Bebeğim az kilo almış:( sütüm az ne yapabilirim?

Allahım şifa versin miniğe..adı nedir bebişin? isimle dua delim,dua isteyelim..anneme yollarım ben böyle durumlarda o da kuran kursundaki arkadaşlarına söyler böyle yayılır herkes dua eder.isterseniz gönderelim ismini kuzunun..

Ramazanın da son 10 gününe girdik kadir gecesi bu ongünden birinde..hergün dua edelim..Rabbimşfa verir inşallah,yeni anne olunca ta ciğerimde hissettim üzüntünüzü..Allah ferahlık versin inşallah

benim bebeğim de 3.5 aylık 5750 gr çıktı dün çok çok üzüldüm azıcık mama veriyordum mecburen artırıcam 1 ayda 340 gr almış çünkü geçen ay 700 almıştı acaba hareketleri arttı ondan mıdır diyorum bir de bu ay bir enfeksiyon geçirdi ateşlendi yavrucum ne yapacağımı şaşırdım mama vermemek için çok direndim ama...

Canım kendi yemene ne kadar önem verirsen bebeğinde o kadar kilo alır sütü o kadar fazla olur

Merhaba ,
2 aylık kızım var. Memeyi reddediliyor. Doğumda cok kilo kaybı olduğu için Dr mamaya başlattı. Şimdi azaltmaya uğraşıyorum . Cok ağlıyor aç mı kalıyor acaba. Meme verince kafasını geri cekiyor. Bazende 2 kez emip süt gelmeyince istemiyor memeyi. Cok üzülüyorum bu duruma. Ne yapabilirim bilmiyorum. Biberon a alıştı şimdi emmiyor. Daha cok küçük memeyi bırakacak diyr korkuyorum. Buna benzer durumu olan varsa yazsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…