Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar
Acilllll 57 günlük bebeğimi 1 saat felan once banyo ettirirken ağzına su gitti oda yuttu çk fazlada değil ama az da değil. Boğulacak gibi oldu hemen sırtına felan vurduk düzeldi ama suyu yuttu. Biraz emdi uyudu Birşey olurmu lütfen yardm (((
Kızlar
Acilllll 57 günlük bebeğimi 1 saat felan once banyo ettirirken ağzına su gitti oda yuttu çk fazlada değil ama az da değil. Boğulacak gibi oldu hemen sırtına felan vurduk düzeldi ama suyu yuttu. Biraz emdi uyudu Birşey olurmu lütfen yardm (((
Suyu yutmasindan bir sey olmaz korkmayin.
Cigerleri aspire ederse tehlikeli ama o da o an belli olur herhalde tam bilemiyorum. Saglikci arkadaslar var umarim görüp yazarlar
Cigerleri aspire ederse tehlikeli ama o da o an belli olur herhalde tam bilemiyorum. Saglikci arkadaslar var umarim görüp yazarlar
ben bebeğimi ilk zamanlar damacana suyunu ısıtıp yıkamıştım şimdi aşırı komik geliyor
neyse, hiçbir şey olmaz, bazıları biraz daha büyüdüklerinde suyu yalayarak yıkanıyorlar hatta