bu yazdıklarımı çok çok iyi okuyun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!arkadaşlar ben de obsesyon ve anksiyete için 1yıl pa..il denen o rezil ilacı kullandım, kullanmaz olaydım. Kullanırken önümde cinayet işlense kolay gelsin der geçerdim, o derece mutlu bir insan oluyorsun, seni üzmeleri imkansız, doktoruma ilaçsız çözsek diyordum olmaz diyordu. Ben günde 2 adete kadar çıktım, iyi olduğumu görünce ki o ilacı kullanırken kötü olmanız mümkün değil, doktor ilacı azalttı, tabi bu arada ben 18 kilo aldım ve regl periyodum 55güne çıktı. Doktora soruyorum, normal ilacı bırakınca geçer vs diyor. Ama ben 1 kilo alınca kafayı yiyen insan 18 kiloyu umursamadım. kendime bile şaşırıyordum aynaya bakınca güzel olduğumu görüyordum düşünün artık nasıl bir ilaç sonra 1 yılın sonunda doktor ilacı kesti iyileştin artık 3 ayda ziyaretlere devam et ama çok iyisin dedi ben ilacı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım kızım dünyaya geldi , hamileliğim çok iyi geçti ama doğum yapmamla dünyaa başıma yıklıdı. lohusa depresyonu ayrıca obsesyonlar geri döndü. takıntılar beni öldürecekti kendimi iğrenç hissediyordum ama bebeğim vardı napıcaktım? yapıcak bir şey yok, sinirden ağlıyordum böğürüyordum ona kafayı takıyordum buna kafayı takıyordum sonra gözümün yaşını silip bebeğimi emziriyordum, daha 40ı çıkmamıştı ama etKilenir diye ben yanında bile ağlamıyordum. şimdi kızım 16 aylık oldu obsesyonlarım devam ediyor, eskiden gördüğüm 1 yıllık ilaç tedavisi, terapi masrafı, aldığım kilolar yanıma kaldı ve döndük başa. ama kızım en güzel ilaç onun mutluluğu gölgelenmesin karnı doysun mutlu olsun diye o an cinnet geçirecek kadar takıntılar beynimi yesede unutuyorum öncelik bebeğim diyorum sonra takıntılar, birisi bi laf mı dedi canımımı sıktı eskiden 3 gün ağladığım şeye 1saat ağlıyorum sonra kızımın yemeğini yediriyorum. allah sizlere birer mucize vermiş en iyi doktor en iyi ilaç onlar sizlere muhtaç çacuklarınız var, kendiniz için değil onlar için mutlu ve sağlıklı olmak zorundasınız. ölmeyi istemek bunalıma girmek böyle bir hakkı yok annelerin. vee beni dileyin ilaç kullanıyorsanız eninde sonunda eskiye döneceksiniz unutmayın. bu tarz sorunları terapi ile tedavi eden doktorlar var onları deneyin ama unutmayın ilacınız çocuklarınız ve sizsiniz..........