• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegim artik bir melek oldu arkadaslar..

çok tesekkürler arkadaslar.allahin ilahi takdiri.elden bisey gelmiyo.

nurcan82 haklis,n arkadasim.allahtan mucizeler kesilmez.bir kez daha gitmekte fayda var.ilk tüp bebek denemem.ilk degerlerim düsük çikmisti.yavas ilerleyen gebelik demislerdi zaten.

çok tesekkürler arkadaslar.allahin ilahi takdiri.elden bisey gelmiyo.

Angelim çok geçmiş olsun canım.Allahım bir daha yaşatmasın.Ben de 9 gün önce 10 haftamda yani kontole gittiğim zaman bebeşimin kalp atışlarının durduğunu öğrendim.Bunalımdaydım çünki kaalbi durduğu gün bebeğimin ikiz olduğunu çğrenmiştim.Çok kötüydüm .Buraya gelmek bile istemiyordum acımı tazeleticem diye.Belkide kimlerese umut olmştu benim gebeliğim.Gelip buraya ben kürtaj oldum yazarsım onlar da umudunu kayb eder diye düşünüyordum.Ama bu gün senin durumunu gördüğüm zaman kendimi tutamadım..
Ama anladım ki dünyanın bin bir hali var.Allahım başka dertlerden korusun.İnşalllah kucağımıza bebek almak bizlere de kısmet olur.

nurcan82 haklis,n arkadasim.allahtan mucizeler kesilmez.bir kez daha gitmekte fayda var.ilk tüp bebek denemem.ilk degerlerim düsük çikmisti.yavas ilerleyen gebelik demislerdi zaten.

güzelim sen zaten üzüleceğin kadar üzülmüşsün bence başka bi doktora daha git derim ha o da aynı şeyi söylerse zaten sen hazırlıklısın bu duruma .allahım inşallah bir mucize verir üzülmeni hiç istemiyorum ben şuan tedavideyim hamile bile değilim ama seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum ama rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin .seni ümitlendirip daha fazla üzmekte istemiyorum ama belki bu doktor umut verici bişey söyle kardeşimin bebeği sonra sonra gelişmeye başladı her hamilelik farklı allahım yüce rabbim inşallah senin de öyledir sonradan gelişiyordur .dualarım sizinle ....

dr gunaycim.canim çok üzüldüm.ama ne yapalim.elimizden hiç birsey gelmiyo.onlar artik bizim meleklerimiz oldu.rabbim sinavdan geciriyo.isyan etmek yok.yola devam.

sagol adam cim.allahim senin bebisini kucagina almayi nasip etsin arkadasim..

angelcim ilk bebeğindi sanırım bende iki bebeğimi kaybettim 7-8 haftalarda ve benimde bebeklerim gelişmiyordu ve genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı canım sende yol yakınken baktır çünkü drlar bişey demezler illa 3 tane düşük yapmanı bekliyorlar deneme yanılma yapıyorlar kendi kendimizin dru olmalıyız genetik test yaptır canım

kürtaj olcagim gün esimle kan vericez.genetik test yaptircaz.insallah birdahakine böyle bisey yasamayiz.iste insanin ilk yavrusu olunca dayanmasi zor oluyo.rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

aminnnn canım amin dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden ....

tabiki öyle.bize yavrularimizi verecek olan rabbimiz.inançli ve sabirli olmaktan baska bisey gelmiyo elimizden.

allah yardımcın olsun dılerım rabbım tez zamanda bebegını kucagına almayı nasip eder cok gecmıs olsun

gunay cok uzuldum sanada allah yardımcın olsun canım tez zmanda bebegını kucagına almayı nasipetsın ALLAHIM

Canım ya gerçekten çok ama çok üzüldüm...Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir bebeği kucağına almayı nasip eder inşallah....

Back
X