• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim bakıcıya alışmıyor

bebek86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
103
0
46
Artvin
arkadaşlar iyi akşamlar. benim 10 aylık bir bebeğim var. 1 haftadır çok güvendiğimiz bir bayanla birlikte bakmaya başladık. ben işe başlamadan önce kızım ona alışsın diye. ilk gün kadına ısınması için yanlarında durdum sonraki günler mutfakta ya da başka bir odada durdum ama kızım kadında yarım saat durduktan sonra ağlamaya başlıyor. perşembe günü 1 saatliğine dışarı çıktım biraz huysuzlanmış. ve şimdi sürekli bana yapışıyor bırakmak istemiyor. bugün kadına neredeyse hiç gitmedi. sizler bebeğinizi bakıcıya alıştırmak için neler yaptınız? çalışmaya başlamak için 2 haftam daha var.

canım 1 hafta alışması için çok erken :( üstelik evde siz varken alışma süresi maalesef daha da uzuyor... bir de bakıcı bebeğe karşı sıcak mı? onunla konuşuyor mu? bebeği tavırları çok önemli çünkü.....kızım 4. ayı bitirmişti ben göreve başlamıştım bakıcımız ilk defa bebek bakıcılığı yapıyordu (gerçi o zamanlar 2 yaşındaki torununu yeni büyütmüştü) ama inanılmaz sıcakkanlıydı.. sabahları o geldiği zaman kızım onun sesiyle bile canlanırdı... hele "boncuk kızım özledin mi beni" dediği zaman yattığı yerden ellerini ayaklarını öyle oynatırdı ki bir gülücükler atardı ki ben okuldan geldiğimde bile beni öyle coşkuyla karşılamazdı :53:
biraz zaman annesi o daha küçük bir bebek sonuçta ....

cevap için çok teşekkür ederim. evet kadın çok sıcak kanlı. bebeğimi de çok seviyor. inşallah en kısa sürede alışır.

ay yavrum yaa keşke hayat şartları el versede anneler uzun süre bebeklerine bakıp sonra çalışsalar ama tek maaşla zor neticede tüm çabalar çocuklar için

ablamın bebeği 3.5 aylık ve doğduğu günden beri annemle birlikte baktılar. ablam 20 gün önce işe başladı. doğduğundan beri annemi görmesine rağmen ilk hafta çok zor geçti annem için. ne biberondan süt içti ne emzik emdi. ama şimdi alıştı gibi daha rahat artık. sizin bebeğiniz daha büyük daha farkında sizin yanında olmayışınızın. biraz daha sabredin alışacaktır.

çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. ilk hafta benim için de zor geçecek sanırım. ne kadar bebeğim alışmış olsa da ilk hafta beni göremeyince huzursuzlanacaktır. ama inşallah bebeğim çok etkilenmeden bu süreci atlatırız.

bir de kadın bebeğime çok faydalı olacak çünkü sürekli sayılar renklerle ilgili şarkılar söylüyor. kızıma 2 günde dilinin nerede olduğunu öğretti.

Back
X