Bebeğim 17 aylık ben hamileyim...

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Var mı benim gibi olan kızlar :) tamamen supriz oldu.. evliliğimde sıkıntılar vardı hemen düşünmüyordum ama Allah nasip etti.. ama eşim istiyordu..
Tartıştığımızda inşallah hamilesindir dedi öyleymişim..
Kızım da emiyor... çoook düskün.
Çok zorlanır mıyım:) ne hissediceğimi bilemiyorum

Son düzenleme:
Var mı benim gibi olan kızlar :) tamamen supriz oldu.. evliliğimde sıkıntılar vardı hemen düşünmüyordum ama Allah nasip etti.. ama eşim istiyordu..
bnm bi ark. bu şeklde olmştu önce çok üzüldü ama şimdi iyi ki olmş diyor ikisi birlkte büyüyor birlkte oynuyor. bnce çok iyi olmş. sağlıkla alın kucağınıza inş

Mutlaka zor olacak ama nasipte varmış gelmiş bunca olmayan varken şükür et ve tadını çıkar canm rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insallah

Cok zorlanir misin?
Cevap:Evet.
Hala emmeye devam eden bir bebek, ikinci bir bebek ve evlilikte sorunlar... Kolay olmayacak elbet, yardimci olucak birileri vardir umarim.
Bu durumda cok da pembe bir tablo gozukmuyor; dusunmuyosaniz korunuyordunuz diye dusunuyorum; e oyleyse de Allah nasip etmis hayirlisi olsun.

17 aylık 1.5 yaş oluyor hemen hemen doğana kadar 2.5 yaşa yakın olur. Zorlanacağın tek şey sütten kesmek ve tuvalet eğitimi.. yoksa ikisi bir arada büyür neden olmasın benim oğlumda 3 yaşında olacak kardeşi doğunca inşallah.. onlar için çok daha iyi beraber büyüyecekler..

17 aylık 1.5 yaş oluyor hemen hemen doğana kadar 2.5 yaşa yakın olur. Zorlanacağın tek şey sütten kesmek ve tuvalet eğitimi.. yoksa ikisi bir arada büyür neden olmasın benim oğlumda 3 yaşında olacak kardeşi doğunca inşallah.. onlar için çok daha iyi beraber büyüyecekler..
Evet canım aynen öyle. Allah saglıkka kavuştursun inşallah ben tam 2 ye gelsin oyle kalsam doğana kadar 3 olur diyodum nasip hayırlısı:)..

Cok zorlanir misin?
Cevap:Evet.
Hala emmeye devam eden bir bebek, ikinci bir bebek ve evlilikte sorunlar... Kolay olmayacak elbet, yardimci olucak birileri vardir umarim.
Bu durumda cok da pembe bir tablo gozukmuyor; dusunmuyosaniz korunuyordunuz diye dusunuyorum; e oyleyse de Allah nasip etmis hayirlisi olsun.
Evet çok teşekkür ederim aynen öyle hayırlısı böyleymiş:)

bnm bi ark. bu şeklde olmştu önce çok üzüldü ama şimdi iyi ki olmş diyor ikisi birlkte büyüyor birlkte oynuyor. bnce çok iyi olmş. sağlıkla alın kucağınıza inş
Çokk teşekkür ederim canım evet o yönden çokk iyi :)
Mutlaka zor olacak ama nasipte varmış gelmiş bunca olmayan varken şükür et ve tadını çıkar canm rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insallah
Ay çok teşekkür ederim amin. Allah olmayanlarada nasip etsiin insallah..:)

Ben şu an aynı durumdayım. 15 aylıkken kaza ile hamile kaldım . Tam 2 yaş olacak aralarında . Ama ben şimdiden çok zorlanıyorum çünkü gebeliğim çok ağır geçiyor inş sizin öle olmaz . Yani daha doğmadan başladı zorluklar . Çalışıyorum bu arada hiç dinlenemiyorum. Ama rabbim evlatlarıma sağlıklı hayırlı ömür versin de yeter bana . Anne olmak kolay diye kimse den duymadım zaten :) hayırlı doğumlar dilerim .

Benim Oglum ve Kızımin yaş farkı 14 ay ikiz gibi büyüdüler.Zaman akıp gitti biri 16 biri 15 yaşında beraber büyüdük diyebilirim...Sizde ilerde böyle düşüneceksiniz rahat olun...

Senin bebek ikinci rahat ol ikisi birlikte büyürler bende ikisinde çok mutluydum benimki üçüncü oğlumda bı bucuk yaşında çok üzülüyor ben hemde hazır değildim hiç.ama beni anlayan kimsede yok sürekli dön başa aynı sorular aynı cevaplar

Hayirli olsun canim :) Allah yardimcin olur hic takma kafana guzel gecir hamileligini

Ben varim ve kizim 1 yasindayken kaldim obur bebegim dogdu 2.5 aylik allah sabrini verir arada sinirleniyorum ama olur okadar buyuk k8zim huysuz hala ilgi bekliyor kucugum masallah uyur usludur ama buyuk fena onla ilgilenmekten kucugun buyuduginu anlamiyorum

Bende ayni durumdayim supriz bi gebelik 19 aylik oglum var hamileyim. Rabbim bize nasipetmiş ne sikayetim var ne dert. Rabbim saglik versin iyianlassinlar diye dua ediyorum hayirli evlatlar versin Rabbim bize..
Rabbim nasioettiyse kolayliginida verir insallah

Öyle sòyleme utanilacak n varki . Rabbim nasipetti hepimize buguzel seyi bundan daha ne guzel olabilirki saglikli sihatli alalim kucagimiza yavrularimizi. Bak tek degilsin hepimiz 2. Anneligi erken tadan olacagiz

Back
X