- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Herseyden once esin dogru soylemis pozitif dusunmelisin. Ters dusundukce tersi cekersin miknatis gibi. Bende ilk bebegimi kaybettim. Onun omrude o kadarmis. Oda Allahtan gelen bisi.Biraz rahatla dinlen vucudunu dinlendir moral topla 2.nci bir bebek icin. Icinden hazirim dedigindede calismalara basla..İçimde anlam veremediğim bi his vardı zaten Doktor tutunup tutunamayacağı belli değil deyince hamileliğimin sevincini yaşayamadım bile eşime söyledim de bana çok kızdı böyle söyleme pozitif düşün hep diyordu Ve dün Bebeğimin Tutunamadığını söylediği anda bütün dünyamı hayallerimi heveslerimi kırıp elime tutuşturup beni eve gönderdi herkes üzülme olur bebeğin olur dediler ama o benim ilk bebeğim di çıkmaz ki ömür boyu içimden şimdi ne yapmalı bilinmez biraz ara verelim diyorum tedaviye başlamışsın yarım bırakmak da olmuyor of of ne yapacağımı nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum Allah'ımdan sabır istiyorum Bir de minik bir bebek...
Geçmiş olsun Allah sabır versin zor gerçékten hayırlısı olsun herşeyinMerhaba çok üzüldüm allah yardımcınız olsun.. bende geçen hafta düşük yaptım 5 haftalikken kanamam dün bitti allah herseyin hayırlısını versin çok üzücü insan toparlayamıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?