Bebegim banyoda su yuttu acillll

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar
Acilllll 57 günlük bebeğimi 1 saat felan once banyo ettirirken ağzına su gitti oda yuttu çk fazlada değil ama az da değil. Boğulacak gibi oldu hemen sırtına felan vurduk düzeldi ama suyu yuttu. Biraz emdi uyudu Birşey olurmu lütfen yardm :((((

Kızlar
Acilllll 57 günlük bebeğimi 1 saat felan once banyo ettirirken ağzına su gitti oda yuttu çk fazlada değil ama az da değil. Boğulacak gibi oldu hemen sırtına felan vurduk düzeldi ama suyu yuttu. Biraz emdi uyudu Birşey olurmu lütfen yardm :KK43:(((

Hiç bir şey olmaz, sakin olun

Banyo yaparken su yutmayan bebek var mıdır ki

Suyu yutmasindan bir sey olmaz korkmayin.
Cigerleri aspire ederse tehlikeli ama o da o an belli olur herhalde tam bilemiyorum. Saglikci arkadaslar var umarim görüp yazarlar

Olmaz, zaten bebek sabunu filan kullanmışsınızdır. En fazla bir gün ishale döner kakası, geçer.

Hiç bir şey olmaz, sakin olun

Banyo yaparken su yutmayan bebek var mıdır ki

Cigerleri aspire ederse tehlikeli ama o da o an belli olur herhalde tam bilemiyorum. Saglikci arkadaslar var umarim görüp yazarlar

Olmaz, zaten bebek sabunu filan kullanmışsınızdır. En fazla bir gün ishale döner kakası, geçer.
Çok sağolun ya çokk korktum bi an :KK43: İlk bebeğim tecrübesizm aklım çıktı:KK43:( aglamiyordu ağlamaya başladı, duştan sonra bayada gaz çıkardı ağzından:/

ben bebeğimi ilk zamanlar damacana suyunu ısıtıp yıkamıştım şimdi aşırı komik geliyor :olamaz:
neyse, hiçbir şey olmaz, bazıları biraz daha büyüdüklerinde suyu yalayarak yıkanıyorlar hatta :KK70:

Back
X