Bebeğim 1 yaşında ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim. Napacağımı şaşırdım. Nolur fikir verin yardıma ihtiyacım var

Benmkiler de acaip bşy olup çıktılar. İkinci de gelnce nolcaklar bakalım. Aman emsinler de sütüm yetsn de şuan isteğim o. Diğerleri şuanda çok da umrumda değl. Dediğnz gibi onu sonra düşünürz

Benmkiler de acaip bşy olup çıktılar. İkinci de gelnce nolcaklar bakalım. Aman emsinler de sütüm yetsn de şuan isteğim o. Diğerleri şuanda çok da umrumda değl. Dediğnz gibi onu sonra düşünürz
Yeter yeter hiç merak etme :) Yenidoğanın midesi ne ki zaten.. Ayrıca büyük doğuma kadar emmeye devam ederse süt zaten memeye inmiş olacak, miniğin hiç zorlanmadan hüpletecek sütleri, göreceksin :) Kızın ise bilmeden ilk yardımını yapmış olacak kardeşine..

Yalnız uyarmadı deme, memede süt tekrar olgun süte döndüğünde büyük olan küçükten fazla emmeye başlayacak ve o süreç anne için biraz yıpratıcı bir süreç. Yani kulağa çok şiirsel ve romantik gelen tandem emzirme, aslında anne için ilk 3-4 ay zor ve yıpratıcı bir süreç. Kendini psikolojik olarak da buna hazırla lütfen :)

Öyle mizaten emmeyi seviyo şuanda. Yandım desene. Memeler hiç boş kalmcak bisüre. Bi o emck bi oallh sabır versn bana da madem.
Dediğiniz gibi küçüğüm emmekte zorlanmaz inşallah kanallar açık zaten çok yorulup çekmesine gerek bile kalmaz. Gerçi ona diğer göğsümü vermeyi düşünyrum. Onu kızım hiç emmediği için bebişe özel olacakinşallah o da onu sütle doldurur eme eme. Eşitlenrler belki

Dediğim gibi ilk bir kaç ay zor :) ama sonrasında işler düzene ve yoluna giriyor hiç merak etme. Sıkıldığında, bunaldığından bu da geçecek diye düşün. bir de ilkinde nasıldın bilmiyorum ama ikincide çok kilo almamaya çalış. Ben balina gibi olduğum için oğlumun peşinde koşarken çok zorlanıyordum :)))

Ben ilkinde 9 kilo almıştım. Sonrasında da heöen vermiştm şanslıym zayıf bi bünyem var. Şimdi de ilk hamile kaldığım zamanki kilodayım. Sanki dutum aynı işleyecek gibi. Şuara hiç ama hiç iştahım yok. Tabi sonra açılacak blyrum. Bakalım belki de bunda çok alırım belli olmaz ama dikkat edecğm

Benim.oglanlarn arası 18 ay
İlk baslarda çok zorlanabilirsin
Ama şuan çok iyi arkadaşlar iyiki olmuş ard arda diyorm
Sende öyle diyeceksin emin ol
Bende gurbetteydim tek basimaydim
Allah çok büyük güç kuvvet veriyor emin ol

Oh maşallah :) Ben ilkinde 25 kilo aldım 28 kilo verdim, ikincisinde 23 kilo aldım 25 kilo verdim :))) Özenmişimdir senin gibi az kilo alanlara :)

Evet genel olarak bu sözleri duyuyorum sayenizde ne kadar rahatladığımı anlatamam. Yazdığınız için hepinize tek tek teşekkürler çok kalp

Kızımn herşeyi düzene grmşti tam nefes alıyodum derken tekrar bebek. Neyse en azından dinlenebiliyorum şuan çok şükür. Hamileliğim güzel geçsn en azından sonra çok yorulcam belliki..

Oh maşallah :) Ben ilkinde 25 kilo aldım 28 kilo verdim, ikincisinde 23 kilo aldım 25 kilo verdim :))) Özenmişimdir senin gibi az kilo alanlara :)
E ama sen de süper kilo vermişsin bravo vallaalıp da veremeyen var bi de

Tebrik ederim aglamayin saglikli olsun diye dua edin onun bi gunahi yok suan 1 yasinda olan cocugunuzun bogazina çöküp onu bogabilir misiniz bunu yapamazsiniz degil mi o zaman o karninizdakinide aldirmanin bundan bi farki yok oda bi can

Maalesef biraz yorulacaksin o yüzden bol bol dinlen

Kendini iyi hissediyorsa. Hissettirebildiysek ne mutlu bizlere o zaman

Kızına yeni arkada geliyor :)

Maalesef biraz yorulacaksin o yüzden bol bol dinlen

Kendini iyi hissediyorsa. Hissettirebildiysek ne mutlu bizlere o zaman

Kızına yeni arkada geliyor :)
Ay evet ya rn çok da buna seviniyorum. Malesef ki kızım apartman çocuğu dediğimizden. Akrabalar burda olmadığı için bizimle yalnız büyüyo. Bitek parka indrdiğimde kalabalıkta arkadaş arasında oluyo yavrum şimdi hep yanında olan bi arkadaşı olcak çok şükür

Tebrik ederim aglamayin saglikli olsun diye dua edin onun bi gunahi yok suan 1 yasinda olan cocugunuzun bogazina çöküp onu bogabilir misiniz bunu yapamazsiniz degil mi o zaman o karninizdakinide aldirmanin bundan bi farki yok oda bi can
Evet kesnlikle ben de aynı fikirdeyim. Krşke sizi anneme yönlendireblsemaz da onu ikna edebilseniz çünkü canıma okuyo şuara

Benmkilerde öyle büyüdü hatta boz parka bile çok az cikiyorduk zaten ben kendimi toplayıp dışarı çıkana kdr aksam oluyordu

Sağlıkla.kucagina al ins canm

Benimkiler de tam 18 ay olacak hayırlı delirmeler bana

Benimkiler de tam 18 ay olacak hayırlı delirmeler bana
Allah sabir versin bol bol
Ben nasıl geçirdim o günleri şuan aklım almıyor

Şuan çok iyiler ama kıskançlık yok mesela aralarında çünkü tam anlamadan kardeşi geldi hep abilik yapıyor kolluyor koruyor onları öyle görünce yaşadıklarını Unutuyorsun :)

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…