Şekil bozukluğu için inan birşey diyemiyorum. Umarım düzelir.
Ben kendi adıma kesintisiz 3,5 yıldır çocuk emziriyorum. Kızımı da 2 yaş civarı, eğer o da hazırsa, memeden kesmeyi planlıyorum. Baktım kızım için travmatik olacak, o zaman süreci uzata da bilirim. Her neyse, bu emzirme maratonundan sonra memelerim artık memeye benzemiyor :) Emzirme süreci bitince ben göğüslerimi toparlatıp, küçülteceğim.
Yeter yeter hiç merak etme :) Yenidoğanın midesi ne ki zaten.. Ayrıca büyük doğuma kadar emmeye devam ederse süt zaten memeye inmiş olacak, miniğin hiç zorlanmadan hüpletecek sütleri, göreceksin :) Kızın ise bilmeden ilk yardımını yapmış olacak kardeşine..Benmkiler de acaip bşy olup çıktılar. İkinci de gelnce nolcaklar bakalım. Aman emsinler de sütüm yetsn de şuan isteğim o. Diğerleri şuanda çok da umrumda değl. Dediğnz gibi onu sonra düşünürz
Öyle miYeter yeter hiç merak etme :) Yenidoğanın midesi ne ki zaten.. Ayrıca büyük doğuma kadar emmeye devam ederse süt zaten memeye inmiş olacak, miniğin hiç zorlanmadan hüpletecek sütleri, göreceksin :) Kızın ise bilmeden ilk yardımını yapmış olacak kardeşine..
Yalnız uyarmadı deme, memede süt tekrar olgun süte döndüğünde büyük olan küçükten fazla emmeye başlayacak ve o süreç anne için biraz yıpratıcı bir süreç. Yani kulağa çok şiirsel ve romantik gelen tandem emzirme, aslında anne için ilk 3-4 ay zor ve yıpratıcı bir süreç. Kendini psikolojik olarak da buna hazırla lütfen :)
Dediğim gibi ilk bir kaç ay zor :) ama sonrasında işler düzene ve yoluna giriyor hiç merak etme. Sıkıldığında, bunaldığından bu da geçecek diye düşün. bir de ilkinde nasıldın bilmiyorum ama ikincide çok kilo almamaya çalış. Ben balina gibi olduğum için oğlumun peşinde koşarken çok zorlanıyordum :)))Öyle mizaten emmeyi seviyo şuanda. Yandım desene. Memeler hiç boş kalmcak bisüre. Bi o emck bi o allh sabır versn bana da madem.
Dediğiniz gibi küçüğüm emmekte zorlanmaz inşallah kanallar açık zaten çok yorulup çekmesine gerek bile kalmaz. Gerçi ona diğer göğsümü vermeyi düşünyrum. Onu kızım hiç emmediği için bebişe özel olacakinşallah o da onu sütle doldurur eme eme. Eşitlenrler belki
Ben ilkinde 9 kilo almıştım. Sonrasında da heöen vermiştm şanslıym zayıf bi bünyem var. Şimdi de ilk hamile kaldığım zamanki kilodayım. Sanki dutum aynı işleyecek gibi. Şuara hiç ama hiç iştahım yok. Tabi sonra açılacak blyrum. Bakalım belki de bunda çok alırım belli olmaz ama dikkat edecğmDediğim gibi ilk bir kaç ay zor :) ama sonrasında işler düzene ve yoluna giriyor hiç merak etme. Sıkıldığında, bunaldığından bu da geçecek diye düşün. bir de ilkinde nasıldın bilmiyorum ama ikincide çok kilo almamaya çalış. Ben balina gibi olduğum için oğlumun peşinde koşarken çok zorlanıyordum :)))
Hadi bakalım hayrlı olsun takvimi de yaptımHani sen daha hamilelik takvimi de yapmamışsın adapte ol bakalım
Oh maşallah :) Ben ilkinde 25 kilo aldım 28 kilo verdim, ikincisinde 23 kilo aldım 25 kilo verdim :))) Özenmişimdir senin gibi az kilo alanlara :)Ben ilkinde 9 kilo almıştım. Sonrasında da heöen vermiştm şanslıym zayıf bi bünyem var. Şimdi de ilk hamile kaldığım zamanki kilodayım. Sanki dutum aynı işleyecek gibi. Şuara hiç ama hiç iştahım yok. Tabi sonra açılacak blyrum. Bakalım belki de bunda çok alırım belli olmaz ama dikkat edecğm
Evet genel olarak bu sözleri duyuyorum sayenizde ne kadar rahatladığımı anlatamam. Yazdığınız için hepinize tek tek teşekkürler çok kalpBenim.oglanlarn arası 18 ay
İlk baslarda çok zorlanabilirsin
Ama şuan çok iyi arkadaşlar iyiki olmuş ard arda diyorm
Sende öyle diyeceksin emin ol
Bende gurbetteydim tek basimaydim
Allah çok büyük güç kuvvet veriyor emin ol
E ama sen de süper kilo vermişsin bravo vallaOh maşallah :) Ben ilkinde 25 kilo aldım 28 kilo verdim, ikincisinde 23 kilo aldım 25 kilo verdim :))) Özenmişimdir senin gibi az kilo alanlara :)
Maalesef biraz yorulacaksin o yüzden bol bol dinlenEvet genel olarak bu sözleri duyuyorum sayenizde ne kadar rahatladığımı anlatamam. Yazdığınız için hepinize tek tek teşekkürler çok kalp
Kızımn herşeyi düzene grmşti tam nefes alıyodum derken tekrar bebek. Neyse en azından dinlenebiliyorum şuan çok şükür. Hamileliğim güzel geçsn en azından sonra çok yorulcam belliki..
Ay evet ya rn çok da buna seviniyorum. Malesef ki kızım apartman çocuğu dediğimizden. Akrabalar burda olmadığı için bizimle yalnız büyüyo. Bitek parka indrdiğimde kalabalıkta arkadaş arasında oluyo yavrumMaalesef biraz yorulacaksin o yüzden bol bol dinlen
Kendini iyi hissediyorsa. Hissettirebildiysek ne mutlu bizlere o zaman
Kızına yeni arkada geliyor :)
Evet kesnlikle ben de aynı fikirdeyim. Krşke sizi anneme yönlendireblsemTebrik ederim aglamayin saglikli olsun diye dua edin onun bi gunahi yok suan 1 yasinda olan cocugunuzun bogazina çöküp onu bogabilir misiniz bunu yapamazsiniz degil mi o zaman o karninizdakinide aldirmanin bundan bi farki yok oda bi can
Benmkilerde öyle büyüdü hatta boz parka bile çok az cikiyorduk zaten ben kendimi toplayıp dışarı çıkana kdr aksam oluyorduAy evet ya rn çok da buna seviniyorum. Malesef ki kızım apartman çocuğu dediğimizden. Akrabalar burda olmadığı için bizimle yalnız büyüyo. Bitek parka indrdiğimde kalabalıkta arkadaş arasında oluyo yavrumşimdi hep yanında olan bi arkadaşı olcak çok şükür
Benimkiler de tam 18 ay olacakBenim.oglanlarn arası 18 ay
İlk baslarda çok zorlanabilirsin
Ama şuan çok iyi arkadaşlar iyiki olmuş ard arda diyorm
Sende öyle diyeceksin emin ol
Bende gurbetteydim tek basimaydim
Allah çok büyük güç kuvvet veriyor emin ol
Allah sabir versin bol bolBenimkiler de tam 18 ay olacakhayırlı delirmeler bana
Amin çok trşekkür ederimBenmkilerde öyle büyüdü hatta boz parka bile çok az cikiyorduk zaten ben kendimi toplayıp dışarı çıkana kdr aksam oluyordu
Sağlıkla.kucagina al ins canm
Gerileme yaşıyor çocuğunuz kıskançlıktan dolayı. Çok zor ya gerçekten çocuk büyütmek layığıyla büuütmek çok zorsiz de haklısınız. Her dönemn ayrı zorlukları var. Ailrmden dolahı yanlş karar vermenin birkaç defa eşiğinden döndüm. Bunaldım. Hala daha alışamamış olsam da kalbini duyduktan sonra kendimi ikna etmk daha kolaylaştı. Herşey güzel olacak inşallah inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?