- 23 Mart 2015
- 56
- 9
- 13
- 34
- Konu Sahibi yaban gulu34
Merhaba arkadaslar.. bebegim 5 aylik ve ne yedirmem gerektiigi konusunda pek bilgim yok yardımcı olabilir misiniz acaba? Nasıl bir beslenme tablosu yapmalıyım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım onu bi doktorla konuşsan. Hem daha bir ay daha var. Anne sütünü aman eksik etme. Ama yavaş yavaşda yoğurt, meyve püreleri, çorbalardan vermelisiniz. Önce olabildiğince sıvı yavaş yavaş katılaştMerhaba arkadaslar.. bebegim 5 aylik ve ne yedirmem gerektiigi konusunda pek bilgim yok yardımcı olabilir misiniz acaba? Nasıl bir beslenme tablosu yapmalıyım?
Merhaba arkadaslar.. bebegim 5 aylik ve ne yedirmem gerektiigi konusunda pek bilgim yok yardımcı olabilir misiniz acaba? Nasıl bir beslenme tablosu yapmalıyım?
Mayaladm dün :) tesekkur ederim cnmAa bak unuttum bir de yoğurt mayalayacaksın evden kendin![]()
Saol cnmev yapımı yogurt baslayabılırsın.ben dort aylıkken basladım sutum yetmıyodu.meyvelerı cam rendeyle rendele ılk ıkı hafta suyundan ver.sonra purellerını vermeye baslayabılırsın.yalnız bu soyledıklerımı doyumluk degıl tadımlık olarak bı ıkı tatlı kasıgı halınde basla.gıderek arttır.ve sureklı vucudunu kontrol et allerjık reaksıyon varmı dıye.bı basladıgın gıdayı bır hafta duzenlı verkı alerjısı olursa neyden oldugunu anlarsın.bu arada meyvelerın hepsını verme.oncelık elma armut en zararsız ve hazmı kolaylastıran meyvelerle baslayabılırsın.corbaya da altıncı ayda baslarsın