- 6 Mart 2024
- 11.780
- 23.260
- 318
Kimseyi dinlemeyın 40 gun önce doğum yaptım ikiz gebelikti hastaneden çıkarken ödemsiz haliyle biri 1800 biri 2700 du şimdi tek doğan bebeleri gectıler maşallah . Mama Hipp kullanıyorum hem gaz yapmıyor hem gabız ayrıca bebegı de gereksiz şişirmiyor, doktor önerisiyle bu mamaya başladık . Sürekli bisey yersem kilo alırım die düşünmeyin su için bol bol Bestlak damla var süt arttırması için ben onu kullanıyorum malum iki bebeye yetmesi için bebegınızi bol bol kucağınıza alın bedenınız uyarılır süt artar . Yeşillik yiyin rezene çayı için . Yani şöyle ekmek yerim süt olur die dusunmeyın ekmek süt yapmaz sadece size kilo yapar . Badem hurma yiyin.Haklısınız ama ben napayım bir değil ki hepsi aynı şeyi söylüyor sanki ben isterdim böyle olsun
Cevizli sucuk var ondan alın yiyin efsane süt yapıyor goguslerınızı doldurur kendımden Biliorum güzel süt yapıyo. siz iyi olursanız bebek hisseder oda iyi olur . Milyonlarca 1 kilo hatta daha altında doğan bebekler var önemli olan sağlıklı olması .mama ölçüleriniz mamanın kutusunda yazıyor kullanımı . 2-3 saatte bir beslemelisiniz bebegınızı