BEBEĞİM AYAKTA SALLANIP UYUYOR...

ebru nil

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
13
3
6
38
Arkadaşlar merhaba benim 2 kızım var,biri 6 yaşında diğeri 14 aylık. İkisinde de uyku problemi yaşadım hep. Hala da yaşıyorum. Küçük kızım ayakta sallanıp uyumak istiyor, kayınvalidem bakıyor çalıştığım için birazda bu yüzden alıştı aslında bu şekilde uyumaya. Biliyorum çokta zararlı...Onu nasıl başka bir şekilde uyutmaya alıştırabilirim fikirlerinizi bekliyorum?

Yatakta en azinda sen kendi yataginda yanina yatarak yada en kotu ayaginda sallayarak uyutabilirsin. Artik kilosu agirlasmistir cok zor olur. 1 hafta sık disini sonrasi da mutlaka alisacaktir. Ama bir gun yapip pes etme sonra iyice zor olur

yanina uzanin isigi kapatin konusa konusa uyur,en fazla 10 dk dayanir.
siz hic hareketsiz kalin ama kipirdandiginizda oyun oynamaya basliyorlar genelde.

Bnm oglum 1yasina gircek bende gündüz uykularinda ayakta salliyorum ama aksam yatagina koyuyorum kendisi uyuyor. Gündüzleri uyumuyor oyun istiyor. Mecburen salliyorum büyüdükce kendi uyur diye düsünüyorum.

Oglum da ya emerek ya da ayakta sallamayla uyurdu.yavas yavas sallamadan uyutmaya calistik.ilk zamanlar uykuya dalmasi uzun surmustu.once geceleri sallamadik.lambayi kapatip ninniler sarkilar soyledik.gunduz alismasi biraz surdu.ona da sabir etmek ve kararli olmak lazim.boyle boyle sallamayi biraktik sukur

Benim kizimda ayakta sallanarak uyuyordu ki, birgun aniden belime birsey oldu.Oyleki 1 ay yerimden kalkmadan yatmak zorunda kaldim.O gun bugundur kendisi uyuyor.Mesela onu sallayan kimse.olmadigi icin uyuyamiyordu.Normalde 9 da uyutuyorsam sallanmadigi icin 12 gibi sizip kaliyordu.Kendi uyumaya alisinca iyilesince sadece uyku saatlerini duzenledim.
İstikrarli olur artik sallayamayacaginizi soylerseniz biraktirabilirsiniz diye dusunuyorum.

Fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Hepinizden çıkan ortak fikir yanına yat öyle kendi uyumaya alıştır olmuş. Dediğiniz gibi bi 10 gün kadar sabretmek gerek. Deneyelim bakalım, hepinize teşekkür ederim.

Benim kızımda emerek uyuyor geceleri gündüz beşiğinde sallanarak uyuyor 14 aylık memeden tergicem ama uykusunu nasıl yaparım çok merak ediyoyorum nasıl uyuturum

Benim kızımda emerek uyuyor geceleri gündüz beşiğinde sallanarak uyuyor 14 aylık memeden tergicem ama uykusunu nasıl yaparım çok merak ediyoyorum nasıl uyuturum
Muhtemelen yalancı memeye başvurursunuz istemeyerek de olsa. Çocuklar öyle birşey ki, sen onlara ayak uyduruyorsun, onlar sana değil. Ben çocuğumu şöyle yetiştiririm, şöyle yaparım demek büyük konuşmaktan başka bişey değil sanırım çocuk yetiştirirken.

Muhtemelen yalancı memeye başvurursunuz istemeyerek de olsa. Çocuklar öyle birşey ki, sen onlara ayak uyduruyorsun, onlar sana değil. Ben çocuğumu şöyle yetiştiririm, şöyle yaparım demek büyük konuşmaktan başka bişey değil sanırım çocuk yetiştirirken.
yanlış bişeymi söyledimki büyük konuşmaktan bahsediyorsunuz.Yalancı memeyi almıyo bıraktı zorla ağzınamı tıkayım.bana kalsa zaten emzirerek uyutmazdım çocuk ne derse o oluyor benim dediklerim değil

yanlış bişeymi söyledimki büyük konuşmaktan bahsediyorsunuz.Yalancı memeyi almıyo bıraktı zorla ağzınamı tıkayım.bana kalsa zaten emzirerek uyutmazdım çocuk ne derse o oluyor benim dediklerim değil

Sana bisey yazmamış ki, çocuk ne derse o oluyo demiş özetle, sen de aynısını demişsin,bu konuda kimse büyük konuşmasın diyo sana özel değil

Bir dolu uyku metodu var Tracy hogg sleep Lady aglatarak uyutma vs, bir tanesi size uyacaktır ya da hepsinden bir karma yapıp uygularsınız

Çok zararlı oldugunu soyledıgınız ıcın uzerınde durmuyorum
bebegınızı yanınıza yatırarak uyutmaya calısın elını tutarak

Sen ayakta sallamasan kv sallıcak,büyükler hep bildiğini yapar o yüzden kv dene gittiği sürece bu değişmez.

Back
X