bebegim-bekaret

Siz kizinizin bekaretini simdiden kafaya takarsaniz onu zor gunler bekliyor demektir. Buyuyunce bekaret kemeri alin neme lazim...

Kusura bakmayında,2 aylık bir bebek için bunları düşünüyorsanız genç kız olduğunda ne yapacaksınız acaba eve mi bağlarsınız artık bilemiyorum.
Ha içiniz rahat olacaksa söyleyeyelim,merak etmeyin öyle birşey olması mümkün değil.

Gelecek Türkiye'sinin bu bekaret olayından tamamen kurtulabileceğini umudumu tamamen kaybettim şu hikayeden sonra. Kız çocukları kızlık zarından ibaret görülmeye, erkek çocuklarının da pipisinin resminin paylaşılmasına devam ne yazık ki...

büyüdüğünde bu kızcağızın çekeceği var.... bunu düşünmek bile bana sapıkça geldi yahu...

Anaerkil bir toplum kurulacak işte o gün erkekler bekaretini ispat etmek zorunda kalacak, bakir olmayan erkekleri tek kurşunla idam ettireceğiz falan.
-çıldırdım, niye? çünkü bu boktan toplum düzeni bir anneye bebeğinin bekaretini bile önemsettiriyor.-

yaa Allah aşkına bu ne biçim bir konu ne biçim bir düşünce içim acıdı resmen Allah kızınıza yardım etsin.

• Beğen
Reactions: anu
yoksa başka bir durum mu var diye takıldı şimdi kafama... yoksa sen bu yaşa kadar yürümedin mi hiç mi ayağın takılıp düşmedin hiç mi zıplamadın bunları yaptın da bekaretine bir şey oldu... bu nasıl soru yahu...

2 aylık bebek ile bekaret aynı cümlede geçince bi garip bi abartı duruyor durmasına ama anlıyorum annenin konu sahibinin telaşını bi yerde..

kızımda doğuştan vajina yapışıklığı vardı, doktor krem verdi masaj yapacaksın dedi..
ay doğru mu yapıyorum ay çok mu bastırıyorum ay açıldı mı derken ne stres olmuştum..

"bekaret" değildi aklıma gelen ama anne olarak çocuğuma zarar mı veriyorum şimdi farketmiyorum ilerde bi sorun mu olur diye korkmuştum sanki konu sahibi de kendi hatasından kızına bir zarar verme telaşı oluşmuş ki aslında normal.. bu telaşı ifade ederken biraz karışmış sanki..

kızlık zarı bu bebek için ilerde önemli bir ayrıntı olacak ya da olmayacak anne bunu henüz bilmiyor ki.. "kendi" hatası ilerde onu üzebilir mi? bu bi anne için telaş sebebi olabilir..

2 aylık bir anne belki biraz abartmış fazla pimpiriklenmiş.. o da aşacaktır zamanla.. daha mantıklı bakacaktır..

bebeğin altı bağlıymışo_O

Bisey olamamistir merak etmeyin, daha cok düsücek kalkacak, oturcak kalkcak, zipliycak hopliycak, kendinize ve kiziniza hayati zindan etmeyin...:ssz:

Back
X