• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegim artik bir melek oldu arkadaslar..

Allah, o masumun hürmetine, size başka başka güzel evlatlar nasib etsin inşalah...
Sabrınızı ve tevekkülünüzü arttırsın. :çok üzgünüm:​

6 sene bekleyisden sonra bebegime kavuscam mutlulugunu yasarken bugünkü kontrolümüzde bebegimin gelismedigini ögrendik.çarsamba günü benden alicaklar onu :( allahim kimseye yasatmasin böyle bi aciii :(

bu acıya teselli olmaz ancak yaşayan bilir yinede üzülmemeye çelış belki doğsaydı özürlü olurdu yada ne bileyim belki daha çok üzüleceğin birşey yada yüzünü görüp kaybetseydin o zaman nasıl dayanırdın lütfen daha kötüsünü düşünüp teselli et kendini rabbim en doğrusunu kararlamıştır ve senin için hayırlısı iyisi ne ise onları göstersin lütfen üzme kendini...:teselli:

çok haklisin arkadasim.evlat acisi çok zormus.rabbim kimselere yasatmasin.tabiki çok daha büyük acilar var.boynumuz kildan ince.allah büyük..

6 sene bekleyisden sonra bebegime kavuscam mutlulugunu yasarken bugünkü kontrolümüzde bebegimin gelismedigini ögrendik.çarsamba günü benden alicaklar onu :( allahim kimseye yasatmasin böyle bi aciii :(

çok çok geçmiş olsun canım inan üzüldüm mevlam mekanını cennet yapsın
üzülme derim rabbim gene hayırlısıyla verir :1hug:

canim hemsommm kankammmmm yazilari okudukca gozlerm doluyorrrrrrr bu yolaa ayni zamanda bas koyduk ve ben hepsenden umitliydim ve kendim icin hep olmayacak hemsom derdim ve sen bana o mujdeli haberi verdin inan kendiim olmus gibi sevindim sende canli sahidimsnnn ama yine bugun o aciyi yine banaverdin sana belli etmedim ama cok uzuldum ama sanabugun telefonda dedigim gibi yigenimizin bu dunyada yiyecek rizki yokmus melek olup orada seni bekleyecekmisyilmak yok yoladevamm yine ayni zamanda baslicazz soz yine destek olacaz birbirimizeee sen hersein guzelini hakediyorsunnn ,, bundada vardir bir hayirrrr biliyorsun dualarim seninle ve bebeginlee yinede baska birdotora git dicem ama bebeginin kalbini dr dinletmedigine goreeee hep mi lerde kalmistikk iyi sen varsin yine sana bisi olmadi bunada binlercekez sukurlerr SENIII SEVIYORUMMMMM HEMSOMMMMM

hemsommm.kankammm.yine birlikteyiz.birbirimize destek olcaz.o artik benim melegim.seninde bir melegin var hemsom.cennette bekliyo olcak onlar bizi.simdi rabbimizin yaninda meleklerimiz.sende hemsom herseyin en güzelini hakediyosun.bende seni seviyorum hemsom.sendende destek olan bütün arkadaslardanda allah razi olsun.

canım cok geçmii olsun inan seni cok iyi anlıyorum.bende senin gibi uzun cabalardan sonra kavuştuğum meleğimi 4 aylıkken kaybettmiştim.bu acı tarif edilmez ve anlatılmaz biliyorum.su an cok taze biliyorum ama bunada alışıyosun.ne kadardı nsenin bilmiyorum zamanla özliceksinde.gözünün yasını silip tekrar mücadeleye baslıyosun.bak bende önümüzdeki hafta tekrar meleğime kavuşma mücadeleme baslıyorum.allah onların ömürlerini en kısa zamanda kavusacagımız yavrularımıza versin.meleklerimiz yukarıda bizi koruyacaklar canım emin ol.hayatın geri kalanı için güçlü olmak zorundayız.onu unutma güzel bir anı olarak aklında kalsın,seni daha cok azimli kılan.sana güç versin inşallahhh...:teselli:

Canım çok üzüldüm, şimdi nete girdim ve senin haberini okuyunca çok şaşırdım, rabbim sabırlar versin, kaybetmenk çokı zor ben de yaşadığım için bilirim, inşallah kısa süre son sonra tekrar hamile kalır ve sağlıla devam edersin, kürtajdan da hiç korkma hiçbir şey anlamıyorsun, ben hem düşüğü hem kürtajı yaşamış biri olarak söylüyorum, 1 günde toparlıyorsun, asıl önemli olan fiziki yaralarını sarmak değil manevi yaralarını sarmak olacak, tevekkül edip dayan canım, çok geçmiş olsun.

angel canım okuyunca ne yazacağımı bilemedim içim cız etti herşey allahtan.kendini üzme demek boş belki de biliyorum ama en kısa zamanda toparlanacağına eminim biz bu bebekleri elde etmek için o kadar çok mücadele ediyoruz ki sen yine güçlü bir şekilde bebeğine kavuşacaksın.dualarım seninle canım.

canım Allah yardımcın olsun... bu acıların tarifi yok seni çok ii anlıyorum 2 düşk ve bir erken doğumla oğlunu kaybeden bir anne olarak söylüyorum bunları....bunu veren Rabbim yeniden nasip eder inş. canımm .. veren Rabbim alan da Rabbim biz emanetçileriyizz:teselli:

Rabbşm bunu unutturacak acılar vermesin

Canım inan çok üzüldüm şu an ne diyeceğimi bile bilemiyorum. Yazını okuyunca şok oldum. Ama elden de birşey gelmiyor. Allahım sana ve isteyen herkese inş. evlatlarını nasip edecek sadece doğru zamanı beklemek lazım

canlarim.kader arkadaslarim.destek olan arkadaslarim.iyiki varsiniz.rabbim böyle istedi.dayanilmasi çok zor bir aci ama elden bisey gelmiyo.çarsamba aksami bebegim melek olcak.annesini cennetin kapisinda beklicek.bu dünyada nasip olmadi ama cennetin kapisinda SIMSIKI sarilcam yavruma.bana cennetten bi kardes yollicak o.

Back
X