düzen oturur iki gün uyutma gündüz saatlerce

Sabah 7-8 kalksın 11 gibi biraz 2-3 gibi biraz daha uyusun gece de en geç 9 da yatar

Geceniz gündüzünüz birbirine girmiş

Gece uyursa gündüz hiç uyumayacak değil ki o zaman sen de gece uyumuş dinlenmiş olur gündüz de işini yaparsın

kızlar siz deneyımlısınızdır cocugu olanlar

ben 3,5 yalık hamıleyım.... mesela bazen bi tel calıyo dalmışssam o an aniden korkuyorum:( ya da arladasım ıs yerınde arkamdan gelmıs mesela ben farketmedığım geldıgını anıden adımı cagırınca ayy dedim irkildim:(( bebeğime bsy olur mu siz nasıldınız? birde aılevı sıkntılar vs stres sinirr oluyorum ister istemez.. tedirgin oluyorum. yardımınızı rica ediyorum.yorumlarınızı...

Back
X