Arkadaşım senin bebek kaç aylık benimki dana kadar oldu hala kesmedim maşallah bi kere ateslenmedi desem inanirmisin ayrıca gebeliktede beslenme çok önemli merak eden olursa onuda paylasabilirim benekli bebisim 4 kilo 100 gr doğdu maşallah diyin teyzeleri
Bende normalden çok korkuyodum ya benim minik kurtardı beni kilolu olduğu için sezeryan oldum bende maşallah seninkinede hasta olmaz tabi anne sutu alan bebek benimki 15 aylık devamlı yakama yapışıyor nasil kesicem bilmem ama 2 yaşına kadar düşünmüyorum kesmeyi :)
pvalla cnm bende 8 aylıkken işe başlıcam hem işte sağıp hemde gece falan emziririm diye düşünüyorum ama şimdiki gibi sık ememicek tabi kuzum azalmazsa ve kızımda emerse bende 2 yaşına kadar emziririm inşallah öylede devam eder seninkine özendim valla. buarada kaç ay sadece anne sütü verdin cnm başka şeyler vermeye nezaman başladın bide neler verdin.ben su bile vermiyrum ama yavaş yavaş versemmi diyorum şu ek gıdalar için sadece anne sütü veren bi anne olarak yardımcı olursan sevinirim. ay benim kızımda seninki kadar bi olsa nasıl cnm 4 aydan sonra kilo alımı yavaşlar diyolar seninkinde öyle oldumu
selam arkadaşlar bebeğim 3.5 aylık ve 5.5 kilo bu ay 300 gr almış sütüm çok az ne yapmalıyım çok üzgünüm:-(
selam arkadaşlar bebeğim 3.5 aylık ve 5.5 kilo bu ay 300 gr almış sütüm çok az ne yapmalıyım çok üzgünüm:-(
merhabalar ne yaptınız merak ettimsütte bi gelişme vardır inşallah bebişin karnı doyuyodur :)
sütüm baya arttı fakat bebğimde farklı sorunlar çıktı hastanede yatıyoruz 3 haftadır geçtiğimiz cuma çıktık daha.-(
öyle mi? çok geçmiş olsun Rabbimşifa versin inşallah..bir daha tekrarlanmasın..ne gibi bi sorun çıktı sorsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?