Diş çıkarıyor olabilir, benim ilk kızım 1 ay süt dışında bişey yememişti, yada grip gibi hafif bir enfeksiyon geçiriyor olabilirKizlar 9 aylik bi oglum var 5 bucuk aylikkken baslamistim mama yedirmeye hep kendim yapiyorm özenerek hazirliyorm mamalarini onceden hic uzmeden baya yerdi oglen sebzeli mamasini aksama dogruda meyve mamasini yerdi ama simdj hic bisey yemek istemiyo cildircam bu arada emziriyormda. Noldu birden yemek istemiyo anlamadim
:))) Ah ah sen var yaaa :)) yedir canım yedir ilk surat ekşitir sonra ister zatenBen de zaten yeni yeni basladim birseyler tattrmaya ama hanfendinin niyeti yok sanki yeni birseyler kesfetmeye... :/
Aman evet ben var yaaa,bi de korkuyorum bebegin agzna bisey koydum mu,yuttu mu napti eveledi geveledi mi ayh yutamazsa falan.. paniklerdeyim hep:))) Ah ah sen var yaaa :)) yedir canım yedir ilk surat ekşitir sonra ister zaten
Hayır bişey olmaz korkma yumuşak olduğu sürece yutar onu daha önceden söylemiştim canımAman evet ben var yaaa,bi de korkuyorum bebegin agzna bisey koydum mu,yuttu mu napti eveledi geveledi mi ayh yutamazsa falan.. paniklerdeyim hep
Evet senin duymadigim sesin kulaklarimda yankilaniyo zaten o anlarda, pure bu bogazina takilmaz yumusacik seyHayır bişey olmaz korkma yumuşak olduğu sürece yutar onu daha önceden söylemiştim canım
Birde dediniz gibi deneyim bakalim saolunUfak bir tavsiye: bebeğinin önüne kendi yiyebileceği yemekler koyuyor musun? Örneğin buharda pişmiş brokoli.
Bebek kendi yemek istiyordur belki. Benim kızım da kaşığı görünce sinirden kuduruyordu. Meğersem kendi yemek ve de keşfetmek istiyormuş.
Daha oyle buyuk lokmalari nedense yutamiyo bogulur gibi oluyo bende kprkuyorm pure gibi yapip kendim yediriyorm et yerine et suyu veya kemik suyu katiyorym baklagilleri de daha yedirmedim hicHavalar çok sıcakladı, daha fazla sıvı almak istiyordur, o yüzden emmeye yönelmiştir.
Biraz soğuk şeyler de yedirin, bir de bıkmış olabilir her gün benzer menü ise, et ve baklagile de başladınız değil mi?
Evet dedigin gibi bugun esimle balik yedik bebegimizde yurutecinde bizi izliuofu nasil atildi banada ver diye biraz yedirdim baliktan ama cok yemedi yinedeCouklarin damak tadi ya da istahlari donemsel olarak degisebiliyor. Mamayi yemiyorsa sizinle birlikte sofraya otursun. Kendiniz ne yiyorsaniz ezip ona da yedirin. Sizi yerken gordugu icin ozenip ayni seyi yeme ihtimali yuksek. Biz oyle yapiyoruz. Yemezse de pesinden kosmuyoruz. Acikirsa yer diye dusunuyorum.
Daha oyle buyuk lokmalari nedense yutamiyo bogulur gibi oluyo bende kprkuyorm pure gibi yapip kendim yediriyorm et yerine et suyu veya kemik suyu katiyorym baklagilleri de daha yedirmedim hic
Heey gene ben cileklisakiz.. birsey sorucam da..:))) Ah ah sen var yaaa :)) yedir canım yedir ilk surat ekşitir sonra ister zaten
Ben de bebegime pure bile yedirmeye korkuyorum... internette videolara baktim,anneler lap diye bebegin agzna ativeriyo bi kasik dolusu mamayi..bebek de lak diye yutuyo hemen.. ya bizimki cay kasiginin ucuyla versem de oksuruyoDaha oyle buyuk lokmalari nedense yutamiyo bogulur gibi oluyo bende kprkuyorm pure gibi yapip kendim yediriyorm et yerine et suyu veya kemik suyu katiyorym baklagilleri de daha yedirmedim hic
Aynen canm o alistirmaya bagliymis pureyi yedirebiliyodum ama artik ne olduysa disleriyle kitliyo agzini ne yapsam acmiyo aglicam ya sinir ediyo beni iskence resmen boyle parca parca biseyler versem onuda yutamiyo hemen öö diyo ayyyy allahimmm onceden kasiga saldiran cocuk simdi kasigi gormek dahi istemiyo nedennnnn noldu bu cocugaaaaa ne olmus olabilir anneler bisehler soyleyiiiinBen de bebegime pure bile yedirmeye korkuyorum... internette videolara baktim,anneler lap diye bebegin agzna ativeriyo bi kasik dolusu mamayi..bebek de lak diye yutuyo hemen.. ya bizimki cay kasiginin ucuyla versem de oksuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?